15

на протест

преди 11 години

АКО НИ ПРОТЕСТИРАМЕ ЩЕ НИ ГО В.....Т КАКТО СИ ИСКАТ!

14

човек от народа

преди 11 години

Браво на варненци! Това са будни хора във вените на които тече българска кръв ! Всички на митинг под едно искане! ДОЛУ ЦЯЛАТА СИСТЕМА ! Браво ВАРНА !

13

Анонимен

преди 11 години

Те са частна фирма и ако искат могат да изхарчат и 170 млн. без конкурси! А работа на ДКЕВР е дали да им признае този разход като влияещ на цената на тока. Така че нека ДКЕВР и МИЕТ да не ни пробутват "фишеци"!

12

Анонимен

преди 11 години

Абе след вчерашното тъпоумно изцепване, калинката вече трябваше да е изритан, а той още напира да се изявява медиино.... Никъде по света няма такава откровена наглост. Дори и сред половината диктатори.

11

колко процента печал

преди 11 години

В сметката задължително трябва да пише и колко процента печалба (марж) си слага и герб, и ЧЕЗ, и доставчика, и топлинния счетоводител, и ДКЕВР, и НЕК! (Пропуснал ли съм още някой "посредник"?)

10

до"виртуален па

преди 11 години

ОТ колко часа е протеста в неделя?

9

Анонимен

преди 11 години

Добрев се прави на "дръж ми шапката и се опитва да залъгва народа" ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ ! Борисов да не се услушва ами да го изгони и този ***, Трябват ни хора които да изчистят монопола и да разнищят схемата на голямата кражба от народа.

8

darcas

преди 11 години

Герб ще ядат бой и спе.***, а с тях и всички останали, които съсипват и източват страната. Неделя 17.02 11 часа пред МИЕТ е протеста. Народе???

7

Виртуален Палячо

преди 11 години

НЕПОЛИТЧЕСКИ ПРОТЕСТ НА 17.02 (НЕДЕЛЯ) !!! ЕЛА АКО НЕ СИ ВИРТУАЛЕН *** !!

6

Somebody

преди 11 години

Това са пълни идиотии! Замазват очите!Слабо ми дремят външните поръчки на дружествата... Обаче ме интересува с колко ЩЕ ПАДНЕ цената на киловатчас и кога ще ИЗЧЕЗНАТ допълнителните такси?!

5

Добре Добрев

преди 11 години

Искаме и годишен одит да видим на каква печалба работят. Щом са публична компания да видим и какви заплати взимат и дали са оправдани.Какви инвестиций са направили за намаляване на загубите по мрежата за които всички ние плащаме.Не наполовина, ама поне с 30% ще падне сметката ако се оптимизират разходите на ЧЕЗ.Нали енергийната ефективност е приоритет на ГЕРБ, вместо на строи нов АЕЦ. Действайте.

4

Бургас

преди 11 години

А КЪДЕ СПАХТЕ 3 И ПОЛОВИНА ГОДИНИ И ВИЕ ТА ЧАК СЕГА РЕАГИРАХТЕ ?ТАКА И ВИЕ СТАВАТЕ СЪУЧАСТНИЦИ НА ПРЕДИШНИТЕ !

3

Анонимен

преди 11 години

baravo be ABDAL SEGA SE SETI .kato vi zapari pod zadnika ,dnes i pari za zarnoproizvoditelite ste namerili aaaaaaaa kakvoto i da pravite uli mesec metlata i nqma da vi ima BOKLUCI GERBERSKI

2

Българин

преди 11 години

Какви са тези приватизационни договори с вратички, кой ги е подписвал и не е мислил (или е мислил в хилядарки, ама за себе си не за народа). Да се кажат имената им.И при толкова нарушения, неизпълнени клаузи и откази за изпълнения на съдебни решения на българския съд (!?!?) не е ли време за разваляне на договорите и нова приватизация с много по-добри условия !?

1

Анонимен

преди 11 години

Калинката го дава разпоредителен законотворец в полза на ЕРП-тата. Еми немало закон ся начи нема кво да прайм. Ся веке ше го променим ама така, че пък да има друга вратичка и даже портичка....Абе вън бе !