102

Анонимен

преди 11 години

ДО 104 няма време за нови партий защото изборите са след 2 месеца

101

Вирджиния

преди 11 години

Всички правителства в последните 22 години са ужасни, ноГРОБ просто поставиха рекорд по наглост и кражби, то фискален резерв бе източен, то заплати бяха намалени и замразени то чудо ...как така непосредствено след идването на власт на ГРОБ парите изчезнаха, сякаш някой с нож преряза всичко, кой знае накъде ги отклониха и в чии сметки са парите ни.

100

Анонимен

преди 11 години

До 101 да тия партии които до сега избирахме да ни управляват само приватизираха :), трябва ново решение, но за такава партия, която дава точни и ясни идеи как да се вдигне стандартът на народа да има програма примерно за пъреите 6 месеца какви промени, после за 12 месеца какво ще се направи и т.н. .Само на обещания и добри пожелания няма смисал да се гласува .

99

Анонимен

преди 11 години

За 24г.разбрах едно:Приватизацията,отдаването на концесия на ресурсите на страната,вдигането на осигуровки,данъци,акцизи,саниране на панелките и т.н всичко това е за мое добро,не е за пари ама в никакъв случай.После се запя друга песен:Ти работи по 10часа за 250евро 7 дни пък в бъдеще ще живееш по-добре.После друга песен:Ти може и да живееш като куче-ама децата ти ще видят светлото бъдеще.Накрая стана ясно:Нито ти,нито децата ти или внуците ти имат светло бъдеще.Ти роб пък децата ти свободни....

98

Анонимен

преди 11 години

НАША ГОРДОСТ ТОВА СА БАНДИТИТЕ!!!!!!!!!!!!

97

Анонимен

преди 11 години

Стига сме избирали по малкото зло, време е да изберем по доброто за България ! Голямата партия на БСП,СДС,ДПС,ГЕРБ,ДСБ,НДСВ,Кунева и РЗС ни тласка бавно към фалит. Ако не го разбираме сега,ще го разберем след време :)

96

benevolent

преди 11 години

От картелът на банките регистрирани около Австрия: Райфайзен, Уникредито. ДСК и Телеком Австрия се опитаха да ме отровят и сплашът защото разкрих публично картелите в банките и телекомуникациите, и че контролират съзнанието на централни банкери и правитество с импланти на мрежата на Мтел. Участват Искров, Стати Статев, КАЛИН ХРИСТОВ, Мариела Ненова, Андей Василев, Росен Розенов, Григор Стоевски, Кристина Карагьозова ... Така изчезнаха 20 млрд от фондова борса, 10 млрд лоши кредити ..

95

Анонимен

преди 11 години

То не става човек и да избяга от страната, в така бленувания ЕС на искат само като туристи като работници сме не желани, плашат се от БГ работниците :))) човек се чуди къде да бяга, май ще трябва да си оправим страната.

94

Анонимен

преди 11 години

Така като ги гледам строени и си мисля за едни финални сцени от Последния самурай, едни там въртяха едни неща и картечнита стреляше ли стреляше.

93

Гошко

преди 11 години

Тия така както са се наредили, са си баш като за разстрел!

92

ДО 85

преди 11 години

ОООООООООО,ТО МНОГО ПАРИ ИМА БЕ В ДЪРЖАВАТА

91

dedi

преди 11 години

4 teri kamiona i v centralnij

90

Вирджиния до 84

преди 11 години

Ох, не зная, не зная..хора се самозапалват, майки нямат пари за децата си, пенсионери не могат даси платят тока, младите хора напускат....за болните няма животоспасяващи лекарства....ох, мисля си за този ограбен народ и ми се сълзите ми сами потичат..

89

Анонимен

преди 11 години

Нали щяха да вкарват престъпниците от прехода в панделата, като гледам нито Доган, нито Костов, нито Станишев, нито Първанов, нито Царя и т.н. са на топло !

88

MUTRI,

преди 11 години

SBOGOM!!!!!!!!!!!!NA NIKOI NQMA DA LIPSVAYE!!!!!

87

Анонимен

преди 11 години

Свърши представлението на цирк 41, но артистите от него си остават една трупа която ще продължи и след представлението да си върши далаверите, но вече без да ги гледаме

86

Ф.С.В

преди 11 години

Другите страни се страхуват от нас !! Мислят как милиони българи идват обезумели от глад при тях !! Направиха ни за смях и страх пред Европейците -затова ли стягахме 4 г коланите ?? затова ли търпяхме 24 г демокрация за да не може да си платим тока и нормалните хора да се страхуват от българската нация ? Пълен Позор !! и на всичкото отгоре хазната е ПРАЗНА !!!

85

Анонимен

преди 11 години

Народа ги изхвърли като керливи котета,цялата пасмина от ГЕРБ начело с неграмотника Борисов,а те купон си спретнаха все едо че всичко е ок.Това е супер нагло,но от ГЕРБ може да се очаква всичко.Правете си сметката като гласувате

84

Анонимен

преди 11 години

ДО 82 КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА

83

икономист

преди 11 години

до 67......кум 10.03.2013 фискалния резерв е 2.9млрд.лева,я се образовай малко.