906

Анонимен

преди 11 години

Високи сметки при положение,че зимата е рекордно топла.Представете си какво ни очаква от тук нататък.

905

bai_jordan

преди 11 години

Бях пред енерго про във Варна ! Следващата неделя пак там! Този път може и да гори...

904

ЕнергичноДаСеМахат

преди 11 години

Буда Бойко Борисов и Буда Дянков ни докараха дотук.Е времето дойде да се махат. ДКВЕР Кой го управлява-НАЛИ ДЪРЖАВАТА ОДОБРЯВА РАЗХОДИТЕ НА ЕРП-та ВЪВ ФАКТУРАТА: ток за 20 лв става сметка за 60 лв!

903

Анонимен

преди 11 години

Простака помни до 3 години... След третата комунистите вече са му промили гладкия мозък...

902

Анонимен

преди 11 години

Гърците са най-мързеливата нация, но ние можем да ги надминем

901

Аз

преди 11 години

Браво българи има надежда!

900

Анонимен

преди 11 години

Гърците може да са всякакви, но знаят как да протестират качественно за разлика от нас мишоците. Щеше да има тотална блокада на ВСИЧКИ главни артерии, градове, всичко затворено поне една седмица, милиони на улицата, барикади, фойерверки, огън, хаос и незабавна ОСТАВКА на всички *** в правителството.

899

Анонимен

преди 11 години

1041,не ни сравнявай с гърците.Те и потънали са пак по добре от нас.

898

niakoi

преди 11 години

Bratia, te sa jivi ! Nashata spasitelka - Troinata koalitzia - BSP, DPS, ATAKA !

897

Анонимен

преди 11 години

Кой каквото си направи и най-големия враг не може да му направи Давайте, като гърците, да потънем с тях... Слушайте Кутев...

896

Иван от Варна

преди 11 години

103 ти си гадно герберско протеже.Мисли със собствената си глава,ако имаш с какво да мислиш.Народа е гладен и обеднял,какво искаш да си седи мирничко и да се кланя на великия пожарникар?Не вервам нито на Станишев ,нито на Волен,на никой.Всички са едни и същи ***.Омръзна ми ,аз да съм редовен платец и когато закъснея да ме заплашват,а гадните *** с по 10 бона сметки ,да си кютат без проблем.Искам да плащам ,за това за което хабя.Не ме интересуват загубите на ЕРПетата,нито *** зелена

895

Анонимен

преди 11 години

Kакви, пpoтеcти бе, тoва акo беше в Гъpция, щеше вcичкo да пламне както трябва!! Смешници

894

Анонимен

преди 11 години

НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ПАК ДА ВИ ЯХНЕ ТОЯ, ДЕТО ИСКАТЕ - ПРОТИВНИЯ ЛОЕН СТАНИШЕВ И ТУРСКИТЕ МУ ***, КАКТО И РАЗГОЛЕНИТЕ ДЕКОЛТИРАНИ КОРНЕЛИИ, КУТЕВЦИ, МАИ МАНОЛОВИ И ПРОЧИЕ ***. *** МОЗЪЦИ, КАК НЕ ВИ ОМРЪЗНА ДА ИГРАЕТЕ В СЦЕНАРИИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ! КАТО ВИ ЯХНАТ ПАК, КАТО ПОЧНАТ ПАК ПАРИТЕ ДА ТЕКАТ В ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ, А НЕ ТАМ, КЪДЕТО ТРЯБВА, ТОГАВА ЩЕ ВИЕТЕ КАТО НАСТЪПАНИ КУЧЕТА, АМА ХАК ЩЕ ВИ Е. *** НАРОД!

893

коко

преди 11 години

Истинските проблеми на България са безработицата и безпаричието.Цените на тока бяха увеличени от правителството на Вожда миналата година през лятото .И сега Енергото е изкупителна жертва.А защо плащаме толкова скъпо "Зелена енергия"?Защото се финансира от една Вождоугодна банка ли?Не си мислете ,че Станишев ще оправи нещата.Вече 23 години ни правят на маймуни.Сегашните протести са режисирани от Властта за отвличане на вниманието.

892

Хм

преди 11 години

Комунисти били протестиращите *** и какво ли още не,ами кажете им го в очите бе защитници на ГЕРБ МУТРАТА БОЙКО.Пише тук един двама в защита на ГЕРБ *** на ***\ци.Не ни трябва нито Серго нито Бойко пък за останалите дрипльовци да не говорим.Не се подвеждайте по-коментарите тук,ами излизайте и отстоявайте правата си България е за нас не за някакви *** партии.

891

Дядо Петър

преди 11 години

Червените ченгета от ВМРО и Атака насочват народното недоволство в грешната посока.Не че сметките не са големи, НО ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ НИ СА НИЩОЖНИ.Защото ГРОБарите продължиха да грабят и крадат.Да харчат европейските и НАШИТЕ ПАРИ за щяло и нещяло, да пълнят гушките на приятелчетата си (откъде са тия новопръкнали се милионери?), да си прибират комисионните и да си тъпчат партийната каса.За да могат да купят колкото се може повече гласове и да продължат да ни "управляват".ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ

890

Parcuc

преди 11 години

България е на ВТОРО място по добив на злато в ЕВРОПА след Швеция - по-богати ли станахме ???? Близо 5500 кг за 2012г.

889

Анонимен

преди 11 години

,Задава се Българския Апокалипсис!

888

25 годишен

преди 11 години

Точно това се цели,народа да се бунтува,да протестира,да е недоволен...Всички тряба да покажем,че я искаме промяната,по-най мъдрия начин!

887

Анонимен

преди 11 години

''Единственият изход из това грозно положение, в което се намира народът, е революцията и то революция народна, незабавна, отчаяна!''Христо Ботев