51

burgas

преди 11 години

До бай Тъпчо Mitre ti li si

50

?

преди 11 години

вече не е смешно нали?

49

Анонимен

преди 11 години

Липсата на правда през прехода ни е създала странна народо -психология.Получава се една потиснатост ,която ни е срам да изразим да сме мили едни към други премесена с амбиция за промяна но в същото време в амбицията има негативизъм от твърдо бавно случващата се променя.И всички искаме да променим нещо ама гласа е ням.И за това става така на изборите като Б.Б взе властта,както и с макето снощи.Искаме правда по силно от др.народи и мн.силно го отразяваме в определени моменти..

48

в тази помиярска

преди 11 години

държава няма по-неплатено нещо от учителя.Всеки ден влиза в поне три класа с поне по 20деца, на седмица предава 15 урока, изпитва, контролни /тях ги проверява в къщи/, трябва дазнае и проблемите на учениците си, за това че е класен ръководител взема 24 лв..Всички учители са стресирани и убити от психическа умора...и за всичко това вземат 500 лв, колкотои *** взема помощи.Срамно отношение към учителя,затова няма млади учители.

47

веселин николов

преди 11 години

Да помогнем на г-жата да се възтанови и да се върне на работа и при семейството си -не е редно вие да и бъдете съдници

46

Анонимен

преди 11 години

Не се гаси туй 6то не гасне , за6то не дадете един противогаз на жената , та дано , я оправят !

45

....

преди 11 години

Тази жена изпитва срам, има погазена чест и достойнство, кой би го направил от т.нар. ни "публични личности"? Тези думи отдавна са забравени тук.Това не е само лична трагедия, това е рана върху всеки от нас в това болно, опозорено общество.

44

Анонимен

преди 11 години

В Австрия и Германия може да преподава руски и немски ,Трябвало е някой да я подкрепи и помогне да замине с децата си !

43

кдк

преди 11 години

Това че отишла в нетрезво състояние е нищо пред това което са дробили двете ДЪРТИ ПАЧАВРИ кандидатки за висши магистрати СРАМ и ПОЗОР.

42

Анонимен

преди 11 години

Горката жена до къде я докара скапаната ни система!!!

41

Стария

преди 11 години

Журналистите, тези ненаситни лешояди, които се хранят от човешката трагедия, са причина тази жена да посегне на живота си!СПРЕТЕ СЕ! ОСТАВЕТЕ Я НА МИРА! Та, тази жена има 3 прекрасни деца -българчета!Заради тях, ПРЕСТАНЕТЕ!

40

Анонимен

преди 11 години

Ей, медиите, как не ви е срам? Какво е това заглавие "....пияна учителка" не ви ли е неудобно? Какви са тези етикети? Толкова ли не може да измислите не-толкова обиждащо и грубо заглавие?

39

Педагог

преди 11 години

Някои си *** от някой си Софийски районен съд решили, че" извършеното от Илияна Иванова не е дребно хулиганство и предали случая на прокуратурата". Те не знаят ли, че иде Коледа? Прокуратурата що не се занимае с тези ***, та да им види материалното положение и дали кочините им съответстват на заплатите им или имат и "други" доходи?

38

Деси

преди 11 години

Медиите рекламират какви ли не - измамници , шарлатанки, врачки , а унищожиха с лека ръка една МАЙКА НА 3 ДЕЦА !!!

37

Анонимен

преди 11 години

До така така Прав си друже...но къде са ЖУРНАЛИСТИТЕ В БГ....Куцо, кьораво и сакато си вади хляба от скандалите в мизерното ни общество. Нашите са..."***"...И не чакай извинения...те са гьон сурати...

36

Pff

преди 11 години

Айде, дето сте безгрешни и не пиете и не пушите и сте перфектни във всичко... Тя тази жена от хубаво пие сигурно като повечето българи...

35

бай Тъпчо

преди 11 години

Квото и да е напрайла таз даскалка е требвало да се каже на тез дяца-спокойно бе,учителката днеска не е добре и не и обръщайте внимание ама утре ще си бъде пак квато си я знайте.А на техно си събрание да си я критикуват колкоз си щат ама авторитетат на една учителка не требва да се уронва пред дяцата нивгаж бе,то тез журналисти я расипаха бе...ами те требва да резберат,че не са нито полициа,нито съд и да остават тез работи на който требва а сега да не бегат от вината си ами да си одат от дека са

34

John Smith

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТАЗИ ЖЕНА !МЕДИИТЕ ПРЕЕКСПОНИРАХА ПРОБЛЕМА. РЕЗУЛТАТЪТ Е ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО, КОЙТО САМ ПО СЕБЕ СИ Е ВИК ЗА ПОМОЩ НА ЕДНА ОБИДЕНА И ПРЕНЕБРЕГНАТА ЛИЧНОСТ... ПОСТЪПКАТА Й Е СВОЕОБРАЗЕН БУНТ ЗА НЕЩАТА КОИТО СЕ СЛУЧВАТ ОКОЛО НАС, НО ЗАБЪРЗАНИ В ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ НИЕ НЕ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ НА ТАКИВА ПОСТЪПКИ.ТРЯБВА ДА СЕ ПОМОГНЕ НА ТАЗИ ЖЕНА. НИЕ СМЕ ТЕЗИ,КОИТО ТРЯБВА ДА Я ПОДКРЕПЯТ...ВЪПРОСА Е КАК ТОЧНО - С ПАРИ И/ИЛИ РАЗБИРАНЕ - ТОВА БИ БИЛО НЯКАКВО НАЧАЛО.

33

Анонимен

преди 11 години

ставийски уби човек и държи още един изкуствено в будна кома.той е невинен.виновна е учителкта,която отглежда 3 деца и няма друг избор освен да се примири,че живее в една просташка и свинска държава.за лакеите на властта е голямо предизвикателство да величаят едни пропаднали чалгаджийки ,а в същото време да хулят един интелигентен и страдащ човек.

32

кдк

преди 11 години

В неделая когато беше при миризливия арменец Кеворкян жената каза нещо много важно ,че желае да е при децата в училище защото има деца които имат нужда от диалог да споделят проблемите си. Така завоалира собственната си нужда учителката но явно никой не я разбра и резултата е налице.