238

Анонимен

преди 11 години

346 кое и агресивното , като винаги арабите са я нападали, като ви казвам че сте *** и ограничени зоммбирани още от времето на вестник Работническо дело , вие не сте мръднали от там , от страниците му където заклеймаваха с матросовски жар червените журналистчета ционизма , едно към едно сте.

237

Анонимен

преди 11 години

343 морски - болников , на освободителите поклон , но на дупедавците като теб шут отзад , ясно ли е , добре че поредната Руско-турска война беше успешна точно в края на 19 век , защото ако се беше случило по рано днес трябваше като чеченци да се биенме с Путин за нашето особождение.

236

Mайкъл Чуркин

преди 11 години

Големият враг на света е U.S.A. те са световният шериф който мачка унищожава и ограбва богатствата на народите.

235

х

преди 11 години

По-голям БЪЛГАРИН съм от тебе, знам си историята, знам си интересите, те не включват да падам на колене и да искам прошка от Русия...............достатъчно умен съм за да сметна 2 и 2, и да получа резултат, който е, че БЪЛГАРИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ПРИЯТЕЛИИИИИИ!!!!!ВСИЧКИ СА Я ПОСИЧАЛИ И КЛАЛИ!!!!! ВКЛЮЧИТЕЛНО И РУСИЯ!!!!! ***!!!!

234

Анонимен

преди 11 години

338 Израел е най-демократичната държава в Близкия изток , прав си малка е , нос много висок стандарт на живота , последния би бил още по висок , ако не беше заплахата от арабите и необходимостта да се харчат ежегодно 7% от БВП за военни цели.

233

морски

преди 11 години

Българина е неблагодарно същество - ти го освобождаваш от турските главорези които са го клали като пилета,той ти забива нож в гърба.

232

Анонимен

преди 11 години

Цялото руско посолство се е подредило под статията, няма обаче нормален българин, който да нарича Русия майка............за нас българите, Русия е една варварска държава, а руснаците нежелани по нашите земи

231

Анонимен

преди 11 години

335 морски наистина заслужаваш да те удавя в една плюнка и без това си непотребен дори за себе си.

230

Това го написах вчер

преди 11 години

Едни и същи хора се обясняват в любов към Русия / СССР , мразят Щатите и Израел , застават зад аятоласите на Иран / нашите арийски братя / , като казах арийци падат си къде открито къде под сурдинка по Хитлер , като задължително обвиняват световния ционизъм за ВСВ атентата на 11/09 и за наводнението в селоБисер миналата година , същите ненавиждат СДС и особено Костов и разбира се са гласували ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ , удрят се в гърдите като православци и патриоти но са готови БПЦ да мине към КРЕМЪЛ .

229

морски

преди 11 години

Откакто е създадена терористичната държава САЩ тя е и си остава най-страшния режим на земята,там все още има концлагери,действащи.

228

Maйкъл Чуркин

преди 11 години

Без помоща на майка Русия ще ни е много тежко,България постепенно започва да се връща под Турско робство,не ни чака нищо добро с тези терористи от Д.П.С. които взривяваха влакове с бременни жени и деца.Дано не ни е напълно отхвърлила майка Русия и да ни се притече на помощ в трудните моменти,защото аз виждам втори Кипър и Косово на територията на България.

227

Анонимен

преди 11 години

329 виждаш ли какво *** си , онзи ден ви аохарактеризирах , май трябва да го повтарям всеки , да тоно така си ти си едно червено *** , срам за българския род , вие червените безгашници освен да се обяснявате в клюбов на Русия друго не знаете.

226

не издържам

преди 11 години

Сигурен съм че Х е турчин,*** или юдейско еврейско изчадие.Нормалните хора не са като него.

225

Анонимен

преди 11 години

Русия е най-големия враг на България, с тяхна помощ съвременна България е осакатена, а волжките българи са подложени на гонения и принудени да се пишат татари

224

Анонимен

преди 11 години

323 с потури и *** , а бе ти на кой свят живееш , къде видя потури и *** в Турция бе , няма го ги още от времето на най-великия политик за 20 век според официалните класации Кемал Ататюрк

223

брей

преди 11 години

Русия, разберете веднъж завинаги ще остане най-голямата длъжница на България! Майка България, не майка Русия! България е МАЙКА! Тя спои т.нар. велика държава! *** и чуждопоклонници, ако не са гръцките ***, руските ще лижете!

222

Анонимен

преди 11 години

319 защо да го няма прав е човека Иван Грозни / страшни / е един мракобесен владетел .

221

Maйкъл Чурки

преди 11 години

Майка Русия е дала десетки милиони жертви нейни синове и дъщери за свободата на народите,за борба против Турската варварска зган,против нацистите за да могат народите да имат собствени държави и сами да се управляват,бъдете благодарни на майка Русия и бъдете вечно благодарни че имаме държава и в момента се разхождаме по улиците с модерни дрехи,а не с потури и ***.Аз знам че повечето Българи са благодарни за това на майка Русия.

220

Слава на Русия!

преди 11 години

topwar.ru/23731-bitva-za-stalingrad-v-fotografiyah.html

219

Анонимен

преди 11 години

318 Нека аз , като в на всеки км, кое по точно не издържаш , да се говори против Русия ли .