157

Анонимен

преди 11 години

Бай ****, не търси проблема в електромерите, оплакванията са масови в цялата страна, следователно няма как изведнъж електромерите на всички да дадат отклонение. Другаде търси проблема, ДРУГАДЕ!

156

майка ти

преди 11 години

Делянчо,мама прибери се вкъщи да видиш каква сметка ни е дошла за ток,мама!!!

155

Анонимен

преди 11 години

Сега за по-тъпичките да им направят по-порости фактури, за да ги разбератПримердневна 500 кВ . 0,20 ст=100 леванощна 200 кВ . 0.16 ст=32 леваОбщо 132 леваСега можете да си признаете, че сте глупави и не можете да си планирате разходите

154

Анонимен

преди 11 години

ОБИКНОВЕННО ДОПИТВАНЕ:АКО СМЯТАТЕ ЧЕ ЖИВЕЕМ В ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А НЕ В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЗЕЛЕНО КВАДРАТЧЕАКО СМЯТАТЕ ЧЕ ТОВА НЕ Е ВЯРНО И НЕ ЖИВЕЕМ ВЪВ ФАШИСТКА ДИКТАТУРА А В ДЕМОКРАЦИЯ - НАТИСНЕТЕ ЧЕРВЕНО КВАДРАТЧЕМОЛЯ ГЛАСУВАЙТЕ

153

Анонимен

преди 11 години

Може да сложим и под заглавие-Дъргавата и правителството ни са наред-не крадат! Ние никога няма да се оправим,поради една причина-предателството.Предателството на българина е негова национална черта!Предатели от правителството ни предават.Предател предаде Левски.Предател предаде Априлското въстание.Предател отвори портите на Търново при падането под турско иго.Предатели ни предаваха на Русия.Предатели ни предадоха на ЧЕЗ,ЕВН и т.н.Няма народ с по-големи предатели от нашия!

152

ПЕШКО

преди 11 години

НЕ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ,А ДОГОВОРИТЕ СКЛЮЧВАНИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ ПРАВИТЕЛСТВА СА ВИНОВНИ.С ТЕЗИ ДОГОВОРИ ПОЛИТИЦИТЕ ПРОДАДОХА НАРОДА ЗАРАДИ СОБСТВЕНОТО СИ БЛАГОДНСТВИЕ.ЗАТОВА ПРОТЕСТИ ДОКАТО НЕ ИЗКАРАТ ПРОДАЖНИТЕ ДОГОВОРИ.

151

Анонимен

преди 11 години

Като им плащаме сметките до дупка, какви стимули има да направят загунбите по-малко.Да бе, егати и абсурда, а някой намират това за нормално даже. Болни мозъци. После що ни скубят като за последно. Че те така могат да си вкарат всякакви таксички и такси в крайната цена и ние робски да им плащаме.

150

Анонимен

преди 11 години

Aбе не са виновни ЕОН и другите ***, ами нашите. Всяко искане за скок - ОК. WTF?!Първо нашите трябва да ги окачим по дърветата, нека после онези да искат скок на цената - ама друг път.

149

до 178

преди 11 години

Това е проблем на дружеството- не може неплатените сметки да се прехвърлят на другите. тяхан работа е да измизлят как да си съберат парите, като не могат- довиждане

148

Анонимен

преди 11 години

Схванахте ли сега защо промяната на цената е юли, когато сме в отпуск и не се усеща нит 14, ни 20, ни 5 % увеличение

147

БОЙКО гЕРП

преди 11 години

МНОГО СЪМ ПРИТЕСНЕН ЗА ЧЕЗ'КИТЕ ПЕНСИОНЕРИ , ЯВНО ЕРП-ТО БОЙКО ,НЯМА ДА МОЖЕ ДА ЗАЩИТИ ИНТЕРЕСИТЕ ИМ И ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ДОВЕЧЕРА ДА СЕ СЪБЕРЕМ ПРЕД ЧЕЗ'КОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ И ДА СЪБЕРЕМ ПОМОЩИ ЗА ДА ПОДПОМОГНЕМ БЕДСТВАЩИТЕ ЧЕЗ'КИ ПЕНСИОНЕРИ .

146

бай Петко

преди 11 години

НАРОДЕ, разбра ли, че на едно дете дават да яде когато проплаче. Затова всички заедно на протести, като гърците, даже и да не се отнася до нас. Тогава щат не щат ще ни чуят!!!

145

до 171

преди 11 години

Това е работа на ЕРП-то. Като им плащаме сметките до дупка, какви стимули има да направят загунбите по-малко. Като не разбираш, не се пъни. Прочети какви разходи са декларирали пред ДКЕВР- личните си джиповете, а не инвестиции в мрежата. Нали за това бяха всички увеличения, а напрактика нищо такова не направиха. Аман от драскачи, за които извън двора на село дргуо нЕма

144

Анонимен

преди 11 години

Когато покажат, какво количество ток е излязло от трафопост в *** квартал и какво е платено тогава ще разберете защо плащаме много

143

Ради

преди 11 години

Да падне ДДС на тока и горивото, както за фирмите, така и за бита. Това ще облекчи малко хората!Стига с тия данъци,. не се издържа веееечееееееееееее !!!

142

Анонимен

преди 11 години

182 и като ги изгони КВО , фалиралата НЕК ли ще инвестира смотаняко.

141

Анонимен

преди 11 години

182 и като ги изгони КВО , фалиралата НЕК ли ще инвестира смотаняко.

140

Анонимен

преди 11 години

ПРОБЛЕМА НЕ Е В ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАЛЪГВАТЕ С ФИНТОВЕ И БЯГАТЕ ОТ ПРОБЛЕМА!!!Проблема е това момченце от снимката,а най-вече НЕПОСИЛНО ВИСОКАТА ЦЕНА НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯТА!!! НЕ МОЖЕ ПРОИЗВЕЖДАНИЯ ПРОДУКТ ДА СТРУВА 10ЛВ. И ДОКАТО СТИГНЕ ДО ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ДА Е С ЦЕНА 30ЛВ.???!!! НЯМА ТАКОВА ЧУДО В ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

139

БОЙКО гЕРП

преди 11 години

ЕРП-ТАТА ИЗНАСЯТ ВСЯКА ГОДИНА ОТ БЪЛГАРИЯ МЕЖДУ 5 И 6 МИЛИАРДА ЛВ. ПЕЧАЛБА. ЕРП-ТАТА ПЛАЩАТ ПОДКУП НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИЙ 100 МИЛИОНА ЛЕВА ПОДКУП ГОДИШНО, КАТО 60 МИЛИОНА ЛЕВА ОТ ТЯХ ВЗИМА ГЕРБ А ОСТАНАЛИТЕ СИ ПОДЕЛЯТ БСП , ДСБ ,ДПС , АТАКА , СДС И РЗС .ОТДЕЛНО ЕРП-ТАТА ПЛАЩАТ ПОДКУП ПЕРСОНАЛНО НА ВСЕКИ ДЕПУТАТ ПО 1 МИЛИОН ЛВ ГОДИШНО А НА МИНИСТРИТЕ,ПРОКУРОРА ПО 1,5 МИЛИОНА ЛВ. А ВИЕ БЕДНИ БЪЛГАРСКИ *** ХОДЕТЕ И СКАЧАИТЕ ПО УЛИЦИТЕ СРЕЩУ ЕРП-ТАТА, ЩЕ ГИ ПРЕБОРИТЕ ,АМА ДРУГ ПАТ!

138

Анонимен

преди 11 години

Taq dalavera s toka ne e humanna...