14

Анонимен

преди 11 години

Ако с призиви се ставаше богат, лесно щяха да се оправят руснаците! До сега бяха относително добре, заради цената на газта и нефта. При газта обаче се получи проблем заради добива на шистов газ цената почна да му пада. САЩ от вносител стана износител на газ и цените там в момента са 70% по ниски от това което плаща България на Газпром!

13

така така

преди 11 години

Това сега планът за петилетката ли е или просто в по-далечно бъдеще? След 6-тия мандат на чичо ви Путин? Същия *** е като останалите политици и в Б-я и в Русия. Айде, ние сме бедна държава и на нас лесно ни го слагат, обаче руснаците с тези ресурси отдавна трябваше да са икономически гигант...А, руснаците продължават да си го величаят, което е най-странно, ама и те са с робска психика, като нашата - цял живот политици да ни клатят.

12

Анонимен

преди 11 години

въдете си *** *** смотаните българи , *** , черните животни ха ха ха

11

до бг цървулите

преди 11 години

българите първо да си оправят собственния *** и чак когато го оправят да си налагат мнението кой как трябва да живее !!!

10

Казасов

преди 11 години

Така е.След стабилизацията и модернизацията,е време за растеж.Външната намеса ще бъде отрязана.Русия тръгва напред.

9

видял

преди 11 години

до 6 Абе ***!! Ти Русия само на екрана си я виждал!! Няма ги вече търкалящите се алкохолици от по времето на Горбачов , защото законите станаха железни ,а водката е много скъпа !!!

8

Анонимен

преди 11 години

Знам само, че Русия е политически и икономически фактор, с който трябва да се съобразяваш. Знам също, че имаме американски бази с ракети, насочени срещу нея...

7

Анонимен

преди 11 години

Не ми го хвалете тоя Путин, като гледам Русия се превръща във една корумпирана,олигархическа полицейска държава със поразклатена демокрация /не говоря за пусито ви райът/

6

Анонимен

преди 11 години

ОО той за 20 години не успя да се справи с алкохолизмът и демографската криза,че закога по-напред и най-вече КАК,чрез спиритически сеанси от отвъдното ли ? Средната продължителност на живота за мъжете в Русия е 60 години!!!!

5

Петър

преди 11 години

"БРАВО НА ПУТИН !ТОЙ ЩЕ ВЪЗРОДИ ВЕЛИКА И МОЩНА РУСИЯ! "Че до сега кво прави?Тия приказки ги слушаме всяка година.

4

Анонимен

преди 11 години

Boiko nali e na6ia Putin ... kakvo pla4ete kato u4eni4ki ?kakva e razlikata mejdu Boiko i Putin ?

3

за

преди 11 години

БРАВО НА ПУТИН !ТОЙ ЩЕ ВЪЗРОДИ ВЕЛИКА И МОЩНА РУСИЯ!

2

реалист

преди 11 години

Путин е като месия за руснците , а нашите *** от 23 год. носят само видоизмененото име на Путин!!

1

Анонимен

преди 11 години

Респект!