336

До некадърния евлоги

преди 11 години

До ЕвлогиЕвлоги, не съм ти другар!!! Какъв станишев, какви 5 лева. Аз очи нямам ли и уши нямам ли?? Не им ли виждам апартаментите, колите, назначенията и некадърността! Я се спри Евлоги, че тия като тебе грешни пари ядат от откраднатото от Цветанов да дращят по форумите, а само вбесяват честните хора. Комунист ще ми вика той! Ти си ***, бе, гебрелилано комунистическо некадърниче!

335

valenzeto

преди 11 години

хахахах пълно с комплексари и за стотен път--Комплексар - Идея, натрапчива мисъл за недостатък, обикновено минимален, която влияе отрицателно на поведението на даден човек. И този комплексар ще се опитва с всевъзможни поврати да прикрие недостатъка си. Това множе да означава: агресивно поведение; опит да се вменят недостатъци на другите, за да се издигне комплексаря в собствените си очи; подмолно поведение. Могат да се дадат много примери. Разбра ли се вече що е то "комплескар"?

334

Анонимен

преди 11 години

Евлоги ти си лъч надежда.....мислех си ,че в тази партия има само *** ,не че ми пука за ***,ама все пак се водят българска партия,а друго освен да злепоставят България не са свършили до сега.

333

Анонимен

преди 11 години

Икам Марин Райков да си ни остане премиер.Аман от простаци.Съгласна съм

332

ПЕШКО

преди 11 години

БСП СЕ УБЕДЕНИ С ЕВРО РОМА ЛЪЖАТ КАТО ДЪРТИ ***.ИМА ЕДНА ПОГОВОРКА КОИТО СИ ПРИЛИЧАТ СЕ ПРИВЛИЧАТ.

331

Анонимен

преди 11 години

Нека Мира Радева да извади публично доходите си и имотите си и т.н. Да й лъсне .....на продажната к......***

330

?

преди 11 години

Кой лъже, кой маже не знам.Знам със сигурност, че премиера Райков е интелегентен мъж и политик .Не желая да ме управляват невъзпитани, неграмотни простаци като Цв И Буда.

329

valenzeto

преди 11 години

446 аиде мисли си каквото си искаш .сега обяснения да ти давам и за работното си време-няма да стане,по добре се съсредоточи в по важните неща ок

328

Анонимен

преди 11 години

Колко платихте на Мира Радева,тая продажна ку.ка

327

До Валенцето

преди 11 години

Валенцее миличка, колкото си руса толкова си и проста май..

326

Анонимен

преди 11 години

шо се хабиш бе вале да обясняваш на червени чугунени глави ( визирам истинските *** БКП- БСП и техните производни ГЕРБ - втория ешелон на същите

325

valenzeto

преди 11 години

статияте еКолко засегната е България от кризата?30.12.2008

324

Анонимен

преди 11 години

Пънат се да фалшифициррат изборите....внимавай български народе,внимавай! Цецо,в кой апартамент от 6те живееш?

323

Анонимен

преди 11 години

ВАЛЕНЦЕ, МИСЛИ СИ КОЛКОТО ИСКАШ, НО НЕ ЛЪЖИ,ЧЕ СИ БАРМАНКА, ЗАЩОТО ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР ВИСИШ ТУК- ЯВНО ТУК ТИ Е ХРАНИЛКАТА. А ДАЛИ СИ ВАЛЕНЦЕ, МОЖЕ, АМА МЪЖКО, ЗАЩОТО НЕЩО ГРУБО МИ ЗВУЧИШ.

322

Евлоги

преди 11 години

Другари, спрете с интригите и злобата , колкото повече се увличате по болния мозък на 'лидера' Станишев , толкова по зле за Партията , аз съм социалист но се червя пред детските му изцепки , не знам докога ще търпя това .. а и съвсем не съм сам... запомнете НЕ СЪМ САМ!!!!

321

Анонимен

преди 11 години

Тоя и Боко са долни мутри и престъпници

320

Абе чоджум де не се

преди 11 години

Ами да се сте се компрометирали, бе чоджум! Ако не се бяхте компрометирали БСП нямаше да разчита на компромати. Да не си беше присвоявал 6 апартамента, да излизаха балансите на цигарите, да излизаха сметките на ЕРП-тата, да не бяхте назначавали Калинки окичени с микрофони, да не се бяхте компрометирали като цяло. Ама то *** широк и уста лакома...и простотия и липса на морал, бе чождум.

319

Анонимен

преди 11 години

САМО ЗА МЕСЕЦ- ФАЛШИВА ДИПЛОМА НА ШЕФКАТА НА ДКЕВР, МИРО МЪРШАТА ОБВИНЕН , МИТКО КАРАТИСТА НАПУСНА БОРДА НА ЧЕЗ, БОЙКО ДВА ПЪТИ ВДИГА КРЪВНО, ЦЕЦО ИМАЛ ЧАСТНО ГДБОП. САМО ЗА МЕСЕЦ СЕ ВИДЯ, ЧЕ СМЕ НЕ НА РЪБА НА ПРОПАСТТА, А ЛЕТИМ НАДОЛУ КЪМ ДЪНОТО Й- ВСИЧКО ОГРАБЕНО.

318

Анонимен

преди 11 години

Абе Цветанов,мерзавецо и лъжец долен!Ти ли ще ми говориш за PR?Много ли те заплашват да те убият,как е кръвното на дратската ти мутра Боко,а него заплашват ли го...и ние всички щот сме глупави да гласуваме за вас.....абе принцесо с елементарните си театре,ами ние вече ги знаем.Как ти е кръвното,няма ли да лежиш в болницата миличък,ох...кръвното ми

317

valenzeto

преди 11 години

438 хахах барманите не могат да мислят ли според теб ,наистина мн се ядосах,какви коментари под налягане,абе помислете бе хора преди да пишете.истината е ,че мисли този,които има намерение да разбере и помогне,останалите маи си взимат заплатите от тук