970

mahatma

преди 11 години

Президента няма работа при протестиращите. Работата му е да направи служебно правителство, а не да ходи при протестиращите. Само си губи времето с тези разходки.

969

Шумака

преди 11 години

Ще мине доста време, за да разберем, че наистина сме били лъгани от политици като Костов, Кунева и сега дори Росен Плевнелиев, който безспорно се е доказал като един некоректен човек, който не мисли доброто на българския народ.

968

Veselin

преди 11 години

А протестите трябва да са главно за доходите, хората ако имат близки до европейските заплати мисля, че ще си плащат и надписаните сметки, дори и бакишиш ще им оставят :))) и това да се направи до няколко месеца а не след 4 години .Това че по медиите казват, че не можем или не заслужаваме по добри заплати не значи, че е истина :) все пак нали чорбаджиите им пишат новините :)

967

lidiq l

преди 11 години

Не очаквам нищо от Плевнелиев, който и до сега пред хората само излизаше с празни обещания, а в същото време служеше единствено на Борисов, ходейки с ветото в джоба и написаните на листче реплики, които дори не си прави труда да научи.

966

до Куку от Чехия

преди 11 години

"Герб се договориха с Доганя"И на мен ми е минавала през ума..... Дали думите на Б. Борисов за подготвян атентат срещу него от Доган, не е прах в очите на хората? А те да имат някаква своя уговорка. Нито може да се докаже, нито да се отрече.

965

rosen

преди 11 години

Невинно изглеждащият шут Плевнелиев май ще се окаже част от мафията, която ни докара до тези високи сметки на тока, после този същият човек ще ни убеждава, че нямало как да се намалят сметките за ток чрез промяна в договорите за ЕРП-тата или частните Марици.

964

Анонимен

преди 11 години

Зад това стои дългата ръка на Москва!

963

ДО 1269

преди 11 години

А ТИ ВЯРВАШ ЛИ, ЧЕ ДНЕС ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ- НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБЕРЕ НОВ ПАРЛАМЕНТ, КОЙТО ДА ГО НАПРАВИ. ТОГАВА ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТЕ ? ТРЯБВАТ СПЕШНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ, ВЕЧЕ ПРОТЕСТИТЕ СЕ ИЗРАЖДАТ САМО В ЕДНО- ОПИТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ГЕРБ.

962

келеме

преди 11 години

Разхождането по протести на президента също не върши никаква работа. Работата му на тоя в момента е да състави служебно правителство, а не да ходи по протести.

961

borislava

преди 11 години

Плевнелиев пък от кога се е заинтригувал от хорското недоволство като не се вижда каква пионка е я в ръцете на Борисов, я в ръцете на кръга от бизнесмени, които сега се опитват да издигнат свои хора в служебното правителство.

960

didoo

преди 11 години

Не го знам какви е намислил за утре Плевнелиев, но 100% ще иска да разсее нещата и да не са насочени към него, защото сам знае, че може да бъде свален много бързо от власт, ако научат повече хора за участието му в монопола с енергетиката в България и по-точно със зелената енергия.

959

Анонимен

преди 11 години

"Не искаме служебно правителство, което да ни забави за нашите справедливи искания. Искаме предсрочни избори. Искаме създаване на програмен кабинет"...Че нали към предср. избори се минава през служебно правителство или нещо бъркамСамо този цитат показва "високия интелект" на участниците в този театър

958

шимпанзе

преди 11 години

А протестиращите знаят ли за връзките на жената на Плевнелиев с най-големия енергиен мафиот в държавата Иво Прокопиев? Този човек неслучайно се намира в Сингапур, защото тук много хора са му вдигнали мерника, заради далаверите, които прави покрай енергетиката.

957

Анонимен

преди 11 години

ХОРА, НАПРАВЕТЕ СОЦИАЛЕН ЕКСПЕРИМЕНТ- ДА ОБЯВИМ ЕДИН ДЕН, В КОЙТО НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ НИЕ- ЧЕСТНИТЕ И НЕКУПЕНИТЕ. НЕКА ВИДИМ ЛИЦАТА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ В ТОЗИ ДЕН, В КОЙТО ЩЕ ЗНАЕМ, ЧЕ НАС НИ НЯМА ТАМ.

956

Veselin

преди 11 години

А иначе протестите трябва да са главно за доходите, хората ако имат близки до европейските заплати мисля, че ще си плащат и надписаните сметки, дори и бакишиш ще им оставят :))) .Това че по медиите казват, че не можем или не заслужаваме по добри заплати не значи, че е истина :) все пак нали чорбаджиите им пишат новините :)

955

Куку

преди 11 години

С оставката си, Герб показаха, че не искат да носят отговорност, а само да режат лентички. Размиха проблемите и се започна с платените провокатори, чиято цел е да нагнетят напрежение и да ни настроят едни срещу други. Всичко е платено. А хората, които се подлъгват отват да протестират, с надеждата, че всичко ще се промени. Герб се договориха с Доганя. Не трябва да позволяваме да ни манипулират.

954

Анонимен

преди 11 години

ФАКТЪТ , ЧЕ ПРОТЕСТИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ И СЛЕД ПАДАНЕТО НА ГЕРБ ОЗНАЧАВА......Означава, приятелю, че хората не са само против ГЕРБ, а против цялата сбъркана политическа система. Много е просто. Хората искат малко по-добър живот. Много ли искат?

953

ДО ВЕСЕЛИН

преди 11 години

И АЗ ИСКАМ СЪЩОТО, НО СЪМ НАЯСНО, ЧЕ ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ ТОВА, Е НЕОБХОДИМО НОВО ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАКОНОДАТЕЛНИ ПРОМЕНИ, КОЕТО ОЗНАЧАВА НОВ ПАРЛАМЕНТ, КОЕТО ОЗНАЧАВА ТЕХНОЛОГИЧНО ВРЕМЕ. НЕ МОЖЕ ДА ИСКАМЕ КАТО ДЕЦА ВЕДНАГА ДА НИ ГО ДАДАТ, ЗАЩОТО НЯМА ОТ КОГО ДА ГО ИСКАМЕ.

952

larissa

преди 11 години

Какво чака до сега господин Президента, че не слезе при протестиращите?! Може би наставления как точно да процедира и да вербува хората да гласуват доверие на номеклатурни издънки като Кристалина и провалилия се министър Дянков. Плевнелиев май, май ще забие нож на Бойко, ама не е като да не го предупреждаваха хората.

951

ДО ЧЕХИЯ

преди 11 години

ТОЧНО ОБРАТНОТО- ПРИЗОВАВАМ ВСЕКИ, КОЙТО Е КАТО МЕН- БЕЗПАРТИЕН И НЕКУПЕН, ДА ОСТАНЕ ВКЪЩИ САМО ЕДИН ДЕН И ЩЕ ВИДИМИ КОЙ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ДА ПРОТЕСТИРА. АКО ИМА ТАКИВА, ЗНАЧИ НЕ СА ОТ МОЯТА КАТЕГОРИЯ, КОЕТО АВТОМАТИЧНО ГИ ПРАВИ КУПЕНИ.