229

Анонимен

преди 11 години

От 1944 до 1945год. комунистите и със заповед от Москва , бяха избити повече българи отколкото през турско. Ама руското *** Сидеров не смее да го каже.

228

Съобщение

преди 11 години

Имаме удоволствието да Ви уведомим, че Цирк "България" отново отвори врати с най-новата си продукция - "Избори 2013". Участват втръсналите Ви до смърт, (но повечето за последно) клоуни Волен, Яне, Боко, Сергей, Ваньо и Мартин, Лютвито и неповторимият Цвъцко. Шоуто е с бюджет 21 млн. лева. Сметката ще бъде платена от всички Вас!

227

Истината

преди 11 години

За да говорите за Сидеров, не трябва ли да го познавате поне малко, имотно състояние, идеи, какви проектозакони вкара за последните 3 години, каква е позицията ми за икономиката, здравеопазването, индустрията.. Айде прочетете малко и после говорете. Щото това малоумно потретване,че е луд зе да ме кефи вече. И кое по-точно не харесвате в днешната му изява не виждам. Много ясно че срещу долните действия на ГЕРБ сега - отговора трябва да е долен със силна нотка на бъзик.

226

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНЕ на НАЦИОНАЛИЗАЦИЯТАНЕ НА МОНОПОЛА (ДЪРЖАВЕН ИЛИ ЧАСТЕН)ДА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР И КОНКУРЕНЦИЯТА-----------------------------------------------------------------------------А това къде го има и ти(българина) с какво го заслужи не разбрах.

225

Анонимен

преди 11 години

БРАВО ВОЛЕНЕ ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ НА КОЙТО МУ ПУКА ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВАКОИТО НИ ДОКАРАХА ОТ ПЪРВЕНЦИ В ПОЧТИ ВСИЧКИ СФЕРИ НА БАЛКАНСКИЯТ ПОЛУОСТРОВ ДО ДЪРЖАВА ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ.БРАВО ВОЛЕНЕ ТИ ГИ НАКАРА ДА СЕ СТРАХУВАТ МИШКИТЕ ЖАЛКИ.

224

Sensey Pot.Poch.

преди 11 години

Quo vadis populi. Много заблуден /и ***/ народ, Господи. Но какво да се прави -такъв е мат.риалът. А това с плаката ми хареса ! А на Волен може и да му се е наместило нещо в главата. Още повече, че се освободи от кума, жената и сина.

223

Анонимен

преди 11 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ ПОЗДРАВЯВА И ПЛАТЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА МУТРАТА *** БУДА И КРАДЛИВИЯ *** КОСТОВ ОТ ФОРУМА НА ДАНС.БГ С ПЕСЕНТА КУ**ВИ СБОГОМ!

222

Анонимен

преди 11 години

Като чета колко неграмотни конспиративни типове имало, започвам да си обяснявам защо нещата вървят толкова зле. Една шепа народ гласува за държавна политика, другите искат някакви абсурди.

221

аз

преди 11 години

Хора трябва в най-бързи срокове да заработи държавата, иначе за всички ни става зле. Нека да бъдем активни през цялото време и да отстояваме собствените си права, а не сега да променяме световния ред, защото за това се изисква мнооого време и добри намерения.Ако сега се оправят банките и съдебната система ще е достатъчно държавата да тръгне в правилната посока.

220

СЕЛЯНКА

преди 11 години

За каква национализация говори този луд човек,той ходил ли е из държавата за да види приватизираните предприятия и каквото и да е било,всичко е сринато и железото извадено защото е окрадено,трябва да се строй от държавата за да е държавно,да се биеш пред джамията е лесно ,но я да си размърда *** из страната ,може да ни разкаже нещо и за Англия нали сме малко *** и неграмотни...

219

Анонимен

преди 11 години

От разследване на телевизия СКАТ, собственост на бившия кум на Сидеров, става ясно, че за рождения ден на Деничка Гаджева Волен я завел в Париж, в 5-звездния Льо Мюрис", дето ходели главно арабски шейхове. Плащали по 1100 евро на ден само за апартамента. За целия престой Сидеров се бръкнал 14 808 евро. Обядвали в луксозния ресторант на "Льо Мюрис" срещу 330 евро, поръчвали всякакви екстри в стаята, като няколко пъти плащали и по 700 евро за еротични масажи. А накрая до летището ги откарала специална лимузина за скромната" цена от 1712 евро.Както сме казвали, младата жена укрепва физиката

218

бивш българин

преди 11 години

До Анонимен:Това, че Европа не ни иска, е ясно отдавна, включително и заради Волен и Атака. Това ми е малък проблем. Но, като гледам как тук във форума сума несвестни момченца реват "само Атака", проблемът е голям, защото Волен и *** му се МНОГО ЛАКОМИ И НАГЛИ.А който пък чака нещо хубаво от Европа, приятно чакане (на Годо).

217

Анонимен

преди 11 години

Еврейскитте партии герб и сдс и турската дпс са заплаха за националната сигурност на България!

216

Анонимен

преди 11 години

Волен е пример , че здравеопазването ни е в криза.При нормална здравна система , той отдавна трябваше да е на 4 - ти км.

215

Анонимен

преди 11 години

ATAKA!

214

бивш българин

преди 11 години

Хомосексуалистите от Атака наричат "***" депутатите. И затова съм "бивш". Да не знае човек, да се смее ли, да плаче ли. Колко трябва да си ***, за да не можеш да видиш, че Атака са същите комунистически мекерета като повечето депутати, да не говорим за самите депутати на Атака, воглаве с криминалния престъпник, вербуван от ДС, Волен Сидеров. Техните циркове в и извън парламента (любовници и децата им-депутати, пиянски изпълнения, вкл. в германски самолет и пр.) показаха ясно, че са ***.

213

Plamen Stoyanov

преди 11 години

До 32:Леле такива глопусти като в последните дни, през живота си не бях чувал... И коя светоена високотехнологична компания според теб ще пренасочи проектите си към "Държавния парк на Волен" ?Аз работя в голяма немска компания за автомобилна електрроника със 100 годишна история, имаща софтуерен развоен център в Соифя. Представям си как клиентите ни от Mercedes, VW, BMW и други ще кажат, Сори момчета, обаче дава нашите проекти на "Държавния Тех парк" !!!

212

АНОНИМЕН

преди 11 години

Поздрав за Сидеров,,Пипни ми го хвани ми го,,

211

Анонимен

преди 11 години

АТАКА И ВОЛЕН ЩЕ ВЛЯЗАТ НЕ САМО В ПАРЛАМЕНТА ,АМИ ЩЕ БЪДАТ И ГОЛЯМАТА ИЗНЕНАДА НА ТЕЗИ ИЗБОРИ ,В СЪЩОТО ВРЕМЕ ДРАГАЛЕВСКИЯ ЧЕРЕН *** ДРУГАРЯ ИВАН КОСТОВ ПОВЕЧЕ НЕ САМО НЯМА ДА ПОМИРИШЕ ПАРЛАМЕНТА ,АМИ ЩЕ БЪДЕ КЛИЕНТ НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ И ДЪРЖАВАТА ДЕТО РАЗПРОДАДЕ БЪЛГАРСКАТА ИНДУСТРИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕЙСКИ КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ

210

Анонимен

преди 11 години

Нямам намерение да гласувам за Сидеров, но мисля, че човек трябва да се замисли над информация срещу някого, започваща с От разследване на телевизия СКАТ, **собственост на бившия кум на Сидеров**