16

ананис

преди 11 години

Тая е еврейка! На кладата! чичо Хитлер да става веднага от гроба!

15

Анонимен

преди 11 години

Оня е отстрелял републикански рекордьор по задържания в полицията!Не си спомням на колко години е бил застреляният ама с неговите почти 100 престоя в районното значи почти всяка седмица е бил за денонощие при куките.Чудно защо ли?Ква несправедливост,вместо да му дадат награда сега тоя Опиц ще седи в затвора.

14

Анонимен

преди 11 години

Държавата отглежда престъпници и крадци за да тероризират обществото!А когато човек се защити става виновен!

13

Анонимен

преди 11 години

Затвор,щом не е *** и не подкупва политици и магистрати-затвор! Е...а ти и мафиотския ***,ама Белене ги чака-рано или късно!!!

12

Илиян

преди 11 години

Същият застрелян екземпляр е "Задържан е 92 пъти от полицията, обществено порицан и с две условни присъди." 92 пъти някой не си е свършил работата, а именно- тоя вместо да наруши закона за 93 път и да бъде убит, просто трябваше да е в затвора! Кой ще накаже тия които 92 пъти не са си свършили работата?

11

Братя Галеви

преди 11 години

Права е госпожата! Нас някой да не ни е помилвал?!

10

Анонимен

преди 11 години

Ало а твоите сълзиви искания за махане на доживотната без право...Ама сте долнопробна *** политиците.

9

Анонимен

преди 11 години

Тая бабичка може да оправдава престъпници с доживотна присъда , ама тогава да каже защо "Убитият Мариан Янчев, на 27 години при инцидента, е бил наркозависим. Задържан е 92 пъти от полицията, обществено порицан и с две условни присъди." не е в съответно заведение за лечение на наркозависими?

8

BG

преди 11 години

MARGINITE,BRATIA GALEVI ,TAKI-NA SVOBODA ?....A OPIC -V ZATVORA ????? BRAVO BALGARIA !!!!

7

Анонимен

преди 11 години

МНОГО УМНИ ТЕЗИ ОТ ГЕБЕР..КЪДЕ ЛИ СА УЧИЛИ И КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ---РУЧАЙТЕ ЛЕБЕЦ И ЛУЧЕЦ И ХВАЛЕТЕ ГОСПОДА, ЧЕ ОЩЕ СТЕ ЖИВИ...!!! НЯМАА ОЩЕ ДАНЪК ВЪЗДУХ....ПРИ ОСМАНЦИТЕ ДЕДИТЕ НИ СА ПЛАЩАЛИ ДИМНИНА--НА КОМИН....ШИМОНЧО ОЩЕ НЕ СЕ Е СЕТИЛ ЗА ТОЗИ ДАНЪК--ВЪЗДУХ--НА ГЛАВА НА НАСЕЛЕНИЕТО БЪЛГАРСКО!!!

6

БАЧКАТОР

преди 11 години

Аз си мисля че ако Опиц беше *** убиец досега високомудрата госпожа да го е помилвала без да дава интервюта, но това е мое мнение, опровергайте ме ако не съм прав.

5

Анонимен

преди 11 години

Блокът на Опиц на столична улица е обиран многократно. Кооперацията е като магнит за взломаджиите, които са се пробвали 40 пъти. До момента нито един от тях не е заловен.При поредният опит Опиц и други комшии залавят крадци и ги затварят в помещение. Единият от тях прави опит да избяга. Опиц стреля по него, след като вижда, че в ръката си държи някакъв предмет. Оказва се, че това е отвертка.Впоследствие крадецът умира. Художникът смята, че смъртта не е настъпила заради неговия изстрел. Най-късно през следващата седмица Опиц трябва да влезе в затвора.По думите на художника това, което става в нашата страна не е просто престъпност, а масово явление.Пистолетът, с който Опиц стреля по крадеца, бил газов. Ако исках да го убия - в чекмеджето имам три ловни карабини...," казва той.Убитият Мариан Янчев, на 27 години при инцидента, е бил наркозависим. Задържан е 92 пъти от полицията, обществено порицан и с две условни присъди.

4

xyz

преди 11 години

Ако Опиц беше истински престъпник, щяха да го помилват без притеснение. Истинският престъпник плаща винаги и достатъчно щедро. А Опиц не плаща нищо, защото се мисли за невинен. Е, ами да е платил...

3

Анонимен

преди 11 години

Правилно г-жа Попова. Не съм ви симпатизант, но в конкретния случай имате моето удобрение и адмирации. Не може само защото си някакъв да не лежиш в затвора при извършено престъпление и наложено наказание.

2

Анонимен

преди 11 години

Много ми е гнусна тая...

1

овчар

преди 11 години

Бах'ти тъпата овца.