79

Анонимен

преди 11 години

ТЪЖЕН ДЕН

78

Анонимен

преди 11 години

Na iq smotanqci koi im e rejisiora,mnogo sa sme6ni...

77

Анонимен

преди 11 години

Айде, Бойко, малко почивка и след 2 месеца да се връщаш пак на работа, че тая държава има нужда от теб! Помни, че народът те обича! :)

76

Анонимен

преди 11 години

Боже опази!!! Какъв е тоя цирк, каква е тази спретната постановка пред Народното събрание?!! Що за хора са тези "поддръжници" - платени мишки, без собствено мнение! Не се заблуждавайте, българи и не вярвайте на тези жалки постановки на Тиквата и останалия цирков състав, че ще стане още по-зле....

75

Анонимен

преди 11 години

Абе Борисов просто казал- дави е*ба майката на всички българи! чаоооооооооо!

74

МАФИАТА В ЗАТВОРА

преди 11 години

КАКВО РЕВЕТЕ ЗА ТАЯ МУТРА ПРЕСТЪПНИК И МАФИОТ БОЙКО БОРИСОВ,ЗАРАДИ НЕГО И ПАРТИЯ ГРОБ ХЛАДИЛНИКА МИ Е ПРАЗЕН,СМЕТКИТЕ ЗА ТОК,ВОДА,ПАРНО,МОБИЛЕН,ДАНЪЦИ НАДУТИ ДО НЕБЕТО,ДОХОДИТЕ ОТ ДЕН НА ДЕН ПАДАТ,ЖЕНА МИ БЕЗРАБОТНА И БЕЗ ШАНС ЗА РАБОТА И АКО НАМЕРИ ПРЕДЛАГАТ ОТ 300 ДО 400 ЛЕВА,УЖАС И МИЗЕРИЯ СЛЕД ГРОБ И РЕВЕТЕ ЗА ТЯХ ЗА МИЗЕРНИЦИТЕ КРАДЦИ!РЕВЕТЕ ЗА ГРОБАРИТЕ ДА ВИ ЗАКОПАЯТ В ГРОБА!ИЗГОНИХА ДЕЦАТА НИ ДА СЕ СКИТАТ НЕМИЛИ НЕДРАГИ ПО ТАЯ ПУСТА ЧУЖБИНА!АНАТЕМА НА ГРОБАРИТЕ И БОЙКО МАЛКО ИМ Е ЗАТВОР!

73

Анонимен

преди 11 години

Сега е време на изборите да гласуваме за всяка друга партия но не и за герб.Така ще накажем тиквуца и шесте апартамента за поразиите които сътвориха през тизе 4 години

72

Българин

преди 11 години

Цяла България се смее на платените клакьорчета пред парламента :))) Толкова ли само успяха да купят или изнудят да дойдат? Че то на един спонтанен протест рещу монополите идват повече хора. Тотален резил за ГЕРБ е тоя цирк, нищо друго. Все едно Жан Виденов да си беше организирал такъв митинг през февруари 1997 г. и разни червени бабички да викат "Искаме ви, другарю Жан!" :))))

71

Анонимен

преди 11 години

а сега БСП и ДПС по ножа. абе всички даже.

70

Анонимен

преди 11 години

Българи бъдете горди че живеете в една СВОБОДНА И ДЕМОКРАТИЧНА страна , това преди 23 години не можеше ад се случи ,а и днес има много страни по света ,в които това е невъзможно , вижте какво се случва в Сирия , в Северна Корея нищо не се и слчува , те са живи мъртъвци, в Русия да не би Путин да си подаде някога на уличен натиск и да му гласуват оставката в Думата е в това е рзаликата между тях и нас , ние сме Европа членове на най-демократичния съюз в света и сме правова държава

69

Bob

преди 11 години

Боце, време е за Централния, приготви си раираната пижама.

68

MINA

преди 11 години

Edna liastovica prolet ne pravi i Boiko ne uspia, zashtoto loshi hora nepreksnato mu slagaha krak

67

Герберското театро

преди 11 години

Борисов май се разхожда из тълпата платени и заредени с агитматериали герберисти.Какъв фарс си организира сам?!

66

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО ЩЕ СЕ ВЪРНЕ

65

Анонимен

преди 11 години

eeeeeeeee,samo s avtobusi gi izvozvat svinete,moje6e i vlakove,a za6to ne i samoleti da im pratqt?

64

до 86

преди 11 години

Чакай сега, комунисте, хем да подава, хем да не подава оставк. А разберете се вече. Когато не подава- иска да удави улиците в кръв само да е на власт. Когато подава - бяга от отговорност! Хем болим хем сърби. А стига вече с червените ви простотии...

63

Анонимен

преди 11 години

С ОКРАДЕНИТЕ ОТ НАРОДА ПАРИ БОЙКО СИ Е ДОКАРАЛ ЕДНО СТАДО *** ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ.

62

гражданин

преди 11 години

Тая мутра не спря да се оплаква 4 години.Тоя му бил виновен онзи му бил виновен.Не спря да говори за магистралите,които всичко на всичко са му 30 км и накрая даже каза,че и за тях не носи отговорност.И нали неговите послучни депутатчета са доволни от работата му,защо му приемат оставката тогава?А на глупавите му подръжници и на подкупните журналисти ще кажа ,че много бързо забравиха за Мишо Бирата.

61

Анонимен

преди 11 години

Интересно ми е къде са останалите 25 ***, наричащи се депутати? На работа не ходят, но заплати, комисионни, представителни не забравят да прибират? От коя политическа групичка са отсъстващите?

60

Платен провокатор

преди 11 години

Другари, аз вече два дни хвърлям камъни! Искам да попитам, знае ли някой къде да си получа парите, защото в момента не е удобно да ходя на Позитано!