123

Анонимен

преди 11 години

Ти си абсурден бе! Има ли по-завистливо племе от българите бе!

122

Анонимен

преди 11 години

и...ако ни турнат цар/ица , няма да имаме президент.

121

Ъпсурд

преди 11 години

Абе, Вие които плюете по българите какви българи сте? То е ясно, че сте били под османско, но след като чета *** Ви коментари, не е трябвало да се освобождавате, нито от гръцко, нито от турско, руско и немско да изброявам ли още? Не искате ***, турци, българи, руснаци, македонци, гърци, арменци, немци, бойко, сергей, тошо...и т.н. Какво искате? Някой може ли да напише какво иска? Лижите задниците и на американците, хубава държава глупав народ! Какво значение има едно име? *** сте!

120

ще съжалява

преди 11 години

тази, " княгиня ", защото се задава глад в Испания, а тук поради поголовната сеч на баща й- суша ! Гладен се издържа- 30 дни, жаден- 3 !!! Скапана, прокълната и фалшива " държава " е това Бг !!!

119

Анонимен

преди 11 години

До Ами...Че какво направи тоя *** цар?Взе си имотите,без да му пука,че преди 1989 Кеворк го интервюира в Мадрид и заяви,че няма никакви претенции към България.Това е един лъжец и страхливец!

118

Анонимен

преди 11 години

Като е родила синът си в България , винаги може да му вземе паспорт. Какви са тези изхвърляния и какво иска друго ? Борисов ще и ги връчи тържествено !

117

Анонимен

преди 11 години

Царят беше марионетка и единственото, което успя да постигне през жалкия си мандат, е да си върне имотите и изсече сумати гори.Тази на снимката е резултат от кръвосмешение между йетита. На животни гражданство няма да предоставяме - стига им и една ветеринарна книжка и да са обезпаразитени.

116

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя цар се оказа един измамник.Сега и поколението си пробутва за да ни стриже.Ай сиктир!

115

Ами...

преди 11 години

Ами Царя няма за какво да го винят.Само можем да мечтаем за времената,когато той управляваше.А сега е мизерия и ужас.Още навремето казвах,че ще плачем за Царя,ама не вярвахте.

114

Истина

преди 11 години

Симеон чак и Хасан! Баси ***!

113

под сурдинка

преди 11 години

Станишев бил много обиден, че не са го поканили на това мило тържество и затова цял ден бил нервозен в парламента. Щял да се оплаче на верния си ортак царя, че е бил пренебрегнат.

112

Анонимен

преди 11 години

Вие не сте ли забелязали, че Боко Тодорживков никога не е нападал Симеон Кобурга, че е виновен за нещо ? Все Костов и Станишев са виновни !

111

Анонимен

преди 11 години

Ама нали Боко бе отпуска.Така казаха от трибуната на народното събрание.Кой лъже Боко или Цачева???

110

Анонимен

преди 11 години

Заедно с паспорта да и харижат и един дворец, ако въобще е останал.

109

Анонимен

преди 11 години

Пишете му фамилията правилно !!!! Той е Бойко Тодорживков !!!!

108

достоен

преди 11 години

Симеон-Хасан не е по-лошо име от Рая,***,Ния и прочее имена.А Царя и семейството му са по-българи от всички плюещи по тях ***.За разлика от всички останали политици Царя само е давал на България(на софиянци дари цял парк).Имотите,които си върна са си негови,заграбени от комунистите(сещате ли се...частна собственост).Защо плюете по него.Защото сякаш някога сте живели по-добре отколкото в периода 2001-2005-та? Кога е имало по-високи доходи и по-добри условия за живот и бизнес в БГ?Никога!

107

Анонимен

преди 11 години

Гавратата на Кобургите с България продължава.... След измамата "800 дни" как ви звучи в ушенцата - Симеон-Хасан ?Народе.....защо мря Левски за теб? За да имаш Хасан за цар ли?

106

анонимен

преди 11 години

Вместо да отговаря на въпроси в Парламента,където официално е обяснено, че е в отпускбившия бодигард на бащата,урежда гражданство на дъщерята. Явно има още нещо около имотите и горите да се доурежда юридически или има някаква данъчна далавера! Още малко ще бройкаме- бивш милиционер,калинка,бивша мутра-калинка....Долнопробни циркове!

105

antracit

преди 11 години

До пъпкХе хе хе хе ....още ме държи смешката ....пак зад този цирк има пъклен замисъл ..сигурен съм.

104

Хой

преди 11 години

Доста време ми отне, докато разбера на кого ми напомня тая Калина и накрая се сетих - едно към едно прилича на главнодействащата *** от "Планетата на маймуните"