204

tati

преди 11 години

Г-да политици, въведете модела на т.нар. грамотна и осъзната раждаемост или за 3-то и нагоре дете, нито стотинка от държавата, ако: 1)родителите не са с мин. средно образование 2)не са навършили 25г. 3) нямат поне 3г. трудов стаж. Иначе вървим към гражданска война, престъпността и социалната тежест ще ескалират с още по високият процент ***. Просто се минават всякакви граници вече на търпимост !!! Скъсала съм се да уча, скъсвам се да работя, страх ме е да родя второ дете в този несигурен свят и вместо правителството да влага парите от моите данъци да направи държавата по-приятно място, тя ги дава да хрантути неграмотни, безработни, с криминални увлечения животни!!! ТОВА ОБЕЗСМИСЛЯ ТРУДА НА ВСИЧКИ НИ!!! Не е важно да излекуваме симптомите, а да премахнем причинителя на болестта.!!!1. Къде са социалните работници по време на детството й, защото явно родителите й не стават за родители ???2. Къде са те, когато тя е забременяла на 12? Защо не се търси отговорност от бащата? *** не са виновни. Виновни са правителствата с тяхната демагожка политика, Виновнм са тези които решиха да им плащат за да раждат. Малолетната манкалка за 20 лева е готова да роди само и само да не работи, Докато им дават пари ще раждат Това е престъпление .!!! Децата на "самотните неосигурени майки с нулев доход бруто" вземат не по 35 лв., а по 59,15 лв. детски месечно от държавата. И още 20 лв. от Евро-Рома общо 79,15 лв. Самата пък "самотна майка" получава други 78 лв. месечно.Отделно са помощите при бременност и раждане, еднократната, енергийната и хранителната помощ, Помощите, отпуснати на малолетни бременни жени или майки, се получават от законния им представител"Д-р Димка Зантина съобщи още, че 15-годишни ромки раждат трето дете на тази възрастКратка калкулация: 2 *** и 2 българи за 60 годишен период2 ***: първо дете раждат на 15 г, до 30-тата година правят средно 6 деца, на 30-тата година, първото им дете вече има едно дете. След още 30 г, 6-те им деца имат по средно 6 деца. Или на 60-тата година общо *** стават приблизително: 2+6+36 = 442 българи: първо дете раждат на средно 25 г, до 30-тата година правят средно 2 деца. След още 30 г, 2-те им деца имат по средно 2 деца. Или на 60-тата година общо българите стават приблизително: 2+2+2 = 6ЕТО ТОВА НИ ЧАКА... ПРОЦЕСЪТ Е ВЕЧЕ Е ОКОЛО 30-ТАТА СИ ГОДИНА

203

Анонимен

преди 11 години

Живея в малък областен град. Тук наистина на *** осигуряват безплатен транспорт до училището. Освен това от учителите "доброволно" се събираха пари за топъл обяд на "учениците". *** ученици едва издържаха на непосилния интелектуален труд и си тръгваха най-късно към 12 часа с оправданието - поредната серия турски филм.

202

Българин

преди 11 години

докато държавата продължава да плаща помощи на *** който не са дали и 1 лев на държавата ще е така. И докато *** държава се управлява от мафиоти вече 23 години ,не очаквайте прираст.Над 1 000 000 българи избягаха , самоубиваме се емиграция и отрицателен прираст,и със безкрайното толериране на *** с по 7,8,9 деца със социални и сякви други помощи от държавата, а хора които наистина са дали нещо на държавата и отглеждат децата си тук,живеят в мизерия и недоимък - майка България мизерн

201

Анонимен

преди 11 години

до 238циганин *** ние сме неверници като такива ние можем да ви направи един възродителен процест част 2.Всички *** ще ги пратим в арабския свят ,а турците ще ги върнем обратно в турция.

200

Анонимен

преди 11 години

Вчера експерти по БТВ говореха как сме трябвало да се отворим към Арабския свят , Индия .. Да дойдат тука на населят държавата защото нямало кой да плаща данъци и пенсии.. Братя Българи приемете Шиитски Ислям От Иран.. Оправете се сами иначе ще ви оправят.

199

стефан

преди 11 години

Уважаемия професор" всеедно е паднал от Марс". Неговата партия с още няколко /включително и сегашната/ , които управляваха България доведоха българите до това положение.Всички изпълняват препоръките , които са им дадени.Верно е ,че има некой за трепане -националните предатели!!!!!!!!!

198

Крив макарон

преди 11 години

Не се бойте...Нациите не изчезват. Те се "облагородяват". Имам наблюдения от Лондон,където *** в някои райони започват да преобладават. Милионите българи,които емигрират се радват на две и повече деца,но в България не се получава...Да се чукнат управляващите защо всеки българин плаща 10% "***" данък вместо да върнем децата си....

197

Анонимен

преди 11 години

До KokoДерзай!

196

Майка на бебе 2012

преди 11 години

До 222 Наричаш ме зла ***? Личи си кой си ти! Отговарям ти. 8 години работодателите ми са ми плащали осигуровки във фонд болнични и трайна неработоспособност. По времето на свободна професия съм плащала ДОД, в пенсионния фонд, здравните и ДФФЛ. Обаче 8 години са ми платени липсващите осигуровки, за да мога да получавам майчински. Преди се изискваше само 1 година стаж, но сега явно от правителството е решило да спестява от децата!

195

Анонимен

преди 11 години

Следващото правителство трябва да се занимае сериозно с демографската катастрофа в страната. Майчинските трябва да станат минимум 500 лева

194

Анонимен

преди 11 години

Отглеждането на дете, нормално хранено, на топло, с памперси, пюрета, после с домашен компютър и спорт, някакъв език или музика е непостижимо за 85% от българите, дори когато в това се включи цялата фамилия. А работодателите искат после поне нобелови лауреати за назначаване, без да си мръднат пръста, наготово срещу 150-200 евра на месец. Няма как да стане.

193

Мария

преди 11 години

Минимална работна заплата 1000 лева,държавно здравеопазване и няма да има демографски срив....за жалост в последните години с Политическите и социални Модификации (така било в Европа-пълна лъжа)сме обречени на Гибел.

192

имигрант

преди 11 години

До: номер 227Да, и сигурно твоите деца като порастнат и станат големи, и Бойко Борисов като ги прикотка да дойдат в България, че "щял да им създаде прекрасни условия за бизнес", и те като ще хукнат ... та само да внимават да не си счупят краката да бягат насам.Познавам и други такива деца на мои приятели. Идват си тук само за по празниците - Коледа, Нова Година, Великден. И после пак - я за Австрия, я за Германия, я за Англия или САЩ...

191

имигрант

преди 11 години

До: номер 217"Майки, раждайте - недейте да гоните само кариерата, там ще ви изцедят като лимон и ще ви захвърлят непотребни."Извинявай, не искам да се заяждам, ама ми стана много смешно с този твой призив, "Майки раждайте". Това ми напомня веднага за призива на един наш премиер "За Бога братя, не купувайте!"

190

Анонимен

преди 11 години

Статистиките не са много точни, поне се раждат доста български деца в чужбина и получават само съответното гражданство. Моите две деца са немски граждани, но иначе са си българи. Познавам много подобни случаи в моето обкръжение.

189

Анонимен

преди 11 години

:) Коко е неосъзнат гей...ама пари за кафенце с количка има ли ? и вечерта за две големи с енергийна в чалготеката..

188

Майка на бебе 2012

преди 11 години

До 216. Благодаря за разбирането.

187

имигрант

преди 11 години

До: "Майка на бебе 2012""Баба ми по времето на войната е родила 2 деца..."Бря! Да му се не види! Извинявай, ама много ми стана интересно, като как така е успяла да роди 2 деца по време на война??? Мъжът и не е ли бил на фронта?Да не би да ги е родила "ин витро" (ха-ха-ха)?Или пък може би ... хм, от "анонимен донор"?Хайде, едно разбирам, ама две?...А да, и - през коя война?

186

Баба с бебе 2012

преди 11 години

уникално зла си..не чух да кажеш нещо за платените от теб осигуровки..заради такова мислене като твоето сме на този хал..нищо не дава, а само иска..пращай си децата по-далеч от теб, ще са по-щастливи определено :)

185

Анонимен

преди 11 години

просто, ако искате да имате деца емигрирайте, изобщо не си губете времето с изгубени каузи!