127

една балгарка

преди 11 години

където смятат , че това е бизнес , а не действия за рушене на чужда държава . Така че изобщо не си позволявайте да държите тон и да искате обяснения от нашите управляващи . Тук е демокрация и управляваме ние . Виждате го и ще ви го покажем още по-категорично . Наистина ни писна 'ЕВРОПА' да ни яха .

126

Анонимен

преди 11 години

Проблема не е в ЧЕЗ,ЕВН и т.н., а в ДЕКВР и липсата на конкуренция, и най-лошото е че държавата продължава нищо да не прави за либерализация на пазара и осигуряване на конкурентни условия.Едно време беше така и с БТК, неможеше на глава да излезеш с тях да не говорим за разпечатки на разговорите и т.н.

125

АЛЕКСАНДЪР

преди 11 години

АЗ ХАРЕСВАМ ЧЕХИТЕ НО МРАЗЯ ЧЕЗ ,НО ТОВА НЕМИ НАМАЛЯВА СМЕТКАТА,КЪМ ПОСОЛСТВОТО ДА ВДИГНЕМ МИРНО,НО С ДОСТОЙНСТВО НАШЕТО БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ.НАЛИ ЧЕЗ Е ДЪРЖАВНА КОМПАНИЯ.

124

Драган

преди 11 години

Аз исках , но работих и в неделя нямаше други желащи .Преди 2-3месеца на протеста пред офиса на Топлофикация бяхме 80- 100 човека предимно пенсионери и аз.Мъка .

123

Анонимен

преди 11 години

НЕ Е ЛИ ПО-РАЗУМНО БЪЛГАРИЯ ДА ИМА ЕРП-ТА В ДЪРЖАВИ В КОИТО ИЗНАСЯМЕ ТОК ???? МНОГО Е ТЪПО ДА СМЕ ДЪРЖАВА ИЗНОСИТЕЛКА, А ВСЪЩОТО ВРЕМЕ 1 ЕРП ДА НЯМАМЕ !!!

122

Анонимен

преди 11 години

4e6kite kumundeli da gledat svoqta e.....na darjava da ne se mesqt vav BALGARIQ

121

edna balgarka

преди 11 години

Ние пък натискаме НАШЕТО СИ - БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО да ви изхвърли , защото нямате потенциала да управлявате тук по начина ,по който го правите . В коя ЕВРОПЕЙСКА държава ще ви разрешат да имате достъп до стратегически важен за отрасъл и вие да ДОПУСКАТЕ ПОЛОВИН ГРАД ДА Е ПРИКАЧЕН ЗА ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ . Къде - в Париж , Виена ......... В коя ЕВРОПЕЙСКА столица потребител няма да плаща 7 месеца ток и не му го отрязват.....Вие тук до правите .ДОПУСКАТЕ ГО . Да си ви приберат там

120

Анонимен

преди 11 години

БЪЛГАРИЯ Е ПОД ЧЕШКО РОБСТВО !!!

119

?!?

преди 11 години

Я по-полека с изказванията срещу чешката нация, хората хабер си нямат какво става. Политиците им си националните интереси, защото това пряко ги касе. Онези 240 платени *** в нашия парламент си взеха комисионната преди няколко години, пуснаха лисицата в курника и за разлика от чешкия президент хич не ги е еня за нашите национални интереси.

118

Българин

преди 11 години

Не бъдете "талибани".Мислете преди да пишете нещо.Не е въпросът само в цената на тока ,а в ниските дохода, в безработицата ,в липсата на перспектива.Изгонваме ЧЕЗ ,ИВН , Енерго-про,токът без пари ли ще стане ?Трябваше да протестираме преди да ги продадат,а не "след дъжд качулка". Стига сме се "навивали".Сега е необходимо да се избере нов парламент ,да се упражнява граждански контрол на всички държавни институции и този ,който е "газил " и мисли да "гази лука" на съд.

117

Анонимен

преди 11 години

До Драган ЗАЩО НЕ СТАЧКУВАХТЕ ПРЕЗ 2005 - 2009 , КОГАТО БЕШЕ НАЙ-ГОЛЯМОТО ОГРАБВАНЕ И РЕКЕТ ??? АЗ БЯХ В ЧУЖБИНА И НЯМАХ ВЪЗМОЖНОСТ ???

116

БОКО-МАГИСТРАЛКАТА

преди 11 години

ДОВЕЧЕРА ПРЕД ЧЕШКОТО ПОСОЛСТВО С ТРОМБИ И ***-БУЛ.ЯНКО САКЪЗОВ 9, И УЛ. ПАНАЙОТ ВОЛОВ. ЗА ДА ДАДАЕМ ОТГОВОР НА ЧЕШКИЯТ ПРЕЗИДЕНТ.

115

Драган

преди 11 години

Протестите са вид спорт, трява да се практикуват редовно за да не се губи форма! Всички се учим , как се прави , важното е да не се отказваме ! Тези които ни ограбват , те няма да се откажат !!!!

114

"Хейтър"?

преди 11 години

Осъзнайте се, бе, стадо! Няма как в момента да ви наврат *** в очите и ви дадоха чехите.Важното е да не се гледа там, където всъщност трябва!

113

gyz

преди 11 години

Хайде чешкия президент да си гледа държавата,а? Да се прави на велик там,а тук скоро ще изчезнат от БГ гонените отвсякъде ''коректни'' чешки компанийки. Да си ги взема обратно в чешко!

112

Анонимен

преди 11 години

До 118. Как,"какво",пращаме ги в Алпите.

111

БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН,

преди 11 години

ГОСПОДИНЕ ОТ БУРГАС ,НЯМАМ НИЩО ВАШИЯТ РАЙОН,САМО ЖЕЛАЯ ДА ВИ ЗА ДАМ ЕДИН ВЪПРОС И МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ПО ТЕМАТА:ЗАЩО СЪПРОТИВАТА В БУРГАСКО Е ТОЛКОВА РЕХАВА ХОРАТА В ОБЛАСТТА ПО-ДОВОЛНИ ЛИ СА ОТ МЕСТНИЯТ МОНОПОЛИСТ И АКО Е ТАКА НЕКА ДА СИ ГИ МЕНКАМЕ. АКО ЛИ ПЪК НЕ ,НАМЕРЕТЕ НАЙ-БЛИЗКОТО АВСТРИЙСКО КОНСУЛСТВО,ПОНЕЖЕ И ТОЗИ МОНОПОЛИСТ Е ДЪРЖАВЕН И ИЗРАЗЕТЕ И ТАМ ВАШЕТО ВЪЗМУЩЕНИЕ,ПОВЯРВАЙТЕ МИ ОТЗВУК И ТУК И В АВСТРИЯ ЩЕ ИМА,НО ТРЯБВА ДА СТЕ МНОЖЕСТВО.

110

"Хейтър"?

преди 11 години

Да, ама ти трябва наистина магическа пръчка. Щото народ, който да го направи това, НЯМА!

109

rg

преди 11 години

Всичко може да се оправи като с магическа пръчка. Изкарваме на площада всички *** ,за които знаем ,че са крали последните 23г на площада и въжето.Малко е грубо,но за да има резултат трябват драстични мерки,а и това тяхното си е национално предателство и в САЩ ,които са стожера на демокрацията присъдата за такова повинение е СМЪРТ.

108

Stilchev

преди 11 години

До BurgasИ evn и другите монополи трябва да се махнат в комплект и то не само да се махнат - ръководствата им в затвора!