27

Костурица

преди 11 години

Абе хора сега ни трябва РЕД. стига сте истерясвали дайте да се обединим около някои дето не е бил в коалиции с комунистите, с разните депесари чалмари и потурнаци Да се съберем около Янето, той не е бъзльо като тия *** от атака а като има данни за корупция не си мълчи Яне ще обедини всички

26

Алексей П.

преди 11 години

Яне, едно място като за вътрешни хора не може да нямаш,а?

25

Костур

преди 11 години

51.За да си добър политик, трябва да си добър човек. Няма как да си непочтен политик и почтен човек. Щом Яне Янев е добър човек, той ще е и добър политик, защото най-важното качество за политика е да е свестен, почтен. А за блестящи политици да не говорим, в България няма такива. На Яне трябва да се даде шанс защото е подготвен, не е дошъл си сега от улицата, та да забърка нова каша.

24

Анонимен

преди 11 години

Освен изброените качества трябва да имате сертификат за димкаджия!

23

Тотю

преди 11 години

Яне, 'що не ги наемаш направо от Бюрата по труда. Знаеш ли колко десетки хиляди имаме на отчет в цялата страна и почти всички отговарят на твоите изисквания.

22

Жельо ЖЕлев

преди 11 години

28.Разбира се, че всеки човек трябва да си вярва. И ние като колектив трябва да си вярваме. 23 години не си вярваме. Не вярвахме, че сме достойни за Европа, не вярвахме, че можем да протестираме, не вярваме, че заслужаваме да сме благоденстващи. Когато човек има вяра в качествата си, тогава ние не му вярваме. Яне Янев е достоен човек, когото като не можаха да купят, се наеха да маскарят. Мислете с главите си, а не с помощта на партийни пропагандни машини.

21

възмутен

преди 11 години

Юрууууш на кандидат-лапачите за държавната софра! Ха ха ха! Всички партии обявяват кастинги, конкурси и тем подобни! Абе, жалко е! Не разбраха ли господа политиците, че са длъжни да работят за хората, които са ги пратили по високите етажи на властта, а не хората да им работят като роби и то за собствените им джобове! Какви кандидати, какви чудесии! Ако това се разбере от партиите и пуснат електронното правителство да сме в час с това какво се случва в държавата, мисля, че проблем никакъв!

20

Иван

преди 11 години

18.СИЛНО ПОДКРЕПЯМ РЗС ЯНЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО СЕ ОПИТВА ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ И МАЛЧАТ КАТО РИБИ!!!

19

Гошко

преди 11 години

13.Давай Яне с теб сме за нова конституция за нова чиста и свята република България!намаляване депутатите от 240 на 100 на брои;ВСИЧКИ БЕЗ имунитет най много два мандата и у дома;корумпираните министри,и политици в затворите... само ти го можеш и ние вярваме в теб!!!

18

Бай Гуй

преди 11 години

РЗС отиват при НДСВ...

17

Жельо

преди 11 години

10.Кво не ви кефи Яне???кво ви е напраил бе, злобари? Хората са го пратили в парламента. Що па да си седи като мишок? идеен си е човека, иска депутатите да ги гоним без разните там проблеми. кат имаш досие ВЪН! кат си крал МАРШ. Що народ затлъстя в това народно сабрание, а на вас само Яне ви боде очите. Така е свесните не се котират, братче.

16

anonimen

преди 11 години

Кой почтен човек е направил нещо в българския парламент? Ако не си омотан като свински черва с олигарсите, които седят зад големите партии нищо не можеш да направиш. Това е доказателство, че Яне Янев не е корумпиран и продажен.

15

Анонимен

преди 11 години

Яне търси перфектният мъж който да го мандръся под гърба

14

Анонимен

преди 11 години

Необходими условия за да станете депутат в РЗС е да умеете да задоволявате орално и сексуално представителите на правителството на власт, без значение цвета и вида. От вас работа не се очаква да вършите, но срещу услугите си печелите място на държавната хранилка, без съгласието на народа.

13

Bob

преди 11 години

Кандидатите да са с разхлабени халки отзаде.

12

Председателя

преди 11 години

Като председател на Комисията заявявам, че към момента Яне не се класира за избираемо място. така че пращайте смело автобиографии и препоръки.

11

Анонимен

преди 11 години

А нещо за сексуалната ориентация няма ли изискване, за да се харесват на Янето?

10

Анонимен

преди 11 години

ааа търсим ***,така ли.

9

PlayBoy

преди 11 години

Мъжки онождачи не търсят ли ?

8

Учуден

преди 11 години

А може ли да съм хетеросексуален?