636

Анонимен

преди 11 години

До 718Мрън, мрън........... аре заминавай да правиш обороти по кръчмите, ако искаш да остане забраната е сега нали всичко ти е угодно ;)

635

Анонимен

преди 11 години

а бе пичове, кога се е случило някой да дойде непоканен да ви опява в кръчмите?кога някой ви е седнал без да сте го поканили?

634

до 716

преди 11 години

709 неумен, ти още повече.А бе холан, кой ти каза, че съм мрънкал, като съм сядал при приятелите си пушачи?Това не ме прави щастлив на другия ден, като си подуша дрехите или още същата вечер.Асоциален е индивидът, който слага личния си кеф над общуването. И това не е този, дето прави компромис със здравето си за да е с приятели.

633

до 714

преди 11 години

"Аз до сега никога не съм чул пушач да роптае и да беснее срещу непушач!"интересно, с какво напълнихте тези 36 страници с коментари :)поне половината коментари са точно това.много заблудено племе сте това, пушачите ...

632

Анонимен

преди 11 години

До 709Много неудообен въпрос му задаваш :))) и аз съм се чудил кое караше непушачите да влизат в залите за пушачи, абе вижда табелка "за пушачи" обаче влиза вътре и почва да мрънка, че било опушено, ти му викаш - "е там има зала за непушачи при това празна ходи там", той не трябва да седи до теб и да мрънкЯ, това са характерни асоциални скотове, на които колкото и да угаждаш нема да угодиш :)

631

до 709

преди 11 години

само се правиш на ***, или не умееш да се преструваш?някой да се оплака, от това че е ходил при пушачите? като цитираш, що не цитира първия ред? оня за отделните стаи, дето не са отделни?ясно се вижда, че дори не си обърнал внимание кога приятелите ти са си плюли на навиците, за да седнат в твоята компания ...

630

Темерут

преди 11 години

Аз до сега никога не съм чул пушач да роптае и да беснее срещу непушач! Виж, обратното обаче е ежедневие!

629

Анонимен

преди 11 години

На Андрей Слабаков най-много да му стигнеш до топките........по интелект....

628

Още ли спорите?

преди 11 години

Има закон и той трябва да се спазва. Вае пак ми се иска пушачите да бяха насочили недоволството си към ниските детски, липсата на здравеопазване, високите цени на горивата и др.

627

Вбесен ЕКСПЕРТ

преди 11 години

До ааа.Вярно е че, все по-малко хора ходят по заведения защото нямат пари.Но е вярно, и че аз НЕ СЪМ единственият който има пари, а няма заведения където да ходи. Просто няма заведения където се пуши!.

626

Пак съм Аз

преди 11 години

Не съм очаквал , че пушачите са такива егоистични личности и нещо, което е полезно за тяхното здраве ще се приеме с такава злоба и циничност.Аз също съм бил пушач, но се отказах много лесно. Но вижте един заклет демонстриращ наглост и злоба пушач андрей Слабаков. /Жалко за хубавият му баща/ На какво прилича на дива ***. / Да извиняват Маймуните./ Името на андрей умишлено пиша с малка буква, той главна не е заслужил.

625

до 706

преди 11 години

"Освен това, редовно имаше непушачи при пушачите, а обратното никога не се получаваше." ????? Някой насила да ви накарал да ходите при пушачите??? За ръчичката ли те заведе или за ушето те дърпаше? :)

624

до 699

преди 11 години

пука му на Емил Димитров за заведенията, по-скоро се заинтересувай на кого му викат Ротманса и защо

623

Анонимен

преди 11 години

Пушачите, толкова шум вдигнахте колко сте репресирани, че ми напомняте на една друга категория хора. Сега остава и парад да си спретнете ...

622

Анонимен

преди 11 години

"Нищо не ви пречеше да има отделни зали.Нищо. "Нищо не ми пречеше, разбира се, само дето отделните стаи в повечето случаи не бяха "отделни".Освен това, редовно имаше непушачи при пушачите, а обратното никога не се получаваше.И това с малцинството го забрави, имам познати които почнаха да ходят по заведения чак когато вътре започна да може да се диша.

621

ааа

преди 11 години

Вече рядко се ходи по заведения-няма пари.Забраната трябва да остане.Здравето е по-важно !

620

до 697

преди 11 години

сигурен съм, че при тебе сексуалната ориентация е въпрос на налучкване...

619

до 696

преди 11 години

А вие не мислите ли, че всички ще заведения са ви любими??? То харно ама заведенията много не ви долюбват! Защото сте малцинство! Ако не беше така ресторантьорите нямаше да се чудят кой път да хванат.Хайде обяснете ми защо са на ръба на оцеляването? Аз и съпругата ми сме пушачи и не ни е комфортно да зъзнем навън като кучета. И...не ходим по заведения. Нищо не ви пречеше да има отделни зали.Нищо.

618

Анонимен

преди 11 години

Половин България няма какво да яде,но по-важното е дали да се пуши...Сбъркан народ е нашият...

617

Анонимен

преди 11 години

И на какво основание някоя си другарка или другар, ще ми казва към кои клиенти да насочвам своет заведение ??? те ли ми дадоха пари за него, те ли ми плащат наема и данъците, те ли са инвестирали в оборудване ?Както има заведения, в които се слуша различна музика, и се сервира различна кухня, така трябва да има и заведения, в които се пуши или не и аз като собственик трябва да имам правото на избор, към кои клиенти да се насоча А оня "спящия от Осло" да си заминава в Банкя