214

Лъжец

преди 11 години

Този ББ е такъв голям лъжец и позьор, че не бих се учудил, ако нищо му няма , а просто търси съчувствие. Гнусни, нагли, прости и безкрупулни...това е БГ политика... Забележете, никой политик не иска намаляне броя на депутатите, никой не иска отзоваване, никой не иска съкращаване на привилегиите, никой не иска гражданско контрол върху дейността им....а иначе всички ден и нощ мислят само за нас...за народа!

213

ВРЕМЕ Е

преди 11 години

Бойко, сърцето ти вече не издържа, стига ти толкова политически живот, оттегли се, сади си картофки, мажи си филийки с мас и го карай по-спокойно вече.

212

Анонимен

преди 11 години

Имаше една песен : Sympathy for the devil на времетоБойко, ти не си за кардиолог, ти си за специализирана болница за активно лечение на психични болести!

211

Криси

преди 11 години

Всеки път Борисов успява да извърти нещата. Не пожелавам никому високо кръвно, но това не е оправдание или причина за съжаление и симпатизиране. Според мен рязкото влошаване в здравето му е резултат от нерви --> явно много са объркали нещата и лош, селски ПР.

210

опомнете се

преди 11 години

До 271Може би трябва да тръгнем голи и боси? за да разберете,че Бойко ни сринаЗаплатите ни са почти колкото в Африка вече!

209

271

преди 11 години

Компютри има по 100-200 лева, Интернет с кабелна е 25 лева на месец. Ако това за теб е лукс, то значи живеш в 19 век !

208

Белене - не

преди 11 години

Как няма да дигне кръвно човека?То не бяха флашки, бомби, вотове на недоверие, подписки , референдуми, батаци, храчки, платени политически к...ви и надрусани момченца с байряци...Господ да му дава здраве да смачка Стогодишната баба, дето е събрала всички селянчета от София.Кураж. България е за разумните и прогресивните.

207

Анонимен

преди 11 години

Виновни за борисовата хипертония през 2013 са Станишев и политиката на тройната коалиция през периода 2005-2009!

206

265

преди 11 години

Това, което си написал е гнусно, срамно и нечовешко. Страх от Господ нямаш ли?

205

mitko

преди 11 години

Г-н Борисов, много съжалявам, че не сте в добро здравословно състояние. Най-искрено Ви желая скорошно оздравяване!Може би ще Ви успокои факта, че почти 90% от нашите родители са с високо кръвно и периодично получават хипертонична криза. Така, че не сте сам в нещастието. Разбираме Ви!Също може би ще Ви успокои факта, че когато един обикновен човек в България получи хипертонична криза той трябва:1. да отиде до своето ДЖ.П.; (Дали знаете какво е дж.п.?)2. да почака там около час-два, защото има други 10-тина човека преди него;3. да си вземе направление за кардиолог. Тука обаче завис

204

Анонимен

преди 11 години

Всеки ден колко ли хора умират от недоимък ? А колко се самоубиха ? Ти който управлява близо четири години, нито един ден не помисли за обикновенния човек а само за собствен ПР и пъчене пред камерите !!!!!!!!.............*** ВЕ *** ***!!!!!!

203

Анонимен

преди 11 години

Бойко тиквуча ще победи на изборите ама на куково лято.Чудно къде ли сте се скрият герберите като загубят изборите.Хората не прощават издънките и на мухобойко няма да му простят и сте го наказат за проразиите които извърши в България

202

WTF ????

преди 11 години

Трети човек се самозапали от отчаяние, вие пишете за високото кръвно на виновния за националната катастрофа ритнитопковец ?!?!?!Хайде, протестите може да са дело на опозицията, ама как опозицията е накарала някой да се самоубие по толкова болезнен начин? Или ще кажете, че Костов ги пали хората????

201

обективно

преди 11 години

С пожелания към г-н Борисов да се възстанови бързи, но не вярвам да спечели пак изборите.

200

опомнете се

преди 11 години

Бойко ни съсипа! - вярно е!

199

да

преди 11 години

Да се провери, като спешен случай ли е минал, дарение направил ли е на болницата и кой му е издал направление. Щото вече е края на месеца , направленията за обикновнните хора са свършили .. Щото в тази същата болница мен ме накараха да правя дарение без документ ххахаха

198

valentin

преди 11 години

ot mene da e giv i zdrav coveka poukata si q e vzel sega kato doide na vlast da zaprqta rakavi i stiga s tia proshki tvarda raka trqbva,aide g-n Borisov da se opravqte barzo i mislete po vece za naroda si s pogelaniq ot men ot sarce

197

249

преди 11 години

Нали се сещаш, че да имаш интернет достъп не е лукс в 21 век ? И да, Бойко Борисов смаза народа с некадърието си и с обслужването на чужди интереси !

196

Анонимен

преди 11 години

ЗАЩО КУПЕНИТЕ МЕДИИ ВМЕСТО ДА ПИШАТ ЗА ТОВА ,ЧЕ ПО ГРАДОВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ ХОРА СЕ САМОЗАПАЛВАТ ОТ МИЗЕРИЯ И ОТЧАЯНИЕ , ПО ЦЯЛ ДЕН НИ ЗАНИМАВАТ С ТОВА ,ЧЕ ЕДНА *** ОТ ПРЕЯЖДАНЕ ВДИГНАЛА КРЪВНО ,ВСЕКИ ЛЕКАР ЩЕ ВИ КАЖЕ ,ЧЕ ПРИ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО СЕ ПОВИШАВА ХОЛЕСТЕРОЛА КОЙТО ЗАПУШВА КРЪВОНОСНИТЕ СЪДОВЕ И СЕ ВДИГА КРЪВНО , ББ МНОГО БЪРЗО ЩЕ СЕ ОПРАВИ КАТО ГО БУТНАТ В ЗАНДАНА ДЕТО МУ Е МЯСТОТО И ТАМ ДА ХАПВА ЗАТВОРНИЧЕСКА ДАЖБА ОТ МАЛКО ХЛЕБЕЦ И ЧИНИЯ С БУЛАМАЧ И ЩЕ ЗАБРАВИ ЗА КРЪВНОТО

195

Анонимен

преди 11 години

Сега ще излезе и ще обвини някой за състоянието си. Приемам залози кой ще е на мушката.