435

Анонимен

преди 11 години

До 530: В чужбина отдавна са санирали и продължават да санират, не само "панелките", но и тухлените жилища !...драги ми "Андрешко" !

434

Анонимен

преди 11 години

Панелките са по-здрави, от колкото си мислите.

433

Анонимен

преди 11 години

Аз съм си направил санирането още преди тоя да се появи на политическия хоризонт!Акъл от доскорошен министър и авер по далавери на ония дето народа му вика Тиквата не искам!

432

Анонимен

преди 11 години

ПО ДОБРЕ ДА СИ ПРОДАМ ПАНЕЛА(АКА ГО КУПИ НЯКОЙ) И ДА ВДИГАМ ГЪЛЪБИТЕ ЗА ЧУЖБИНА.

431

България не е София

преди 11 години

Оставам с впечатление, че управляващите нямат грам представа от ДЕЙСТВИТЕЛНОТО положение в страната. Не им е известна РЕАЛНАТА БЕЗРАБОТИЦА.Интересно, как ще задължат семейства, в които и двамата родители са безработни и получават приходи само от временна заетост???

430

Анонимен

преди 11 години

Росене, направи услуга на хората и си отивай! Стига си бръщолевил глупости за саниране и теглене на заеми! Хората нямат какво да ядат, ядосват се всеки ден за надвишени сметки и кво ти пука? Аз лично живея в апартамент с вътрешна и външна изолация. Тези под нас също са с изолация. Ами, господин президент (умишлено с малки букви) и нашите сметки за ток са завишени! По-скоро бих теглила заем да се махна от тази държава, отколкото да ви изпълнявам тъпите съвети за саниране!!!

429

ПАНЕЛКА

преди 11 години

АКО ДЪРЖАВАТА ПОЕМЕ 95 ПРОЦЕНТА ОТ ЦЕНАТА ЗА САНИРАНЕ,СЪМ СЪГЛАСЕН.

428

Работещ беден

преди 11 години

При минимална заплата над 2000 евро ще се замисля и за саниране.

427

Анонимен

преди 11 години

ТОЗИ ЯВЕН ЛОБИСТ ТРЯБВА ДА ГО МАХНЕМ

426

Анонимен

преди 11 години

ТЕ НАЛИ ТОЛКОВА УДАРНО ПРИЕХА ЗАКОНА ЗА ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ- ЗАЩОТО СТРОИТЕЛНИТЕ ФИРМИ НА ПЛЕВНЯТА ЧАКАТ, ЧАКАТ. А ИЗБИРАТЕЛНИЯ ЗАКОН- КУЧЕТА ГО ЯЛИ. ЕЙ, ТИЯ СА НАЙ-ГОЛЯМАТА МАФИЯ , УПРАВЛЯВАЛА БЪЛГАРИЯ. НАДСКОЧИХА И КОСТОВ И СТАНИШЕВ

425

Анонимен

преди 11 години

Явно герберската муфта ще се премести от магистралките към санирането. Народа да го духа! С тия замразени доходи на никой не му е до саниране. По-високи доходи и ще има и за саниране и за всичко. Ама Тиквата няма сметка от благоденстващ народ, на герб им трябват роби и нискообразовани калинки!

424

Рейналдо Биньоне

преди 11 години

Тези мръсни *** докато не гепят и апартаментите на хората няма да мирясат. 3 пъти докараха хиперинфлация и окрадоха спестяванията на хората, но не им стига. Вече няма спестявания и се чудят каква гяволия да измислят да продължат да грабят. Хора, внимавайте! Искат да ви заробят със заеми за саниране и да ви изгонят от жилищата ви!Военен съд и смърт за тези безродни ***!

423

Анонимен

преди 11 години

аз вече се огелждам за нова хубава палатка с хол, 2 спални и външна баня :)

422

Анонимен

преди 11 години

Аватаре;искат ти 2-3 хил. за оглед на кутийките,и после още 15-тина за саниране.и ква стана тя......

421

Анонимен

преди 11 години

Аз нови тапети не мога да си позволя, той за саниране плещи.

420

бай Михо

преди 11 години

Меката китка иска да санира, защото стрителните му фирми ще намажат яко! Ей това е истината!

419

До с.

преди 11 години

До с.Абсолютно съм съгласен, ама червените ***, дето пишат в този форум им се плаща да плюят всичко, а голяма част от народа е *** и им вярва!

418

Аватар

преди 11 години

Интересно ми е, колко ще струва на българина да си санира панелката, при положение, че заплатата му не стига да си погаси сметките? Пак прибързани глупости на уравляващите. Не ви ли стига че доограбихте страната и докарахте народа до просешка тояга, че искате и последната стотинка да откраднете.

417

гладен

преди 11 години

РОСЕЕЕНЕЕЕ,КВО САНИРАНЕ КВИ 5 ЛЕВА БЕ,СНОЩИ ЯДОХ ХЛЯБ ,ПРАЗ ЛУК И СИРЕНЕ ОТ 1.90 ЛВ. ЗА КГ. ОТ КЪДЕ ЩЕ ВЗЕМА ТОЛКОВА ПАРИ ДА САНИРАМ.

416

с.

преди 11 години

И да добавя,че вместо да се строи втора ядрена централа и целият български народ да плаща с десетилетия на руснаците по-добре наистина да се санират жилищата на хората!Да го направят български фирми с български персонал и български материали!Ама в тая работа няма далаверка за такива като Р.Овч!Щедро му се отплатиха руснаците за всичките свинщини!Милиардер стана!Вместо да оправят жилищата на хората мислят как да осигурят лапане за още 50 години на енергийната мафия!А русофилите ръкопляскат!Смех!