556

до 643

преди 11 години

Възпитала ме е достатъчно да не вярвам на евтини провокатори и да се боря за нещо по-добро от сегашната гербаджийска ***,която се мъчиш да опазиш ***!

555

КОШМАР

преди 11 години

До протестиращКАКЪВ ПРОТЕСТИРАЩ СИ БЕ ГЕРБАВА МИЖИТУРКА ПЛАТЕНА........НО НАРОДА УЗРЯ И САМО СЕ ХАБИТЕ.......СВЪРШЕНО Е ВЕЧЕ С ВАС ,ПРИСЪДАТА Е ПОДПИСАНА.......НИКОЙ НАРОД НЕ БИ ТЪРПЯЛ КРАЙНА БЕДНОСТ,ОГРАБВАНЕ НА ВАЛУТНИЯ И ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ,НИСКИ ДОХОДИ,КРАЖБИ,МУТРОКРАЦИЯ И МИЛИЦИОНЕРСКО БОТУШ

554

КОШМАР

преди 11 години

До протестиращВисоко платени провокатори от властта шетат из интернет !Страх ги е от гневното народно недоволство !При всички протести напоследък се промъква една и съща тенденция майките с количките бяха комунистки, болните също, Анонимните направо от ядрото на БСП, протестиращите в Синята зона и те закърмени с комунистически идеи, а пушачите пълни марксисти. Правителството като че ли няма друг аргумент, освен призрака на комунизма. И все пак струва ли си да се хабят толкова пари да се плаща на хора да насъскват всеки срещу протестиращите във всички форуми, вместо тези пари да се дада

553

Анонимен

преди 11 години

Пожелавам на полицаите да им наритат така децата и самите тях, както те ритаха момичета, стари хора и случайни минувачи тези вечер. А аз след видяното няма да помогна на полицай никога, нито на негово семейство. Хич да не се оправдават че си вършат служебните задължения. Тяхното е простотия и комплексарщина. Ултрасите палят, а гордата полиция бие който хване без да гледа. Дано до пенсия да не доживеете прости хрантутници в сиво.

552

бай Данчо

преди 11 години

До az виж на смимките под теб, тия бяха платени и умишлено хвърляха камани и боя по полицията, това не е народния протест, това е работа на *** станишев...Ако бутнат правителството, хората няма да разберът цялата помия в енергетиката, това е целта на Станишева, затова хвърлят всичко и всички в изражданетона протеста...

551

Анонимен

преди 11 години

А да не би Левски да си даде живота, за да могат разни комунисти да крадат и мачкат народа? Всички виждаме за какво е тоя протест, не се пънете излишно..

550

протестиращ

преди 11 години

До КОШМАРЩе му ядете шланага на Бойко, гнусни, мръсни комунистически провокатори. Видяхте, че с честни избори власт няма да видите и впрегнахте цялата си терористична практика в употреба срещу ГЕРБ, че да ги срутите и да предизвикате предсрочни изори. Единствената партия, която ви се противопостави за 23 години грабеж!!! Ние сме против ЕРП-тата, докарани от вас, отколкото срещу някоя политическа партия към която вие ни насочвате

549

КОШМАР

преди 11 години

ВЪВ ФЕЙСБУК В МОМЕНТА СЕ ПРОВЕЖДА ГЛАСУВАНЕ КОЙ ОТ ДВАТА ВАРИАНТА ЗА БОКО ЩЕ ГО СПОЛЕТИ,МОЛЯ ДА ГЛАСУВАТЕ И ТУК И ВИЕ КОЙ МИСЛИТЕ ГО ОЧАКВА.......БОРИСОВ ГО ЧАКА СЪДБАТА НА КАДАФИ И ЧАУШЕСКУ- ПЛЮСБОРИСОВ ЩЕ ИЗБЯГА С ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИАРДИ И ЩЕ ОСВОБОДИ СТРАНАТА ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ - МИНУС

548

Анонимен

преди 11 години

До huntМинусите им няма да ги спасят.Ето къде отиват парите ни. Плащат на анонимни виртуални мишки да защитават мафиотите.

547

ПОЛИЦАЙ

преди 11 години

ВЛАСТ НИКОИ НЯМА ДА ВИ ДАДЕ..АИДЕ ЕЛАТЕ МАЛКИ НАРКОМАНЧЕТА, И СИ Я ВЗЕМЕТЕ...ДА ВИ СЧУПИМЕ ГЛАВИТЕ ОТ БОИ.СЛУЖА НА ГЕРБ И НА ЛЕГАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ.

546

hunt

преди 11 години

Колкото и минуси да цвъкате, никой и нищо няма да ви отърве. СТИГА НИ ТОЛКОВА!

545

Анонимен

преди 11 години

Не мога да си обясня колко ограничен човек трябва да си и с колко промит мозък, за да виждаш какво се случва в момента и да продължаваш да въздигаш гербаджиите в култ. Заради такива овце като вас ли Левски даде живота си?

544

az

преди 11 години

А полицаите, защо бяха с маски на муцуните?ДА не ги познае някой ли?Защото защитават, КОЙ правителство или гражданите на Република БЪЛГАРИЯ, и защо биеха на произвол паднали на земята хора? Защо куките направиха кордон около паметника на ВАСИЛ ЛЕВСКИ и не допуснаха граждани да поднесат своите почести пред АПОСТОЛА, А трябваше да се изнесат богопомазаните Цв.Ц.в,Цачева и други помазани от партия ГЕРБ.

543

Анонимен

преди 11 години

632, набий го на майка си, дето не те е възпитала!

542

bh

преди 11 години

ама другари що се стягате за голямата работа в неделя бе!? Амчи то като се не трае се не трае и почвайте още от сутринта утре, а? Ама трябва да ходим на работа за тва нали? Инак като ни питат не се трае, умираме от безработица а реалноста е 3.6% безработица в София... Пощръкля тоя народ изгуби си ума и някой ще яде бой и си го заслужава . Нормалните хора се прибирайте в къщи много масово е откачането сред българите някой ще си патят от главите

541

Голям смях

преди 11 години

Радвам се,че хората започнаха да осъзнават,че не е нормално да ходиш 8 часа на работа и след това да се прибереш в дома си и да мръзнеш заедно с цялото си семейство,да работиш нон стоп и да нямаш пари за отопление,храна,да образоваш детето си,да дадеш 5 лева на внучето си като ти дойде на гости(Все луксове според управляващите,който раята не е заслужила) и това продължава десетилетия и незнайно още колко столетия имат намерение управляващите да продължава.Няма партии тук,тук има само глад вече.

540

това не са хората

преди 11 години

itar-tass/c1/654937.html

539

jo

преди 11 години

*** народ сме, хората с парите плащат на агидките да създават хаос ,обикновенния човек си стои в къщи и гледа кадрите и си мисли народа се бори , а грозната истина е ,че хора като Станишен ,Доган,Костов който създават напрежението като дават пари за алкохол и наркотици и ги агитират да протестират се смеят и тайно се надяват правителството да падне ,за да може кранчето отново да се отвори и да почнат да цуцат като малки свинчета от държавата...Май ще стягам багажа като повечето разумни хора..

538

hunt

преди 11 години

Всички с метли на протест, под надслов "Да изметем сганта от управлението!". Ама метли с дълги и здрави дръжки, ей така, за всеки случай. Видя се, че милицайчетата яко метат, та е добре и те да усетят какво е.

537

Анонимен

преди 11 години

Българино, събуди се. Не позволявай вече тази *** да те мачка. Достатъчно търпяхме. Стани, стани юнак Балкански.