68

9689

преди 11 години

Много добре,крадците в кауша.Но кога ще възобнови спирането на митническата проверка от мутрата-комунез./за голямо съжаление използвам чужди думички,но понякога се налага/.

67

Някой

преди 11 години

До АнонименВие сте болен,господин Анонимен?

66

Анонимен

преди 11 години

Дори СтанишкоФФ правеше по-елегантен ПР от *** на Тиквеника.... Мъка, мъкааааааааааааа! Нищо, младежи! идат избори! Мислете с главите си, ама горните! Весели празници!

65

Анонимен

преди 11 години

Жалко, жалко за тези болни мозъци- дори на Бъдни вечер.....ОК,*** душици, изберете си го и догодина, май е по-добре Боко да се ос#ре докрай.....Къде му е спастрения резерв от 7 млн. лв- с който толкова се хвалеше? И какво- оказа се, че за пенсиите чакал пари от Европа за магистралите.....Честита надбавка на всички пенсионери!!!Смешници, *** от глад и студ и догодина! Само Боко и *** ще оцелеят!

64

Анонимен

преди 11 години

До Бъдни вечер 70Я се засрами Червена шапчице! Вашият дърт ерген /мома/ Сер Гейчо до лани кукуваше с баба Мухина на Бъдни вечер. Добре че открадна милионите, та си купи жена и дете!

63

НЯМА ДРУГ

преди 11 години

От началото на прехода това е първото правителство дето съди, спира кражби, отвличания, убийства, заменки, строи и то в условия на финансовап криза и увеличени световни цени на храните !Давай Бойко, бой по КОМУНЕЗИТЕ!

62

Цитат

преди 11 години

Цяла България знае, че Николов и Стойков взеха грешни пари; но те искаха да покажат на ЕС как не бива да се раздават евро-фондове.Точно както Цецо само беше изкритикувал съдия Мирослава Тодорова,а не я обвини с това, което цяла България чу.Ама нека да имаме единен подход, господа прокурори.

61

Анонимен

преди 11 години

Браво, бийте тази вечер ***! Особено тези дето предпочетоха да напуснат пожарната!!!Жалко само,че в българските закони няма възможност да се гледа повторно същото дело....Който знае Устава от казармата " Не може да се растрелва един човек два пъти".Щото дайте тогава да повторим делото срещу Цецо-чухме какво за Митрослава Тодорова- а пловдивската *** на Цацата единствена от цяла България не беше чула....

60

Анонимен

преди 11 години

ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА БОЙКО НАЙДЕНОВ!ДОГОДИНА ПО-ЧЕСТО ДА НИ СЪОБЩАВАТ ТАКИВА НОВИНИ!

59

Анонимен

преди 11 години

До ВВВ Ново експертно правителство това значи *** влачи диря няма.Нали знаеш тия от Беровото правителство се научиха да крадат и още не могат да се спрат.

58

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!

преди 11 години

ОБИЧАМЕ ВИ ГЕРБ!ЗДРАВЕ , УСПЕХ И КЪСМЕТ!

57

Анонимен

преди 11 години

До Разочарован А защо ли не остана, а? Защо ли Цацаров - заради него България е осъждана в Страсбург.... явно работата не е само избор на гл. прокурор :))))))

56

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 61 Боко Цвъцьо Цецка Фиоска Ники Младенов Лили Тлъстева Тотьо Младенов Роско Плевнелиев Мони пърДянков Все достойни членове на БКП и ДКМС - мислиш ли че нещо им се е отяло, или случайно им се е открало по коледа :)))))))))))))))))

55

Разочарован

преди 11 години

Найденов трябваше да остане за гл.прокурор....

54

Анонимен

преди 11 години

АМА , КАК МОЖАХТЕ БЕ, - НАВРЪХ БЪДНИ ВЕЧЕР ДА ПУСНЕТЕ ТАЗИ НОВИНА.НА КОМУНАЗИТЕ ИМ СЕ ОТПИ И ОТЯДЕ, ЗАЛЪЦИТЕ ИМ ЗАСЕДНАХА НА ГЪРЛАТА. ЩЕ ВЗЕМАТ ДА СЕ ИЗПОНАТРЪШКАТ ПРЕДИ ДА ГИ ВКАРАТ В ЗАТВОРА.А, НАЗДРАВЕ!

53

КДК

преди 11 години

Не е виновен Б.Б за този обрат той не си е мръднал и пръста просто дойдоха двама съдии от европейския съд и това е истината.Ако чакаме Б.Б и Ц.Ц бивола с кавал ще засвири.

52

Анонимен

преди 11 години

Svinski 4erva.

51

ДРОГАРКА МАСЛАРКА

преди 11 години

Ооооох, тая година имам някакви притеснения... - дали ще се роди Христос...

50

ВВВ

преди 11 години

ВЕСЕЛА КОЛЕДА И НОВА ГОДИНА ДАНО НИ ДОНЕСЕ ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ ГЕРБ ДА СЕ ИЗРИТАТ , НОВО ЕКСПЕРТНО ПРАВИТЕЛСТВО ПАРТИИТЕ СА ПЪЛНА СКРЪБ ВСИЧКИТЕ ДАНО ТРЪГНЕ И АЕЦ БЕЛЕНЕ ЦЕЛИЯ РЕГИОН ТОВА СИ ПОЖЕЛАВА

49

анонимен

преди 11 години

Да попитат Б Велчев, ако наистина "е бил изненадан" от разделянето на делото как това се е получило в най- централизираната с-*** - прокуратурата и защо той "като уж случайно е разбрал" за разделянето му не е отменил произнасянето на прокурора? Да го попитат защо преди повишаването си в КС НЕ СЕ ОТЧЕТЕ пред народа за безхаберието си през тези 7 години