326

галоаз

преди 11 години

*** буда къде беше ,да не би в американското посолство те криеха от гняв народен?

325

Васил Левски

преди 11 години

За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни.

324

Анонимен

преди 11 години

След *** Костов,самозваният Цар и тиквата Буда.....как да гласувам за така наречените "демократи" ???????Винаги съм гласувал за атака!НО този път твърдо за БСП .Не че и те не са *** ,НО избирам по-малкото зло!!!!!

323

Софиянец

преди 11 години

Абе, Буда-ама къде беше тези 4 дни? Народът ти ще се изтрепе с полицията за сметките за ток, а ти се ската като на*ран...

322

До outsider

преди 11 години

До outsider А кой продаде остатъчният дял от 33,3% от електроразпределителните дружества?? Нали бе Борисов.Айде стига се е оправдавал с другите.Не съм чул поне веднъж да поеме някаква отговорност. На тези от ГЕРБ и жените им като забременеят пак някой друг им е виновен.

321

ВВВ

преди 11 години

НЯМА ТАКЪВ *** АНТИБЪЛГАРСКИ ОЛИФОГРЕН КАТО МУТРАТА БУДА КАК МОЖАХМЕ ДА СЛОЖИМ ТОЯ ПИШМАН *** ПРЕСТЪПНИК НА ВЛАСТ

320

Петър Георгиев

преди 11 години

Патуваиии няяя ко да ми са извиняяяшшшшш... ахахаха Народа е казал "На лъжата краката са къси"Ще мъ спрът финансирането на Боко вижте чак изказване прави.. въййййййй :))

319

Ако искате да пестит

преди 11 години

Пожарникарят: Ако искате да пестите ток, преминете от 220 волта на 110! Ще ме дават ли по кабеларките?

318

весо

преди 11 години

Този из.од който заприлича на хипопотам що му позволихме да се вземе толкова на сериозно бе хора!

317

Анонимен

преди 11 години

Борисов няма да отнема лицензи на ЕРП-та --- Ей ПАК PR заглавие!!!Борисов не може да отнема нищо, той просто е министър прецедател назначен от НС, което е избрано от Народа!Виж Народа може да отнема лицензи...

316

Анонимен

преди 11 години

БОЙКО, ЗАЩО ИСКАШ ДА ВЪРНЕШ ПЕСА И ФЕСА НА ВЛАСТ???

315

dfggf

преди 11 години

Поредното тъпанарско изказване на ПРЕМИЕРА ни. Вече не се и крие даже и си признава как върти всичко в държавата на малкия си пръст. НА такова дружество по ЗАКОН няма как той да му отнеме лиценза, дори и да иска. Има си критерии и правила за отнемане на лицензия. Но нали си делка с тях, никой няма да ги бута... официално изказване.

314

Анонимен

преди 11 години

"Борисов допълни, че управляващите са продали миноритарните дялове на държавата в трите дружества, защото с този дял те били на практика безконтролни."Думи на *** и абсолютен фигурант! Му'ай си филиите с мас и недей да "разсъждаваш" много на глас мутро будистка! :)

313

Желев

преди 11 години

От много мъдри мисли, мозъкът на Буда вече се е желирал.

312

оптимист

преди 11 години

"Бойко, ако ЧЕЗ не изЧЕЗне от България, изЧЕЗваш ти" беше един от плакатите, които носиха недоволните.

311

Анонимен

преди 11 години

kak shte gi mahne sled kato vaprosniq gospodin e prodal minalata god tihomalkom i poslednite 33% darjaven dql i koi shte mu dade kinti za izborite ako ne te.... BORISOV E MAFIQ .TOI NE RABOTI ZA NARODA SI A PROTIV NEGO ZAEDNO S MONOPOLITE aide leka vi ve4er gerber4eta

310

Анонимен

преди 11 години

Гроб смаза българина,така както никой друг не си е позволявал!!!!По-лошото е че това е нищо в сравнение с това,което ни очаква,ако се случи най лошото и тези спечелят!!!!Тогава слагане на ДДС на пенсиите ще е нищо в сравнение с другите мародерства,които са ни подготвили!!!!НО съм сигурен че хората се осъзнаха и не биха си го причинили отново!!!!

309

срещу свободните гра

преди 11 години

Всяка една реплика на агент Буда е едно политически мотивирано насилие, от страна на репресивния апарат на режима на пожарникаря, срещу свободните граждани на България!

308

Житан

преди 11 години

Защо трябва да чакаме 145 дни до изборите, когато можем да ги махнем утре!

307

компир

преди 11 години

*** гербави, защо не отидете на протестите и не кажете аз съм от герб и само бойко, а като мишки и крастави плъхове лаете само по форумите