117

Анонимен

преди 11 години

до 126 не е задължително да имаш село, за да си селянин...пич

116

доо 124

преди 11 години

за жалост нямам село пич.ти от кое село произхождаш?

115

Анонимен

преди 11 години

Сладките сънища на електронната газетата !

114

Анонимен

преди 11 години

122А *** и баща ти от кое село са или идват от Ню Йорк:)

113

за 121

преди 11 години

Надявай се.

112

пфффф

преди 11 години

прости крепостни селяни сте вие.заслужавате си съдбата на утайката на европа/кръстена пак от нас/.русия та русия.живейте си със старите мечти,*** необразовани селяци-българофоби.явно в тоя сайт ви е седянката.няма да имате тоЯ късмет,да я разсипете държавата ми.ще ви смачкаме просташките мозъци,колкото и да врякате:)България над всичко:)

111

Анонимен

преди 11 години

120, шегуваш се,нали?

110

до 119

преди 11 години

Защото са възпитани хора и не са каруцари като Путин и антуража му.

109

Анонимен

преди 11 години

до108Защо ли се кланят до земи на Русия?!

108

Анонимен

преди 11 години

Москва ще спечели много от кипърската криза.За сега за един ден спечели минус 30 милиарда долара. Очертава се да спечели до една година и минус 80 милиарда долара от пропуснати инвестиции идващи от руската офшорка Кипър. Това ще са големите печалби на Москва. На-вероятно Русия ще бъде вкарана в рецесия заради лакомията им на всяка цена да владеят банковата система на Кипър.

107

Анонимен

преди 11 години

Русия няма вина за фалитите на Гърция и Кипър и няма как Русия да трябва да плаща за грешките на ЕС и САЩ довели до невижданата криза и фалитите на Гърция, Кипър, Португалия, Ейре, Исландия, че даже и на Испания и Италия.

106

до 110

преди 11 години

Че то ЕАС вече е създаден(сега действа под формата на ТС). Естествено , че Китай няма да участва в него, защото той си е отделен гео-политически субект. Но за сметка на това има ШОС- който стои в основата на бъдещия военно-политически алианс между Русия и Китай.

105

Анонимен

преди 11 години

До 110Русия се налага по естествени причини: най-богата е на енергоресурси,най- напреднали във военно отношение и т.н. И не се съмнявай за Китай,те СА партньори и съюзници на Русия.А иначе изкупиха Америката,както Русия ще изкупи ЕС

104

Анонимен

преди 11 години

110. СИВ никога нямаше да се разтури ( като търговски съюз ) ако политически Горбачов , не се съгласи с Англия .Гледай филма " Железната Лейди " - Англия в криза , стачки , пред революция . Кризата си я пренесоха на изток !

103

do 103

преди 11 години

ако си руснак,ще те разбера,НО ако си Българин,значи си чисто л..но.не си знаеш историята бе мозък.що падаме от кирливите византийци?защото алчния руски княз идва с 60000 армия на страната на гръцките *** и за 1500 литра злато ни смазват.от там тръгва цялата история с цар самуил и слепците И цялото падение под османско робство.не вярвайте на всичко което ви се казва.поразмърдайте си гънките.

102

До 100

преди 11 години

Пусни си да гледаш пресконференцията между Барозу и Медведев, чува се само звук на ШАМАРИ.

101

до 105

преди 11 години

Дори и да успее да създаде Евразийски съюз, неговата съдба ще е същата като на СИВ. Това е така, защото за руснаците не съществува партньорство за тях е най важно да са началници на другите народи. В този ред на мисли Китай никога няма да се остави руснаци да го командват и да му бъдат началници, така че в ЕАС никога няма да участва Китай.

100

До 104.

преди 11 години

104. Ами след като всички новини , коментират , че Руснаците влагат годишно 12 билиона годишно в Кипър , сигурно е вярно . Виж че долара се е покачил спрямо еврото . Трябва да разбираш и малко от финанси , но си живей в днешни дни със старите ти разбирания , нямам нищо против , то и за това България е на това дередже , щото и българските управляващи се правят на ударени !

99

Анонимен

преди 11 години

Тоя Евразийски съюз май само в легендите го има, реално и един документ за споразумение не се е появил. Нещо като да обединиш орел, рак и щука.

98

Анонимен

преди 11 години

Русия създава Евразийския съюз- най-големия кошмар на Запада.В него влизат Китай,Русия,Иран,Индия и др.Не търгуват с долари и евра.