16

Анонимен

преди 11 години

"Това се казва в специално съобщение на Международната организация "Репортери без граници", публикувано днес в официалния им сайт."Бре, цял свят е "комунистически" и иска да разклати "демократа" Бойко хахаха

15

Анонимен

преди 11 години

Услужливите медии лапат яко от откраднатите милиони на пиарката Моника. За пари са готови не биволи, ами и катъри да станат.

14

СИМО

преди 11 години

създадох октопод и го кръстих БУДА .

13

Анонимен

преди 11 години

Между другото то Боку си е шегаджия. Ама то не мой да е инак - нал някви други шегобийци ни го напрайха Министър-предсядател...

12

Анти-комунист

преди 11 години

Хахахаха, той го даде като пример на майтап , за да обящсни колко е лесно някой да направи досие на някого. Не е казал,че такава е неговата практика, нито,че ще бъде такава. Казва,че винаги е могло да се изготви досие на някой. А България винаги е била последна в ЕС по свобода на словото. Това не е новина. Много комунистически сайт с коментатори коминяги и се опитвате да внушавате неща,които не са верни.

11

до bold

преди 11 години

Не знам дали ти е известно, но мафията не се шегува. Всичко което казва се счита за заплаха.

10

Анонимен

преди 11 години

Най ми е интересно, как се появяват на екраните уж демократи и защитават ББ. Обясняват за това , че не е агент , че било друго да си агент на ЦСБОП, че било достойно . Тези хора на могат ли да разберат, че не става въпрос за това. Въпросът е бил ли е част от организираната престъпност или не, участвал ли е или не в контрабанда, контактува ли е с хора от престъпния свят- това е въпроса. И ако е вярно, трябва ли да ни управлява това лице. Още един мандат и закриваме държавата, сигурна изолация.

9

@@

преди 11 години

ПРАЗНА ТИКВА........

8

ИВАН-СОФИЯ

преди 11 години

ТОДОР ЖИВКОВ ПАСТИ ДА ЯДЕ ПРЕД БУДА

7

БМ-13

преди 11 години

До boldАз мога да се шегувам или комшията, но да застанеш начело на страната и да се шегуваш с подобни неща някак не се връзва. Иначе другаря Борисов и той е с партиен билет на Позитано. Питай го дали го е предал или отново чака да дойде БСП на власт, че да е отново от силните на деня.

6

Анонимен

преди 11 години

Я да не ривети, че ше ми станете само на репортери зад граници.

5

bold

преди 11 години

Тез червените репортери са оперирани от чувство за хумор,а и от логика от играта на думи.Човека се пошегува и просто го даде като пример,колко е лесно да отвориш досие на някой-както правеха комунистите за всеки неудобен им.Борисов ясно искаше да подчертае,че както всички знаем как *** процедират с досиета и после манипулират хора-методи от БКП още.Тоест вярвам,че има журналисти които много ясно разбраха посланието-но има *** на Позитано които са *** и имат досиета в компартията.

4

Анонимен

преди 11 години

Мила родна картинка!Защо ли в България,вече нищо не може да ме изненада ?

3

2

преди 11 години

2

2

БМ-13

преди 11 години

Борисов с думите си и действията си застрашава демокрацията в страната.

1

1

преди 11 години

1