120

ИГРА №1

преди 11 години

ИГРА 1 ДА НАРИТАШ ЗДРАВО БОЙКО БОРИСОВ!Писнало ли ти е от постоянните безобразия в България? Писнало ли ти е да те управляват Тикви, учители по физическо и всякакви подобни индивиди? Търсиш нова алтернатива? Поеми нещата в свои ръце и им покажи какво мислиш в безплатната екшън игра Бойкот! Грабвай оръжие, избирай кого да биеш и им тегли по един здрав пердах!, това е мотото на най-модната игра в момента, с която може да се забавлявате на телефоните си.Можете да я изтеглите оттук:

119

Анонимен

преди 11 години

При бай Тошо нямаше мутри,мафиа,нарко трафик ,кражби,глад,сиромашия и убийстава Сигнализирахте за неуместен коментар

118

Анонимен

преди 11 години

Друго си е да си обвързан с Доганчо, нали Кунева! Овца чак и квалификации прави!

117

NORM

преди 11 години

Не К,нева,просто грешиш.Служебнияж кабинет просто показва,че политиката на ГЕРБ е единствено възможната в настоящия момент.

116

Илиян

преди 11 години

точно пък таз пръдла се финансира най-щедро с неясни източници, така че едва ли високите тарифи ще я заглушат. А и в интерес на истината няма какво да чуем от нея - 10 заучени клишета и както казва професор Вучков: каканижи като развалена латерна не и спира устата

115

Това вижочите ми

преди 11 години

Кобра

114

Анонимен

преди 11 години

на12 май всички до урните ,САМО ГЕРБ

113

кирил

преди 11 години

Наистина има хора без памет.Но всяко стадо си има ***.Как може да гласуваш за жена,която прецака целия народ и държава,в собствен интерес.Тя затвори 4-те реактора на АЕЦ "Козлодуй" в интерес на Френската банка, в която е и тя акционер,построявайки в Ромъния АЕЦ Черна вода.Благодарение на нея народа излезе на улиците,против скъпия ток.Пази боже от тази жена...

112

психопат

преди 11 години

Дреме ми за Козлодуй.23 год. все вашите хора опрапостиха държавата,продадоха стопанство за над 35 милиарда . направиха я най бедната държава в Европа. А той ми заплакал за Козлодуй.

111

Анонимен

преди 11 години

Вмро и атака са турски ***.

110

Анонимен

преди 11 години

Колкото ти с комунистите ли другарко пръмова

109

Анонимен

преди 11 години

135 има и други играчи. Не разчитайте само на БТВ за да се информирате. Ако проявим поне на един избори отговорност и проучим собственоръчно, може да бъде за добро.

108

Анонимен

преди 11 години

Ние сме шокирани,че имате очи да се явите пред хората.

107

не за дебили

преди 11 години

Простакът мрази интелигентния, и се стреми винаги да го надвика. Добре е все пак,че не всички са простаци и може някога да бъдат болшинство...

106

хайде бе

преди 11 години

Кунева да спре да плюе по ГЕРБ, че накрая ще гледа парламента по телевизора. Тая госпожа така ли не разбра, че ГЕРБ отново ще са първа партия, а нейното фалшиво движение дори може да не мине 4 %. Защо не каже нещо за дружките от БСП, за енергийната мафия около Р.Овч, за налудничавите планове на Станишев за Белене и Александруполис? Защо не обясни за Доган и Цанков камък? Защо не обясни простотиите в предизборната си програма? Хайде стига с тоя ГЕРБ, малко повече за себе си, за другите...

105

Анонимен

преди 11 години

Всички съм ги анализирал много добре. Избора е между Атака, НФСБ и формация Освобождение. С особено мнение. Но БСП, ГЕРБ, КУНЕВА, СДС, ДПС - не.

104

Реалист

преди 11 години

те вярно,че неса цвете за мирисане,ама като гледам Пръмовица,СеРГЕЙЧО И Доган,Предпочитам ГЕРБ

103

перо

преди 11 години

Твъдо гласувам за нея.На много наивници , големите обещания се харесват и гласуват и след това плачат , че 23 год, все се лъжат.Тя поне ни казва истината.

102

Анонимен

преди 11 години

А Пръмовица много е вързана с партията майка ама отрича!

101

АСПАРУХ

преди 11 години

ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРЕИ ВЪВ ВЛАСТТААМИН