176

sharky09

преди 11 години

повечето от коментарите тук са в стил" БЪЛГАРИТЕ са ***, крадци , *** , необразовани , въшливи и нищо не трябва да се променя защото си го заслужават" всички които слагат всички под един знаменател като лекари, полицаи, учители и т.н. са пълни *** без капка мозък в главата и когато ги бият на протестите даже се кефя и мисля, че боя им е малко.

175

Анонимен

преди 11 години

Това са най-големите търтеи!

174

Напуснете веднага

преди 11 години

Ако на някой не му допада заплащането може да напусне. Има много безработни(млади момчета и момичета) които ще ги заместят.

173

тези срама нямат,

преди 11 години

освен че нямат и добро образование,със средно образование вземат повече от учителя вишист,пенсионират се рано с 20 заплати, пътуват безплатно в градски транспорт, една част от тях служат на престъпници, некултурни са 80 на сто от тях, единственото им е самочувствието че са станали полицаи, срам ме от тия хора.

172

Анонимен

преди 11 години

А знаете ли, че чистачката в съда получава по-голяма заплата от един полицай?

171

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен да пробва ама не става един приятел искаше да става полицай ама като разбра че без да бутнеш едни пари няма да те вземат се отказа аз свободно място за полицай в бюрата по труда не съм видял да има и ако са им малки заплатите да ходят в частния сектор да видят там какви заплати дават и да бачкат като нас до 65 г,

170

БЪЛГАРИНО

преди 11 години

СПИ СПОКОЙНО РОДНАТА ПОЛИЦЙЯ НИ ПАЗИ !!!!ОПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ!!!!

169

До 154

преди 11 години

Разбирам гнева ти, често пиша, че мразя плагиати, но после се сетих, че може да не знаят какво е това.

168

до 164

преди 11 години

По Бай Тошово време мой съсед би полицай!В затвора му взеха здравето!Сега *** правят каквото си искат!

167

Мариян Първи

преди 11 години

на полицаичетата по 500 лева на месец, и да слуцат реално на гражданите...а не да пазят казината и игралните зали с кувите, както правят в Сливен всяка вечер.

166

$$$$$$5000

преди 11 години

РАБОТНО ВРЕМЕ ;НА ПОЛИЦАЙТЕ ЕДИН ДЕН РАБОТИ ДВА ДЕНА КРАДЕ!!!!!!!!

165

ДО 149

преди 11 години

Поне ще ми кажеш ли защо ми копираш коментара? С какво те е впечатлил? Хайде кажи нали не се знаем можеш да кажеш който и да си!

164

Анонимен

преди 11 години

***,по-***, най *** - бг полицай!

163

Орлов мост

преди 11 години

Никаква подкрепа за тия смешници да измрат всичките ченгесари!!!!!!!

162

До 142

преди 11 години

Не бъркам! Има Кодекс на труда, в който е записано какво следва при полагане на извънреден труд. Извънредният труд на всеки работещ гражданин регламентирано се заплаща. Полицаите са работещи граждани и в пълна сила се ползват от това си право.Не всеки би застанал протимв волята си срещу хора, с които си единомишленик, но професията те задължава с друго. Не завиждам на подобни привилегии при такива условия на труд. Такива като вас са сигурни, че точно на тях им се полага всичко.

161

Анонимен

преди 11 години

Прави са си хората - не искат да пазят престъпници за без пари.

160

Анонимен

преди 11 години

До 136Какви са им тези големи правомощия. Да бъдат бити, заплашвани, обиждани от всеки един на улицата и да не са защитени от закона подобаващо. Да си купуват консумативи за ежедневната работа, да купуват консумативи за служебния автомобил с лични средства . Да работят на празници без допълнително заплащане. Да бъдат погребани за сметка на МВР при смърт по време на изпълнение на служебните задължения. Всеки може да се пробва да стана полицай с тези привилегии.

159

ХА ХА

преди 11 години

Какво се правите на мъже?! Смешници!

158

УШЕВ

преди 11 години

ТЕЯ БО,ЛУЦИ СРЯМ НЯМАТ ЛИ !!!!КОЛКО ПАРИ ИСКАТЕ НЕКАДЪРНИЦИ!!!!

157

ПАК НИ ИЗБЕРЕТЕ

преди 11 години

Нали ви казах строим Магистрали защото от там са краде най много пък и не могат да ни хванат!!!магистралите ги правиим със СГУРИЯ вместо с Баластра и от там ми идва голямата печалба!!!на печалва съм някъде към 2000 000 000 лева !!!ТАКА МУ СЕ ПАДА НА ПРОСТИЯТ *** БАЛКАНСКИ!!