62

Анонимен

преди 11 години

Пушач съм! И съм подкрепям забраната. Като ти се пуши излизаш на вън. В заведения, по спирки, опашки, мачове, на плажа и на всякъде, където има струпване на хора, пушенето трябва да се забрани! Като не могат да решат. Да направят референдум. Заедно с този за ядрената енергетика в България.

61

Анонимен

преди 11 години

Не желая да се осмърдявам на ***, когато ходя на заведение. Който има комплекси - да си ги избива извън заведенията

60

Валери

преди 11 години

Гледах по някаква телевизия как "изнасилената" Мира Радева се изцепи, че забраната дала самочувствие на непушачите. Мили непушачи, ако се нуждаете от закон за да имате самочувствие сте направо за съжаление. Да ви е честит и закона и самочувствието и се надявам да не приличате на своята защитничка. около нея всеки би пропушил само да не му досажда.

59

Пиче

преди 11 години

Искам да си пуша с кафенцето на топличко в заведението

58

Анонимен

преди 11 години

70Това няма общо със забраната.

57

аз

преди 11 години

аз съм непушач ,но в тази криза във Варна затвориха всички малки сладкарници с работно време от 9.00 до 21.00 и всички и работещи и собственици останаха безработни,оставете режима да се пуши с подходяща вентилация ИЛИ ЗАБРАНЕТЕ ПРОДАЖББАТА НА ЦИГАРИ ВЪВ ВСИЧКИ МАГАЗИНИ ЩОМ СА ОТРОВНИ

56

до 64

преди 11 години

Аз и поне още 6 човека с мен вече ходиме по заведения и то точно заради това, че не се пуши

55

Аз

преди 11 години

Е какви разходи са направили ???? Сложили една пластвасова преграда или стъклена и това са им "големите" радходи. Тези разходи са си ги избили точна за една седмица. Във всички заведения заните за пушене бяха едни забутани стаички, понякога без отопление, вентилация. Беше пълна пародия.

54

д

преди 11 години

Никой на никого не забранява! Пуши си колкото искаш, трови се , умирай..на никой не му пука, просто не го причинявай и на другите:) Толкова много варианти има...Купи си електронна цигара, за 1-2 часа които реално прекарваш в заведение няма да ти стане нищо. Пък и моите наблюсдения за заведенията са, че изобщо не са толкова празни...поне тези в които аз ходя няма никаква разлика от преди.

53

Анонимен

преди 11 години

62Стига глупости. Съгласен съм, че загуби нямат, но не съм съгласен, че "сега ходят хора, които не са ходели преди" ... всички са ходели преди ... всички ходят и след.Правителството ги набута с разходи да преградят заведенията си, а сега ги забрани тотално и това ги дразни, а не друго...

52

НЕПУШАЧ

преди 11 години

Пушачите не сте 65%, а между 35-40% и не ви е паднал оборота с 50%, понеже сега в заведенията ходят много хора които преди не са ходили заради цигарите. Сега виждам и семейства с децата си. Със сигурност имате някакъв спад, но ще е временно докато хората свикнат, че не се пуши вътре в заведението.

51

Анонимен

преди 11 години

Аз съм пушач и предпочитам да изляза навън... на въздух да изпуша една цигара и когато си ида в къщи да не мириша на пумия. За няколко минутки нищо не ми е станало. Дори така пуша по-малко... На ресторант като отида пуша по 3-4 цигари за цяла вечер, а когато можех да пуша на масата заминаваше по кутия. Сега една кутия ми стига за 2-3 дни спокойно....Аз съм доволен от тази забрана и искам така да си остане.НЕ ОДОБРЯВАМ ЗАБРАНАТА ЗА СТАДИОНИТЕ!Всичко друго - ДА!

50

Пушач

преди 11 години

Другото, което ме притеснява след тази забрана е, че ще последват още. После ще ни забранят и пред заведенията да пушим, щото видиш ли като минат през входа и ги одимяваме. После ще последва забрана за пушене в собствената кола, собствено жилище и дори отнемане на деца от родители пушачи. Не вярвате ли, почакайте още малко.

49

Че

преди 11 години

През последните 23 г не цигарите са толкова вредни, че се вдига толкова шум около тях. Вредна е храната която ядем защото е пълна с ГМО и елементи от половината Менделеева таблица. Там въведете контрол,и спрете да на тровите.

48

Анонимен

преди 11 години

55Ти верно още живееш преди 44 година?!Приканям те да дойдеш при нас в 21 век.

47

Анонимен

преди 11 години

Този закон го приеха за да има хората за какво да се жалват и протестират и с цел да им отвличат вниманието от истинските проблеми. Никой не е умрял, че е излязъл от заведението за 2-3мин да изпуши една цигара. Какви са тия глупости?Не съм и забелязал заведенията да са празни... По дискотеки не ходя, но се случва да мивавам покрай такива и всеки си пуши навън и после си влиза пак вътре. Ама то нали трябва да се реве вечно за нещо?!

46

Някой

преди 11 години

Много искаме да живеем "като европейци",но хич не щем някои европейски практики,като платено паркиране в центъра и колани на задните седалки (Б.Божанов)..Същото и с цигарите...Никой не вижда по далече от носа си, затова хората сам ще си мечтаят за по-добър живот.

45

Анонимен

преди 11 години

До до 48Не се и съмнявам че е смрадлив!На човек който няма елементарно възпитание и обща култура и степента му на интелигентност е колкото на *** *** не се и съмнявам че му миришат гениталиите..

44

цезар

преди 11 години

Да се категоризират заведения за пушачи и заведения за не пушачи,но тези заведения които са за пушачи да плащат по голям данък за замърсяване на атмосферен въздух или така наречени данък парникови газове,и тогава всеки търговец /ресторантьор/ ще си направи сметка дали да експлоатира такова и ли Не,както е с акциза за продажбата на цигари и алкохол !! Аман вече от "мъдри" депутати и вечно одупени клакьори на ЕС !! БАСТА идват избори ЖЕЛАЯ НЕЗАВИСИМОСТ !!!!!

43

До 28

преди 11 години

Не съм " Обикновен човек", но ще ти отговоря.1. Заради това, че помещенията за непушачи почти навсякъде бяха или по-малки или студени, или с недостатъчна преграда между тях и т.н.2. Вечер на много места се слага пепелник и в тези помещения.