87

anonimen

преди 11 години

ех момичеееее..голяма грешка правиш..защо ти е да се забъркваш в нещо от което не разбираш нищо? знаеш ли в каква помия нагазваш? всичко около теб ще е осеяно с ла*на и миризма която ще те задуши..и то поне да беше в някоя нова партия..а не в тази некадърната и оказа се че и корумпирана партия..дано се осъзнаеш землячке..има още време за това..

86

Анонимен

преди 11 години

109Какви "други възможности" има тази неграмотна пехливанка бе??Да се върне на село да дои кравите ли?Вие нормални ли сте?

85

12210

преди 11 години

Хей хора преди ден по една телевизия показаха един образа на Русенския кмет. В този образ виждам днешните управници на майка Българя. Самочувствие, наглост, заплаха............ и богопомазаност.:)))))))))))))

84

101 до № 87

преди 11 години

Не отричам, че Станка е успяла в спорта, но къде е спорта, къде е политиката?!!! Какво е образованието и какви са и възможностите за политик?! Вие нейни интервюта слушали ли сте? Или Парламента е шоу, където може да участва всяка популярна в каквато и да е област личност?

83

Анонимен

преди 11 години

Не знам за Станка, ама вижте Боби Михайлов, Стефка Костадинова, Йордан Лечков - велики спортисти, *** като хора. И извода е един не е до спортистите, просто българите са си Бай *** - продажни, егоисти, лицемери, е вие ще кажете, че не сте да ама вижте в каква *** живеете, то не е само да си купиш БЕемВЕ а да бъдеш и малко гражданин и патриот.

82

Анонимен

преди 11 години

Лечков окраде и *** Сливен сега и тая

81

Анонимен

преди 11 години

Бегач министър, боркиня депутат, требе им и некой метач на гюлле, че да заформят интелектуална тройка белот.

80

do 94

преди 11 години

Какви хора сте вие бе?Да плюете това момичеТОВА НЕ Е МОМИЧЕ, А НАГЛА СЛОНИЦА ПРЕДИ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ДЕПУТАТ ДА СИ ПРЕМЕРИ УМСТВЕНИЯ БАГАЖ ,АКО ИМА ТАКЪВ .

79

ПИТАМ Я???

преди 11 години

КАКВО ОБРАЗОВАНИЕ ИМАШ СКЪПА СТАНКЕ ? НА КАКВО ЩЕ УЧИШ ТЕЗИ КОИТО ТЕ ИЗБЕРАТ /ако те .../ И КАК ЩЕ ИМА ПОМОГНЕШ ??? ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА "ВСЯКА ЖАБА ТРЯБВА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА" ДАЛИ НЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕШ ТРЕНЬОР АКО МОЖЕШ - ЗНАЕШ ЛИ МИСЛИХ ТЕ ЗА ПО УМНА И СЕ ИЗНЕНАДАХ ЧЕ ИСКАШ ДА СТАВАШ ДЕПУТАТ А МОЖЕ БИ ИМАШ НУЖДА ДА СИ ПОЧИНЕШ ЗАЩОТО ТАМ ПОВЕЧЕТО СИ ПОЧИВАТ- ЩЕ СЪЖАЛЯВАШ ЗА ТОЗИ ИЗБОР - НЕЗНАЯ КАКВО ЩЕ ОТГОВАРЯШ НА ВЪПРОСИ КАТО ЗНАЕШ САМО ЗА БОРБА ЗА КУПУВАНЕ НА ГАРСОНЕРИ .......

78

Анонимен

преди 11 години

Българите сме най-гадното, най-подлото и най-мръсното племе на света. Заслужаваме си съдбата ... заслужаваме си и още да страдаме. До като не се обединим, до като не започнем да гледаме позитивно на нещата, винаги ще бъдем зле. Под новината прочетох 1000 коментара против станка Златева, а съм сигурен, че нито един от вас не е познава лично що за човек е. Ще си умрем в мизерията от завист и подлост. Съжалявам уважаеми форумци, но това е живата истина за нас българите.

77

ЯЯ

преди 11 години

До 94 Разликата е в това, че това спортно чадо някой го употребява.Никой на славата му петно не слага.

76

ентата

преди 11 години

и тая се продаде

75

Анонимен

преди 11 години

Ех Станке, Станке и ти ли мЪ :) Ако е за едните 3 бона, да беше отишла да се състезаваш за друга страна, там да са ти давали даже и повече. Много е зле така уважаван спортист заради пустите пари да се продава - аналог Христо Стоичков - велик спортист, *** и егоист като човек. Аре напред народе за дУпЕтати, един мандат=цял живот пумяр.

74

Анонимен

преди 11 години

94, и Стойчков е велик футболист, но пропаднал *** - даже майка си и баща си не чува дори по телефона! Ай сиктир от такива депутати! Ми тя милата е проста, като тухла четворка! какво като е научила няколко фрази: " винаги за България, ъъъъъ", "Аз съм българка (по-добре да не го казва - българките са красиви жени), ъъъъъъъ..." и тем подобни! Ама иначе е класически ГЕРБЕР - *** та вдлъбнат! Жалко за успехите и! Сега ще ги ***!

73

Анонимен

преди 11 години

Малко си приличат с Цецка Цачева....

72

Анонимен

преди 11 години

Митъо Пищова ПРЕМИЕР!

71

Анонимен

преди 11 години

Какви хора сте вие бе?Да плюете това момиче,което е уважавано и познато в цял свят.Което където и да отиде говори:аз съм българка и винаги ще се боря за България.Не ви е срам.

70

Анонимен

преди 11 години

Оправия няма .Пожарникари,даскали по физическо а сега и боркини.Нема такава утрепана държава.

69

ЯЯ

преди 11 години

Станке ти си супер звездица, в спорта беше кралица, имаш и осанка на БЪЛГАРСКА кралица. :))))))))))

68

Анонимен

преди 11 години

СЛЕД КАТО НЕ УСПЯ В БОРБАТА - НЕКА ДА ПОСПИ В ПАРЛАМЕНТА ЧУДЯ СЕ И ЩЕ ЧАКАМ С НЕТЪРПЕНИЕ - КАК И КАКВО ЩЕ КАЖЕ ОТ ТРИБУНАТА