68

Анонимен

преди 11 години

Баси и простотията, вицепремиерът и министър на вътрешните работи не признава президентската институция на държава член на ЕС. Шок и ужас!

67

Анонимен

преди 11 години

Един път и тоя да каже нещо умно.

66

прокурор

преди 11 години

Каквото и да си говорят другарите Цветанов е най-добрият министър на МВР. Спрямо престъпника Р.Петков е в пъти по добър. За БСП-ДПС-ДС. е лош защото им разкри схемите и техните спонсори са арестувани или в затвора.

65

revlio

преди 11 години

просто момче излезе синчето на слугата на дс много лъже и сам опетлава в лъжите си

64

Анонимен

преди 11 години

Цецо много си злобен и сега си го изкарваш, че не ти а *** беше спуснат за президент !Роско обаче предава българските национални интереси, и той ходи като тебе на поклонение в Турция ...България вижда възможности в успеха на съседна Турция, заяви президентът Росен ПлевнелиевУспехът на Турция е много важен за България.?

63

Анонимен

преди 11 години

Цвъки изтрещя тотално, след като беше на инструктаж 2 седмици в ЦРУ. И ще се попитате защо? Ами защото в някой минал период от време е предал(консултирал) някоя твърде ценна за ЦРУ информация. И е разбрал, че втори мандат няма да има и го чака съдбата на всички предатели и никак не му е лесно. Вчера имаше и друга атака на шофьорска, този път не чадо, а унука Лиляна Ковачева - срещу вицето Попова. Ами нали шофьорите са знаели всички ходове на шефовете си.

62

държавата на мафията

преди 11 години

ШЕСТАКА ПАК СЕ Н**КА !

61

Анонимен

преди 11 години

От думите му стана ясно, че с подаването на оставка Венета Марковска е спасила Плевнелиев от импийчмънт.Къв импийчмант ве *** кука?? От къде ще намериш 160 депутата да внесат иска....нали пробвахте веднъж срещу Пъравнов?? И второ как ще махнете президента,като конституционния съд трябва да се произнесе,а то такъв няма....!!!!И трето нали веднага всичките ни господари от Брюксел ше почнат да ни спират еврофондовете???

60

Петър

преди 11 години

А самата кандидатура на марковска не е ли нарушение на конституцията?

59

obj

преди 11 години

Днес.бг, предполагам с тази снимка целите да предизвикате психологически стрес! Толкова ли нямате що горе долу нормална снимка на г-н Цветанов та точно тази сте поставили, за която дори създателите на "Семейство Адамс" биха завидели?!

58

акуд

преди 11 години

г-н Цветанов отново е много прав, съдебната система в този си вид никога няма да проработи, ЗАЩО????? защото съдии, прокурори и адвокати са станали едно голямо АД, те са една свръх голяма организира престъпна мрежа за изнудване, за тях е златна мина дребната престъпност. между тези три звена съдии, прокурори и адвокати има перфектна договорка как да бавят и да точат пари постоянно от престъпниците, КАК????? като се разбират извън съдебно да бавят и да трупат дела

57

bolka

преди 11 години

От изцепките на водещите ни политици и управляващи може да се направи много забавно новогодишно шоу, материал има в изобилие!

56

Умен 5ков

преди 11 години

Цветанов, измери ли се с глупомера преди изказването?

55

Анонимен

преди 11 години

Физкултурника да *** на боко биберона и да млъква.Тоя *** за нищо не става.

54

До 42

преди 11 години

Повече от 10 години Костов не е на власт и все той е виновен. Ами като е толкова виновен, защо не са го обвинили в съда и осъдили? Май, всички *** от БСП, ГЕРБ и т.н повтарят "Костов е виновен!" за да прикрият собствените си кражби и некадърие. ...........Щото от 23 години българския съд не осъжда за корупция и разрушаване на държавна собственост.Иначе досега всичките ни мили политици да са в затворите.

53

Анонимен

преди 11 години

а оти ги ручахме жабеата ? за кво им беше да си го правят президент като нищо не зависи от него ? кукльо си избраха, сега що пък бил кукльо

52

Анонимен

преди 11 години

То не бяха показни клипчета, то не бяха рязане на лентички, то не беше простотия и за четири години все някой им е виновен я червени, я тъмносини или пък тяхния добряга сипатяга.Как народа неразбра , че нищо добро не ни очаква от тези тикви.Ами само ги погледнете ББ/бедност,банкрут/ЦЦ/цинизъм,цирк/СД/садистична деградация.Само Доган несмеят да закачат щото знаят,че ще патят

51

Анонимен

преди 11 години

тоя пак се омота като патица в калчища... ей не разбраха тея хора, че трябва да му забранят да говори, щот само им срива рейтинга, ха си е отворил устата, ха е излязло подерното бисерно излияниепросто няма празно, ако специално се бяха търсили такива "умни" и еднакво изглеждащи, нямаше да могат да се намерят

50

Лелее

преди 11 години

Винаги е весело когато задочникът-физкултурник се опитва да топи всичко и всички наоколо във връзки с Алексей Петров... Кога някой ще го осъди за клевета?

49

Анонимен

преди 11 години

Колко хубаво беше 3 седмици без ЦеЦерон, а?