206

до 297

преди 11 години

На *** плащаш не само тока и водата,издържаш ги за да правят деца,плащаш *** раждания,после детски,после детски телк за здрави деца-6000 еднократно и по 300 лв месечно за година /справка Самоков/,после лечение в болница на болни и издръжката в болница и на здравите *** ,че там са на топло и нахранени,после социални помощи,за отопление и така 3,200млд годишно от нашите пари.И това 23 год.Някой иска бълг.да работят до гроб,да вземат 150-200 лв пенсия след 40 г.трудов стаж за смет

205

уто

преди 11 години

Българският народ бе предаден по най-банален начин. Той бе оставен в ръцете на монополите, а самите монополи бяха оставени безконтролно и алчно да бъркат с все по-нарастваща жестокост в джобовете на хората. А монополите си имат и отряд от биячи - фирми за събиране на задължения, които са втората вълна на жестокост, защото с безкрайния си тормоз допълнително угнетяват и без това ужасените, бедни и оскърбени хора.

204

претакам зелето

преди 11 години

Само с ЧЕЗ, ЕОН или ЕВН ли какви са там.... няма да спечелят нищо, да изгонят и дънди прешъс металс, секви "инвеститори" на мини и тецове и може и да имат някакъв шанс!

203

Анонимен

преди 11 години

След като има начин електромера да се манипулира за да отчита по-малко потребление, има и начин да се манипулира за по-високо потребление.Въпрос на интереси!!!

202

Румен

преди 11 години

Николай Василев от НДСВ продаде българската енергетика за жълти стотинки, с договор в изгода ЕРП-тата, те нямат задължения да плащат дивиденти, да запазят работещите и да правят определени инвестиции, а държавата няма право участва в определяне цената на тока и инвестиционната политиката на дружествата. ЧЕЗ, Евиан др. съкратиха хиляди енергетици и разхвърляха всичко, с изключение на инкасото, на чужди фирми, а те не носят отговорност пред никого и за нищо...и отчитат ел. мерите, когато си искат.

201

слави

преди 11 години

*** е и тоя министър,изгонете ЧЕЗ и ще спечелите изборите!!!

200

Анонимен

преди 11 години

ББ ще реже ли лентичката на високия ТОК ???

199

Анонимен

преди 11 години

Всяка година почивам през м. декември. Тази година ме нямаше цял месец. Сметката ми за периода 02.12.2012 до 02.01.2013 е близо 300 лева. Празниците ги празнувах на заведение. За предния период на отчитане сметката ми е 140 лв. Какви 20 до 40% увеличение ми говорите. Това е грабеж и надписване на сметки!!!

198

Анонимен

преди 11 години

Държавата като ялова вместо да развива бизенс сложи четал на всичко ,а от този чатал всеки гражданин страда.Отива на революция ,а тоя секюрити де му пише на ръката и полиция на англииски ще помогне ли?Проста колониялна бановина дето ще изригне скоро ако не се вижда светлина!

197

Анонимен

преди 11 години

Кое му е забавеното бе долен ЛЪЖЕЦ !За горивото долара ли е виновен или международната цена ???ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА ВЕЧЕ ИМА ОГРОМЕН% за държавата и партията !

196

до една

преди 11 години

Ти си една ***!!!!НДСВ ги докара!!!Общо казано.така наречените "демократи" разпродадоха всички важни за България заводи!!!!БСП,колкото и да са за затвора,поне не са нанесли толкова щети,както СДС,НДСВ и ГРОБ !!!!!

195

до 295

преди 11 години

невъзобновяеми разходи са % от дължимото от ромите. Тоест, плащаш техните сметки за ток. Кофти, но факт.

194

boicho.boichev.7

преди 11 години

Няма да стане само с протести.Революция и чупене на глави трябва!

193

до 240

преди 11 години

Явно не четеш внимателно.Подчертавам-обещал е нот.заверено пълномощно,че отговаря с главата си за всички обещания.Какво повече да кажа? Някой политик гарантирал ли е с живота си обещанията,които дава ангро? Всички лъжат безсрамно и никой не застава зад думите си по никакъв начин.В главата им са само грабежи .Ако видя документа ,както е обещал има моя глас и поне на още десетина души от обкръжението ми

192

Анонимен

преди 11 години

Сметките ни са високи, защото електроразпределителните дружества покриват загубите нанесени от стотици хиляди ***, които не си плащат тока. Нали се сещате, че тези пари трябва да се платят от някого. Това от десетилетия го правим ние.

191

тодор живков

преди 11 години

РУМЕН ОВЧАРОВ НА ЛИНЧ,ДА БЪДЕ ОБЕСЕН ПУБЛИЧНО ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ ЕДНИ СМЕТКИ

190

СССРейчо

преди 11 години

Токът ве ГЕРМАНИЯ е близо ДВА пъти по-скъп - около 28 ст. за 1 квтч !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

189

bati vi boiko

преди 11 години

ko sta4kuvate kvi pet leva iskate..q si traite ve4no ste nedovolni..q6te bob i kartofi i stante ov4ari ,palete sve6ti i stavaite ov4ari ..kolko mnogo pravq za vas i vi za6titavam a vioe ste neblagodarni

188

Анонимен

преди 11 години

Всеки трябва да може да избира измежду минимум 10 електроразпределителни дружества. Тогава цената ще се срине.

187

ozi

преди 11 години

Върнете старото положение иначе народа ще го направи