25

ентъртейнър

преди 11 години

Малко ми е съмнително. Откакто ГЕРБ и Б.Б. назначи новия шеф на ДАНС, Алексей Петров изведнъж спря с уличаващата Б.Б. и обкръжението му, информация.Тъй че малко ме съмнява дали не е театро. Иначе нищо чудно Ал. Петров да е един от сигурно поне 20 ината човека, които разполагат с инфо за Б.Б. , което да го унищожи. 2 десетилетия мутринщина не могат да се скрият толкова добре.

24

Анонимен

преди 11 години

Циркаджийски работи.

23

Анонимен

преди 11 години

E tova my se kazva cirk za mnogo pari ne vi li pisna neprekasnato da kleveti nqkoi

22

Анонимен

преди 11 години

Симеон Райков е с двойно гражданство българско и американско ,според нашата конституция той няма право да заема поста премиер когато се наруши сурово конституцията която е основен закон на дадена страна ,това се нарича суспендиране на конституцията ,в момента евреина Сорос и помака Расим Плевнелиев суспендират българската конституция с назначението на Марин Райков за премиер.

21

Анонимен

преди 11 години

да попитам: сега, след като депутатите вече не са такива, кой, аджеба, ще пази доган от нападения с детски пищоли? нсо вече не би трябвало да го охранява и вероятно това е една от причините за театрото, което разигра!

20

Анонимен

преди 11 години

И на мен ми прозвуча така че момичето е в неговата къща. странно/цяла държава не знае, служби не знаят, ама на наш трактор пак знае.. каква власт, какво собствено професионално разследване.. чак ми идва да го заобичам

19

Темерут

преди 11 години

Е, не бе вносни бандити са!

18

Анонимен

преди 11 години

цирк! цирк !

17

Анонимен

преди 11 години

Трактора срещу Тиквата, залагайте.

16

Анонимен

преди 11 години

Премиера на България в момента Марин Райков е незаконно на този пост ,защото е с двойно гражданство ,изрично е записано в конституцията на България ,че лица с двойно гражданство нямат право да са в министерския съвет ,само по себе си назначението на човека на Сорос- Райков за премиер е скандал ,президента Плевнелиев лично носи отговорност за този гаф,от партия Атака имат сигурни доказателства ,че Марин Райков освен българско и,има и американско гражданство

15

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВА ДА ИМА ПРОТЕСТИ СРЕЩУ СЛУГИНАЖНАТА НИ ЖУРНАЛИСТИКА. ЖУРНАЛИСТИТЕ СЪЗДАВАТ И ПОДДЪРЖАТ ПОДОБНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, ФОРМИРАТ ИМ ОРЕОЛ, С КОЙТО ТЕ СИЛНО СЕ САМОЗАБРАВЯТ И СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ЗНАЧИМИ ПЕРСОНИ. ТАЗИ ТРАКТОРСКА МУТРА ЖУРНАЛИСТИТЕ ПРЕВЪРНАХА ВЪВ ФАКТОР. КАКЪВ ПОЗОР.

14

Анонимен

преди 11 години

Помака просто иска да е център на внимание, нищо друго - типична помашка черта...

13

Анонимен

преди 11 години

Пак нещо лъже. Като е толкова добре осведомен защо си мълчи до сега? Можеха да спасят момичето да не страда. Ама вместо това пак ще гледаме поредния цирк.

12

Анонимен

преди 11 години

АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ИМАТ ОБЩА ФИРМА БУДА ИНВЕСТ ,ПОДЕЛЕНИЕ НА БУДА ИНВЕСТ Е ФИРМА ЗА ОХРАНА ИПОН,АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ И БОЙКО БОРИСОВ СА РАБОТИЛИ ЗАЕДНО И СИ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ ВСИЧКИ МРЪСОТИИ КОИТО СА ВЪРШИЛИ ЗАЕДНО В МУТРЕНСКИТЕ СИ ГОДИНИ ,ЗАТОВА НАГРОЧИХА ТРАКТОРА ,ЗАЩОТО Е ОПАСЕН ЗА КАРИЕРАТА НА ЦИОНИСТКИЯ СЛУГА И *** МУТРА БОЙКО БОРИСОВ ,МЯСТОТО И НА ДВАМАТА Е В ЗАТВОРА

11

Анонимен

преди 11 години

СТРУВАМИ СЕ ИСКА ДА НИ КАЖЕ, ЧЕ Е В МАЗЕТО НА НЕГОВАТА КЪЩА. ТАКА ДОБРЕ ИНФОРМИРАН Е КОЙ ДРУГ АКО НЕ ОРГАНИЗАТОРА. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ МЕДИИТЕ ДО КОГА ЩЕ СЕ ПЬПЛЯТ ОКОЛО ВСЯКА БЪЛГ.ПРЕСТЪПНА ГНИДА И ЩЕ Й ВМЕНЯВАТ ТАКОВА ЗНАЧЕНИЕ. КЪДЕ СА МЕДИИТЕ ДА СМАЧККАТ ТОЯ ДЕТО ОСВЕН ДА СЕ ИМА ЗА ВАЖЕН Е ЕДИН ПРЕСТЪПНИК, НА КОЙТО ПО НЕЗНАИНИ ПРИЧИНИ МУ БАВЯТ ДОЖИВОТНАТА ПРИСЪДА.

10

Анонимен

преди 11 години

Ако не го убият, може в крайна сметка да научим зловещи неща за някои хора, ми се струва.За разлика от Боцко и Цецко този не обвинява хората без доказателства.И нали знаете, че е другарче на Боцко от преди години, така че със сигурност знае някои нещица. На Боци гащите му треперят.

9

Анонимен

преди 11 години

еврей , давидови клонки , еврей , самозапалвания .....

8

Опасните

преди 11 години

Тоа високопланински джетълмен..има ли право да говори,не трябва ли да е на "топло" и да мълчи,даже не му се полага и по закон? !

7

Анонимен

преди 11 години

Че има ли по-голям бандит от Алексей Петров! Невинна душичка!Чудно как за всяко подобно злодейство все него викат на разпит! Ама не- той е набеден - "невинна жертва".

6

Анонимен

преди 11 години

До 1 за кои партии говориш или имаш впредвид голямата партия на ГЕРБ,СДС,БСП,ДПС,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС поне политиката им е една, значи са една партия ?