87

Анонимен

преди 11 години

Най важно е да запазим България Българска.Но с политици еничари като костов и останалите предатели наричащи себе си политически елит това няма как да стане.Така, че и аз оправдавам Тодор Живков и му благодаря и от името на българските си дечица, че успя да запази България Българска.

86

TOP SECRET

преди 11 години

Тук е мястото да упомена, че едни от най-агресивните служители на всичките безобразия и извращения, които извършихме, бяха:- МАРИН ГЕНОВ тогава служител в Икономическа милиция, по- късно началник на РДВР при МВР гр, Русе , възпроизведен в чин генерал за заслуги в МВР, лично по предложение на ДИКТАТОРА БОЙКО БОРИСОВ.- ВАНЬО ТАНОВ тогава служител на криминален отдел, по късно служител на Стопански отдел, началник на Второ РПУ, след това зам.началник на РДВР гр. Русе, началник на РДВР гр. Русе, ВЪЗПРОИЗВЕДЕН ЛИЧНО ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕ на ДИКТАТОРА БОЙКО БОРИСОВ в чин ГЕНЕРАЛ за изключителни заслуги към МВР. СЕГА ШЕФ НА ЕДНА ОТ НАЙ- ВАЖНИТЕ ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ В Републиката ШЕФ НА АГЕНЦИЯ МИТНИЦИ.Тук е момента да кажа, че ние, служителите на МВР гр. Русе, извършихме ГЕНОЦИД и ФОРМА НА ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ В НЕГОВАТА КЛАСИЧЕСКА ФОРМА над граждани на Република България, само защото те искаха едно простичко нещо ДА ИМ СЕ ВЪРНАТ ИМЕНАТА, ДАДЕНИ ИМ ОТ ВСЕВИШНИЯТ И ДА НЕ СЕ ОТНЕМАТ ПО ТОЗИ НАЧИН ТЯХНАТА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО.

85

Анонимен

преди 11 години

Да живее и да пребъде ПРАВОСЛАВНА РУСИЯ! Дай Боже и ние да запазим православието

84

Пастафарианец Храбър

преди 11 години

Леле...Този, Марио, е Новия луд!Марио, мола ти съ, по-кратки глупости пиши, че заемаш много място!

83

Християнка

преди 11 години

Обичам ИСУС ХРИСТОС и вярвам в него,но се отвръщавам от Българската църква.Нейните духовници петнят името на Христос.На колко бедни,болни,сираци и хора в нужда са помогнали?За какво използват религията тези хора?-сами си отговорете.На църква ходя,но при поп не отивам,защото са по-грешни и от мен.

82

Ате

преди 11 години

Църквата,респективно религията ,имат една единствена цел-спасението на душата!Нека да не си присвоява други функции-патриотична и др.-освен тази,която Спасителят им е вменил!

81

Георги Жеков

преди 11 години

Георги жеков ще накаже комунистите!!!

80

Анонимен

преди 11 години

Дядо нафарфории за каква гаранция и за каква промяна ни говорите. Тая църква и клира ви са едни престъпници за голяма част от народа ни. Да вярващи сме и ще продължим да бъдем .Но не във вас .Вярата и самобитноста си сами си я пазим ,измамници и мафиоти не могат да бъдат водачи на млади и образовани хора. Вие дядо нафарфории може да лъжите само овехтелите партиини секретарки които от скоро станаха много предани на вашата ДС църква

79

до Георги жеков

преди 11 години

Това към което призоваваш е меко казано глупаво!!! откъде знаеш децата на комунистните дали са приемали всички тезхни възгледи? И откъде знаеш, че всички комунисти са еднакви?! И най-вече защо децата да са отговорни за убежденията на родители си? Друг е въпроса, че като идеология комунизма е далеч по-справедлив от това днешно....дума не намирам да го определя!!

78

БГмайка

преди 11 години

Най важно е да запазим България Българска.Но с политици еничари като костов и останалите предатели наричащи себе си политически елит това няма как да стане.Така, че и аз оправдавам Тодор Живков и му благодаря и от името на българските си дечица, че успя да запази България Българска.

77

Георги Жеков

преди 11 години

ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!ДОЛУ БКП!

76

не народ а мърша

преди 11 години

НЕ НАРОД, А ОВЦЕ, КОЙ ЩЕ ВИ ПРЕТОПЯВА И ОБЕЗЛИЧАВА БЕ, ПРЕВЗЕТИ М*КОТЕЛИ, ТА ВИЕ КОГА СТЕ БИЛИ МНОГО ЛИЧНИ ??????

75

TOP SECRET

преди 11 години

Получихме указания от служител на Държавна сигурност да извършим арести по домовете на хората, да пребиваме същите, да им казваме да си ходят в Турция и че ако някой от тях се върне ще бъде убит!Да щадим само децата, никой друг! Пребивахме този, който намерихме скрит под легло, в гардеробНе беше пощаден абсолютно никой. Около 30-40 души бяха натръшкани на земята с белезници, кръвта се лееше като река, счупени ръце,крака, глави,избите зъби навсякъде се стичаше кръв, стенещи и молещи хора за помощ, но такава нямаше за никой, напротив тези, които стенеха получаваха още удари.Пред моя поглед аз виждах не хора, а зверове и животни. Този път, ние, униформените служители , с нашите си действия преминахме всякакви нормални човешки граници!Казвам се Венцислав Ат. Ангелов от град Русе. През 1988 г. завърших СМУ ,,Ф.Е.Дзержински и постъпих на служба в КАТ гр. Русе. Работих там до 1992 година като младши автоконтрольор. През злополучната 1989 година се случи това, което чакам да кажа вече 23 години ИСТИНАТА ЗА ВЪЗРОДИТЕЛНИЯТ ПРОЦЕС. Тя е такава, каквато никой не желае повече от 23 години да КАЖЕ.

74

Дарвинов

преди 11 години

Преди да се обезличиме макар и "вярващи" ще се заличиме !...но затова пък за *** нашите наследници и без да са вярващи няма опосност нито да се обезличат, нито заличат !

73

Анонимен

преди 11 години

Абсолютно съм съгласна с него!

72

дядо Гурел

преди 11 години

Секс,наркотици и рокендрол.Наздраве!

71

Анонимен

преди 11 години

А бе хора, тук става дума за вярата, за душите ни, а не за Тато и БКП. Горе или долу, социализма имаше и своите добри страни, но най-големия им грях беше, че унищожиха вярата на народа. 45 години българите бяха убеждавани, че няма Бог.

70

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ХАХАХХАХА..ЩО ТАКА ВСЕ ОЩЕ ИМЕТО ТОДОР ЖИВКОВ БИ БЪРКА В *** БЕ КРАДЛИВИ ДЕМОКРАТЧЕТА, РЕСТИТУТКИ И НОВООВЛАСТЕНИ НАГЛЕЦИ?НЕ ВИ ОТТЪРВА СПОМЕНА НАЛИ?ЧЕ ЖИВЕЕХМЕ ДОБРЕ!ЧЕ ДУМАТА БЪЛГАРИН ЗВУЧЕШЕ ГОРДО!ЧЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО СЕ НАКАЗВАШЕ СЪС СМЪРТ!...А ВИЕ КАКВО НИ ДОНЕСОХТЕ ОСВЕН БЕДНОСТ И УНИЖЕНИЕ?а ДЕМОКТАЧЕТА...КАКВО НИ ДОНЕСОХТЕ?

69

До Георги Жеков

преди 11 години

Тук става въпрос за Българската църква бе *** такъв.Не си на партийно събрание,че толкова да се пениш.Голям *** си ,след като нещо свястно не можеш да напишеш.

68

Анонимен

преди 11 години

До TOP SECRET Е ....И.....КАКВО ОТ ТОВА..ТУК Е БЪЛГАРИЯ НЕ АНАДОЛА..МЪЧНО ЛИ ТИ Е ЗА РЕЗАКА..ХАЙДЕ ТИЧКАЙ В МАНАФИЯ...ИМАШ ПОСАКЦИИ ЛИ!!!!