264

Анонимен

преди 11 години

ВСИЧКИ СИМПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ ИЗГОНЕТЕ МУТРАТА, ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ПОДИГРАВА С ВАС, АКО ИМАТЕ ДОСТОЙНСТВО И СЕБЕУВАЖЕНИЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ ДА БЪДЕТЕ ТРЕТИРАНИ КАТО СОБСТВЕНОСТ, ДЕПУТАТИ НА ГЕРБ МУТРАТА СЕ ОТНАСЯ КЪМ ВАС КАТО С РОБИ, ИЗГОНЕТЕ МУТРАТА, ГЕРБ НЕ Е НЕГОВА СОБСТВЕНОСТ, ВСИЧКО ТОВА АКО РАЗБИРА СЕ ИМАТЕ ДОСТОЙНСТВО И УВАЖАВАТЕ СЕБЕ СИ

263

Анонимен

преди 11 години

Няма нищо лошо да си комунист, ако това означава да се бориш с ГЕРБ.

262

Минувач

преди 11 години

Ще спрат разбира се понеже Станишев и Доган разбраха ,че протестите излизат от техен контрол и след сваляне на правителството ще изметат и тях самите.Вече са договорили коалицията след изборите.Междувпрочем няма как да се искат нови лица в ДПС.Турското малцинство си трае и е доволно.Тройката се връща на бял кон.Борисов ще вкара около 20 човека в парламента ,колкото за цвят.А десните или сините окончателно ще слязат от сцената.Да ни е честито, както казваше един Голем Другар от близкото минало.

261

VDCH

преди 11 години

За тези, които ни сравняват с Румъния ще кажа, че още миналия век там имаше много повече инвестиции в реалната икономика от България. За капак на всичко започнахме да внасяме и електрокари от Румъния, която не бе произвела и един преди 89 г.

260

до незаспиващия

преди 11 години

като те слушам си чист комунист,е такива като тебе трябва да са в затвора

259

Анонимен

преди 11 години

ГОСПОДИ, ДАЙ НИ РАЗУМ И ПОВЕЧЕ НИКОГА ПРОСТАЦИ ВЪВ ВЛАСТА, ВИЗИРАМ БОРИСОВ СЛЕД ПРОСТАЩИНИТЕ МУ В ПРЕЗИДЕНСТВОТО ВЧЕРА, ПОДИГРА СЕ С ПРЕЗИДЕНТА, НАГОВОРИ ЕДНА КАМАРА ГЛУПОСТИ, ЖАЛЪК, ОГРАНИЧЕН ДИКТАТОР, ТОЙ ЩЯЛ ДА ДАВА ДЕПУТАТИ, КЪВ СИ БЕ ДА НЕ СИ СОБСТВЕНИК НА ХОРАТА, ВЪН ОТ ВЛАСТА, ЗАЩОТО СИ ВРЕДЕН ЗА ДЪРЖАВАТА

258

Спонги

преди 11 години

Умните се учат от грешките си и от грешките на другите. Наивността на водачите на протестите само ще бетонира мафията или ще докара ексцесии. Защо правителството на ББ се провали. Не е само нарцисизмът му. ГЕРБ нямат експерти и назначаването на неопитн и необразовани хора на ключови места провали Правителството. При липса на контрол между протестиращите ще се наврат всякакви хора, зависими от мафията. Така направи ДС навремето със СДС. Изборите са най-демократичното нещо измислено досега.

257

не заспивайте

преди 11 години

Да се извадят договорите на Мариците/костов/, на ЕРПтата/Шулева/, на картелите/ГЕРБ/ и ако не могат да се предоговарят да се отменят. Така направиха преди години в Полша и Унгария , точно с договорите в енергртиката.

256

При Слави

преди 11 години

Борисов към Плевнелиев:- Кажи на чичкото.

255

чужденец

преди 11 години

вие не протестирате,вие се забавлявате с бира в ръка и игра на хоро впред парламента

254

eli

преди 11 години

През уикенда Бойко беше командировал Божидар Димитров за цял ден в БТВ / дано да му е осигурил кетъринг/. Икакво разправяше той? Всички били прости и нищо не разбирали, само той - историкът разбира от всичко. Протестиращите били прости, защото не знаели факти от историята. Ами не знаят, защото образователната система е умишлено унищожена - *** народ лесно се управлява. Социолозите били прости, финаситите били прости. Той умният иска да осигури президентска република за Бойко. ***!

253

КОМУНОМАФИЯ....

преди 11 години

НЯМА ЕВТИН ТОК В БЪЛГАРИЯ!ЕВТИНИЯ ТОК ,ОТ АЕЦ-КОЗЛОДУЙ ПОКРИВА ЗАГУБИТЕ НА КОВАЧКИ, МАРИЦИТЕ -НА КОСТОВ И СЕ ИЗНАСЯ ЗА ПАРИ /ВАЛУТА/.ЗА БЪЛГАРИТЕ ОСТАВА СКЪПИЯ ТОК НА КОВАЧКИ ОТ БРИКЕЛ И БОБОВДОЛ И ТЕЦ-овете ПРОДАДЕНИ ОТ КОСТОВ!АЕЦ-БЕЛЕНЕ Е НОВАТА ЯМА ЗА ПАРИ НА МАФИЯТА !"АТОМНА ЯМА" ЗА ПАРИ И ВЛАСТ....И ГРОБА НА БЪЛГАРИЯ!"БРАТСКАТА МОГИЛА" НА БЪЛГАРИЯ------ОТ РУСКИЯ ИМПЕРАТОР ***!ПРАЗНУВАЙТЕ --ДЕНЯ НА "РУСКОТО РОБСТВО"--3-ТИ МАРТ!ПЕЙТЕ РОБИНИ ...."ЗАДУНАЙСКА ГЕБЕРНИЯ" ПРАЗНУВА!!!

252

bg

преди 11 години

NEMA KRAI ............ISKAME NE SAMO DKVR NO VSDI4KI DA PODADAT OSTAVKI .PALNA REVIZIA NA MONOPOLITE OT NOVATA PROKORATURA S GRAJDANSKO U4ASTIE I KONFISKACIA NA ZAGRABENOTO OT NARODA ........DA VIDIM KOLKO PATI 6TE NARASTNE BVP I S NEGO SE OPROSTIAT SMETKI NA XORATA I DADAT PARI NA MAIKITE ,BEDNITE I DOMOVE ZA DECA.....

251

Анонимен

преди 11 години

Протестите спират до седмица и от другата седмица започват шествията и демонстрациите.

250

Ловец

преди 11 години

Аз ще протестирам докато ми позволят да отстрелвам птеродактили и през лятото. Пък после зимата да си лежа и да си ги ям и да не работя. Искам също така и да ми се гарантират едни 1500 лв пожизнена пенсия, защото съм на 30 и съм работил вече 15 години. Стига толкова. Амортизиран съм.

249

ПЕШКО

преди 11 години

ДА СЕ СЛОЖАТ ЧЕСТНИ ХОРА НА ДУМИ Е ЛЕСНО НО КОЙ ЩЕ ГИ ДОПУСНЕ. ПАРТИИТЕ ВЕДНАГА ЩЕ ГИ СМАЧКАТ.

248

Анонимен

преди 11 години

Както каза проф. Николай Михайлов, протестите не трябва да спират, за да създават траен стрес на политическата класа и дори да няма възможност, гражданина да участва пряко в политиката, ще повлиява на решенията в нея.Тишината на народа, създава комфортна среда за корупцията.

247

Анонимен

преди 11 години

Журналистчетата пак пишат платени статийки, партиите сега се надцакват кой повече да им плати за да промиват мозъци в тяхна полза. Вчера дори и от КНСБ казаха че протестите ще продължат, защото никой още не не е направил нищо исканията да бъдат изпълнени. Днеска четем обратното, как трябва да избираме някоя партия и как ДКЕВР трябвало да ни "информира"че лъжите им и ограбването на хората били нещо нормално че дори и в полза на миньорите. Май трябва тракторите да срутят сараите и на медиите.

246

Анонимен

преди 11 години

Тоя пак нещо не е схванал. Протестът не е само срещу определени партиини лидери, а срещу цялата система!!!

245

герб

преди 11 години

Потест и срещу 6-та среща на дупедавеца Н.М. ,за санкции против Сирия!!! Гражданската активност срещу тази среща -подкрепяща терористи и убийци!