200

народа не е прост!

преди 11 години

Тази сутрин бях в кварталлното кафене. Десетина души подхванаха темата за Буда.За съжаление на биволите, трябва да ви кажа, че нито един не вярва на компроматите.Всички бяха на мнение, че Бойко е неудобен за ДС кукловодите и с помощта на БСП/ДПС искат да го премахнат.С този отчаян ход на червените биволи, оплювания Бойко, пак ще излезе герой.

199

Smurf

преди 11 години

Ама какво толкова са тръшкате, Буда си е охранителче по това време е имал договор за охрана с Нефтохим, нали се сещатате от къде му иде топлата връзка със Златев, естествено е ЦСБОП да му заведе едно досиенце, ей така профилактично просто да си го държат под оченце. А който си е мислел че от мутра охранител може да произлезе европейски политик сам си е виновен.

198

Анонимен

преди 11 години

престъпници,охранители, милиционери, шофъори, физкултурници - българия 2013 год. дали през 1991 год. някой си е представял демократична и просперираща българия по този начин. унищожена индустрия, занаятчии, търговци, строители на молове, ниска добавена стойност, изпростяващо население с нисък таргет, чалга и престъпност. това ли можем само!!!!!!!!!!!!!

197

Анонимен

преди 11 години

Финансовите резултати показват, че управлението на Тройната Коалиция е по-успешно от сегашното колкото и да не ви се иска.

196

Анонимен

преди 11 години

Ясно е, че ГЕРБ си заминават....

195

73737

преди 11 години

Мразя будистите повече и от комунистите!Всички будисти са все бивши комунисти.Съсипаха държавата с алчност и некадърност!!!

194

анонимен

преди 11 години

Комунистите станаха много активни! Станишев не спира да лае, Манолова грачи, Румен пиклльото и той взе да обикаля телевизиите! Започна истинска предизборна битка. Обаче, методите на червените *** - лъжи, демагогия и атентати будят отвращение! Не на БСП!!!

193

Стършел

преди 11 години

До boicho.boichev.7 - Много жалко, че не можете да направите разлика между вербуване преди 1989 и след това. Агентите Гоце и Сава са по комунистическо време, а колкото до Буда то е през 1997 г., ако е вярно и е добре да се прави разлика, с каква цел всеки агент е вербуван от службите било то преди и сега.

192

кекуле

преди 11 години

лакеите на герб са лакеи по природа, не се бойте, по наште ширини винаги е имало работа за такива като вас. ако соца не си беше отишъл сега щяхте да сте такива изпечени комсомослки или партийни активисти.. сигурно тръпнете в нетърпение да разберете, кой ще е следващия ви господар

191

Той бил чист

преди 11 години

С хладен ум и чисти ръце ............!Но защо Янка Янев *** гащите? Защо заеква като девственица, отговаряйки на въпросите на журналистите?

190

Дръндер

преди 11 години

Тук има 3-4 герболетки които буквално си заработват заплащането и пишат надълго и широко както едно време поетите пишеха за бай Тошо. Пишете пишете милички, скоро няма да можете!

189

Анонимен

преди 11 години

Обикновено се наблюдават бандити

188

възмутен

преди 11 години

До Биволар - и от какво точно са изпаднали в ужас червените, че нещо не разбрах! Вие сте болни хора бе! Стига вече с тези предишни, защото четири години живеем с настоящите, с некадърността, с алчността, с необразоваността, с лицемерието, с гаврата с цял един народ, с насаждането на омраза и настройването всеки срещу всеки, със стотиците милиони, раздадени бонуси на фона на замразените доходи.....Живеем в сегашно време, със сегашните управляващи и тяхната безотговорност и наглост!

187

С подпис на ББ

преди 11 години

Пуснаха нови документи за "Буда" (снимки)

186

Гешо

преди 11 години

Буря в чаша вода .Много шум за нищо .Нова интрига с цел промиване на Бг мозъци .

185

Анонимен

преди 11 години

Будизмът е една западаща религия, а герберите са цвете за погребения!

184

Анонимен

преди 11 години

Маджо трябва да се засрами !!!Как може на Буда да е викал Тиква ???

183

Дръндер до 190

преди 11 години

До 190Мале наистина си адски ***, да не живееш в паралелна реалност в която им е забранено да виждат действителността?ГЕРБ ни закопа в комунистическото блато и ако не ги махнем, скоро няма да излезем от него. Какви дела бе кретенчо!? Делата им ги видях магистралите които правят трябва да се ремонтират след 2 години. Залата Арена Армеец заради 1 метър не можа да се използва за олимпийски състезания. Уважаван член? Ти четеш ли новините, ние сме на дъното по всички показатели, и дълбаем още надолу

182

Биволар

преди 11 години

ГЕРБ и ББ работят ежедневно за доброто на България, направиха стотици хубави неща, издигнаха имиджа на БГ и сега сме уважавана европейска страна, а не както преди ни сочеха за най-корумпираната и най-престъпна страна в ЕС. Всичко това се постигна с много работа, а не с празни приказки и лъжливи обещания. Хората искат да виждат, че нещо се случва в тая държава, искат дела. По делата ще ги познаеш, както се казва в Библията. Щото на приказки от 1001 нощ на предишните управници се наслушахме 20 г. На хората им омръзнапразни приказки за светлото бъдеще а на практика нищо не се случваше! Е с изкл

181

Анонимен

преди 11 години

МУТРИТЕ СА ВЪВ ВЛАСТТАТРЪГНАХА ОТ БОРЦИ, МИНАХЕ ПРЕЗ БУХАЛКИТЕ, СЛЕД ТОВА ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ КОМПАНИИ, ХОТЕЛИТЕ, РЕСТОРАНТИТЕ, ПРОСТИТУТКИТЕ, НАРКОТИЦИТЕ, КОНТРАБАНДАТА, А СЕГА ВЕЧЕ СА И ВЪВ ВЛАСТТАДОБРЕ ДОШЛИ В ШЕНГЕН