85

Пич

преди 11 години

До 90Много хора се възхищават на Франция иГермания. Защо никой не се възхещава на вашата любима Русия. Ходете в Сибир и там лъскайте бастуни а нас ни оставете все някак си ще пребъдем, и без АЕЦ Белене.

84

Анонимен

преди 11 години

Много, ама много добро заглавие!? Яне, ти си долнопробна помия...Защо не вземеш да се гръмнеш?

83

Анонимен

преди 11 години

Сега разбрахте ли ,....КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ОТ ---АЕЦ-БЕЛЕНЕ ,......Р.ОвчЪ!

82

Анонимен

преди 11 години

Щом започне да се говори за КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ ,...ВСЕ ДО И.КОСТОВ И Р.ОВЧъ., СЕ ОПИРА!

81

Radiacionen tip

преди 11 години

Ако имаше опасност от нова АЕЦ, макар и минимална- тия хора, от Белене, дали толкова пък чак щяха да искат!? Или бая пари са им дали за това? Най- вероятно, нали!?

80

Анонимен

преди 11 години

Ако не се строи АЕЦ Белене цялата партийна *** от БКП/БСП ще ходят да лъскат бастуни и да мият чинии на запад от калотина.

79

Анонимен

преди 11 години

Р.Овч. е работил една година като партиен секретар в АЕЦ Козлодуй и сега се пише специалист по ядрена енергетика.

78

до 96

преди 11 години

Такива просяци като теб не са ни нужни тука заминавай за Сомалия там няма АЕЦи.

77

БЪЛГАРИН

преди 11 години

Ха,ха тръгнал найпголемия *** в държавата Р.Овч. да коментира

76

Анонимен

преди 11 години

До до 87 МайнаХаха, и ако проекта струва 12млрд. които децата ни ще изплащат 40г.и които ще се отразят като по-висока инфлация, по-високи цени на енергията и т.н. Таа...на кой ще го лъскаме...Ама вие комунистите сте направо уникални!Искали те. То и аз искам много работи, но не и като взема кредити за 100млн, които така и не мога да върна, а оставя за децата ми.

75

Янето

преди 11 години

напрево е изтрещял от страх на кого ще лиже *** като падне тиквата от власт

74

чекист

преди 11 години

Янев, Добрев, Борисов на 5 метра на запад от Калотина или ще мият чинии или ще ходят гладни. Познавам бегло Овчаров и като студент, били сме разпределени заедно, наблюдавам го и как се разви като политик и администратор. Овчаров би бил богат човек от ванкувър до Владивосток. Просто му се чудя на ината да стои тук и да се занимава наистина с "***" както се изрази за Янев, а аз добавям, че и много още има такива

73

Х.п

преди 11 години

комунистите и те са против АЕЦ Белене, но няма как да не защитят СърГЕЙ. Страхът още живее в тях .

72

Да се молите да се

преди 11 години

върнат комунистите на власт /истинските, а не тези в БСП/, че жална ни майка иначе на всички. Още се хвалят с построеното по соц. време и не могат да окрадат всичко построено, което не са загробили и приватизирали-присвоили "демократите" народни душмани

71

Анонимен

преди 11 години

АЕЦ Белене е грандиозна глупост родена от празната кратуна на някой всезнаещ болшевик с незавършено основно образование.

70

до 87 Майна

преди 11 години

не си в час. АЕЦ Белене ще го има иначе твоите деца и внуци ще лъскат бастуните на господата от Германия и Франция

69

чекист

преди 11 години

И, чернобил, и Окошима са резултат на неправилно.а човешка реакция. По точно пораженията в тази размери са зарад грешка. Никога, ама никога ядрените централи няма да вземат толкова жертви колкото взимат Тецовете/замърсяване, аварии в рудниците/ Никога няма да вземат толкова жертви колкото колите. /Замърсяване и катастрофи/ Вземете брояч и изчислете ренгените на "Орлов мост" и на площадката в Козлодуй. Да оставиш хлапе без образование/съответното/ и стаж за изпълнителен директор е престъпление

68

Анонимен

преди 11 години

Дадоха му право на отговор,обаче"Не помня,не знам,може би,едва ли не,случайно,сам съм други няма,имена?-а знам такива имена,ама не познавам хората и.т.н."От всякъде комунист,много лъже и краде!!!

67

Пич

преди 11 години

До 55Аман от такива като теб ,и ти си от спинозното котило и затва сметките май хич не ти са ясни. Не пиши глупост че ти се смее цяла БЪЛГАРИЯ. По моя сметка БЕЛЕНЕ няма да има, защото хората не искат и пра внуците им да плащат а спинозните да лапат. НЕ НА БЕЛЕНЕ, сам разширение на КОЗЛОДУЙ.

66

привет сервитьори

преди 11 години

от ГЕРБ. Може и лакеи да се наричате. Иначе слуги на народа /официалната версия/