355

BH

преди 11 години

И не ме разбирайте погрешно, не съм ПРО ГЕРБ, но те са единствените до момента от които се вижда някаква работа. Нали се сещате че в тези времена на криза всичкия тоя ваш любим асфалт, за него работят над 10 000 хора в различни фирми !!! Това е най-*** пример.

354

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

- Икаме работа и високи заплатиииии... - ние асфалт не ядем!- За да имате работа и високи заплати са са нужни инфраструктора и комуникации.- Искаме инфраструктура и комуникациииии!- За да имате инфраструктора и комуникации са нужни магистрали и пътища.- Искаме магистрали и пътищаааааа!...

353

дърт куманаз

преди 11 години

12 милиарда да идат и ние да не можем да крадем :((.........прощайте ,друзя, отивам да се метна от моста на Витиня!

352

ORCE

преди 11 години

Previse pisuvate so negativna konotacija za sredstvata koi treba da gi koristi Bugarija od cbugetot od EU.tOA E GOLEM USPEH NAROCITO NA bORISOV NO TREBA I DOBRI PROGRAMI DA SE IZRABOTAT.AEve duri sega se gleda kolku steta ni pravite i VIE I GRCITE sto ne kocite za vlez vo EU.nO TOA E TOA CE ZIVEEME KAKO CE DOJDE SEPAK VO PRASANJE E NASETO DOSTOINSTVO,SUVERINITET I GORDOST A TOA SO PARI NE SE KUPUVA.Sepak sum gord na potezite na nasata vlada,mozebi malku posiromasni sme ama pogordi sigurno sme si

351

BH

преди 11 години

Не може държава без нормални пътища да съществува. Вярно асфалт не се яде, съгласен съм. Но ако всичкия този асфалт бе положен във времената преди кризата и вече си имахме нормални европейски пътища, сега щеше да се работи в друга насока. Проблема на правителството, за съжаление и на всички, е че не слагат данъци на вноса на храните, както е в някои държави. По този начин щеше да се стимулира земеделието в България.

350

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

0 0 ОтговориАнонименпреди 14 секундиПри "диктатора" Живков Цените ниски доходите като сегапътувах много повече от ДНЕСКогато трябва да избирам 2 лв. за рейс или хлябИ в същото време ми пробутват новини за милиарди Глейте си работата на изборите не разчитайте на менНе ти ли е ясно, че сега си плащаме сметката за евтиния живот при диктатора Живков... - защото всичко ни беше на вересия...

349

Глупаци

преди 11 години

Червената мъгла ви е изпила мозъка, другари...имате ли представа от мслко математика... Как така другите държави получавали повече. Искате да кажете, че ние като даваме 2 и вземаме 15 сме на минус? Откъде разликата? Познахте, от тея дето наистина получават повече - Германия, Великобритания... Но дали пък и не дават повече и случайно да се оказват донори на държави от ЮИ Европа, като България???

348

Равносметка

преди 11 години

Биесипе/депесе -турски *** с 00 еврофондове, ГЕРБ с милиарди НЕТО........как да не гласувам за тях

347

BH

преди 11 години

До Анонимен 443.Не си видял пич, щото не гледаш. Аз работя в сферата на инфраструктурата (частно, не към правителството) От както са ГЕРБ на власт, са изградени 3-4 пречиствателни станции. Купища ЛОТ-ове от магистрали и извънградски пътища. Десетки паркове и детски градини. Почти имаме магистрала до морето. Метростанция Надежда и Цариградско. Има проекти за още 10-ки пречиствателни, които ще се финансират. Проблема е че се прави чак сега, това е трябвало да бъде вече направено.

346

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

446И адвокатът мрази престъпника, но го защитава... - професия...

345

Отчайващо е

преди 11 години

Все по-често чувам (вече няколко пъти) да казват:"Как живеете тук бе хора,как?" Това са българи гурбетчии,дошли през почивните си дни тук.

344

Анонимен

преди 11 години

Искам да видя Герб в пижами. За геноцид и безотговорност, безхаберие и некадърност.

343

Анонимен

преди 11 години

с управлението си Т. Живков бил окрал ( не помня точните думи) годините на Б.Б. За това последния му стана бодигард .Когато мразиш нещо го мразиш до край .Но парите нямат партия и мирис .Те измитат всякакви различия . Не се казва колко милиона евро такси сме платили , а какво получаваме т.е. ще лапнат с консултанска , посредническа и др. дейности.Ние обикновените хора ще духаме супата !Студена!

342

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

437Доколкото разбирам нЕкои червени дрОгарЕ очакват ЕС да ги храни, да им сложи биберон в устенцата и те да цоцат... - или по стар навик да седнат на кьорсофрата. Неее дрОгарЕ, трябва да се научите на работа... - затова ви спряха еврофондовете, защото цоцахте от тях - както и от държавата...

341

BH

преди 11 години

Аз едно нещо не мога да разбера. Какво очаквате? Всички тези пари да се поделят на народа? Да дойде някой на власт, който да направи минималната 1000 лв? Няма как да станат тия филми, уж зрели хора, а все едно живеете в измислен свят. И не забравяйте че тези 4 години не са замразявани Евро пари, за разлика от предишните 4. Но за да се развиваме като държава трябва да има производство, без производство сме загубени.

340

Анонимен

преди 11 години

Тези пари,които ги говори дон Буда,са като ПОЛУЧЕНИТЕ УВЕЛИЧЕНИЯ НА УЧИТЕЛСКИТЕ ЗАПЛАТИ от 1 януари!!Следват увеличенията на пенсиите от 1 април/ден на лъжата?/!Между другото нито една стотинка от каквито и да са пари,които идват от ЕС,ще отидат за заплати и пенсии,просто не може!Да ама матряла това не го знае!

339

до419

преди 11 години

на Ювиги :):):)

338

Shark

преди 11 години

Формулировката на заглавието не е правилна, трбява да бъде: "ГЕРБ се готви да открадне още 12 млрд. евро ..." И точно така ще стане ако тази *** спечели изборите. В което силно се съмнявам, но все пак има доста *** и лапачи на ГЕРБ-ерска ясла които ще гласуват за тях. Дано не са достатъчни!!!!!!!!!!

337

Анонимен

преди 11 години

До 428Това правителство окраде всичките пари и се готви да краде още...Това е правилната формулировка...

336

Анонимен

преди 11 години

Laite,laite.