34

Анонимен

преди 11 години

тайна среща и опит за пазарлък с герб са правили от дсб,само,че герб са ги отрязали

33

chicago

преди 11 години

Туй то,рече и отсече.Хубаво го каза Васко Кръпката - СДС започна като Лед Цепелин и завърши като Цеца Величкович.

32

тъй де

преди 11 години

тоя от снимката не е ли още една *** на дс практика с наврян ционистки член в г.зо ?

31

Анонимен

преди 11 години

доган и костов са вечните мутри на прехоа

30

simar

преди 11 години

Ами то и Екатерина Михайлова призна, че е имала среща с Борисов за подкрепа на нейната кандидатура. ДСБ от яд, че не беше прието тяхното предложение за КС говорят едно (не на договорките с ГЕРБ), а правят точно обратното (ходят при ББ и молят за подкрепа). Лицемери и мошеници от класа!

29

a

преди 11 години

Пепи, много те е яд, че си история. Лошо нещо са болните амбиции. Те съсиват човека и водят го неговата деградация.

28

simar

преди 11 години

Костов ме отвращава! Съсипа класическото СДС, но не се усмири, а иска тотално да го закопае - откъде този непреодолим копнеж да разруши на всяка цена СДС? Не разбирам как може да има толкова зъл човек. Категорично като човек не струва. Като управленец (правителството на СДС 1997-2001) извади страната от кризата, но и като всички направи далаверите с приватизацията и толериране на мафията, та нещата са на кантар дори като политическа фигура дали струва или е некачествен. Черен човек е той...

27

демократ

преди 11 години

Лъжа е , че е нямало договорки с Борисов . Самият Кабаиванов каза , че са имали среща във връзка с кандидатурата на Стоянов . А е прав относно ресурса на кадърни хора - в ДСБ е по - сериозен ! Най- накрая тази особа изрази в прав текст умразата си към Костов .

26

:)

преди 11 години

Костов,пак ли контра ? Костов Нюанса

25

Jan

преди 11 години

Наричахме го Петър" велики",до като не се на ака с това "Иване кажи си".На кой му беше нужно,тогава да всяваш смут у хората.Мълви се.На бе-се-***.

24

Анонимен

преди 11 години

Животът е ценност и се дава един път.Затова си намерете такова място под слънцето,където да се трудите и живеете в нормално общество:със закони,порядки,ред,грижа за хората,демокрация,честност,отговорност на институциите и т.н.Откъснете се овреме от тоя цирк,несигурност,недоимък /по-скоро бедност/,простотия,бандитизъм и експлоатация...Потърсете култура и толерантност на друго място и сред друга нация.

23

kama

преди 11 години

az o4akvam v sledvashtite 9 godini b.b. da ni upravljva.

22

анонимен

преди 11 години

не виждам изобщо защо се водят някакви спорове тук..и то за партия която вече не съществува..и за "личности" членували някога в нея..но поели по свой си път през годините...хайде да ги оставим на мира вече..а тия кариеристи в момента представляващи някакво ръководство на умрялото СДС..го правят само защото им се управлява и искат да живеят без да работят..умря СДС..проумейте го това и не си чешете езиците с умрял кон..след тези избори..ще го забравим вече СДС

21

1111

преди 11 години

Президентът бе категоричен, че големият враг на сините не е БСП, а ДСБ с Иван Костов.Стоянов, по всичко личи, че за вас големия враг са не БСП, а българите!!! Какъв *** трябвая да си за да подкрепиш един престъпник(според партньорите ни от ЕС) за втори пореден мандат? За какво лицемерие говорете вие след като брат ви беше издигнат за евродепутат от ГЕРБ, за какво лицемерие говорете вие при все, че се отказахте от КС заради ваши ангажименти в чужбина, а няколко дни по-късно твърдите обратното

20

геро

преди 11 години

при костов проблема е вече чисто медицински,стоянов при всички случаи е по свестен и достоен човек и добре,че се освободихме от депутатите парашутисти в сдс и други ще ги последват

19

Кубрат Аспарух

преди 11 години

Петре, кога ше си каже Иван? Що продължаваш да си траеш бе лицемер (и говориш за лицемерие), кажи кво трябваше да си каже Иван. Всичките сте долни нагрухтели се мижитурки! Унощожавате държавата на Аспарух и всички достойни валдетели след него. безсрамници долни!!!

18

Дядо Петър

преди 11 години

Петре, млъкни за малко. Защото, както знаеш, никога не е късно човек съвсем да се орезили.А иначе една от големите грешки на СДС и Костов беше, че издигна такава диа-рия като теб за президент.

17

Калин

преди 11 години

КАЖИ СИ ИВАНЕ, ПАПКИ .. ВАДИ ДОНОСИ.. АГЕНТ ВИКТОР :) И ТЪРСИ ВИНОВНИ.. ТОЯ .. Е ПОЛИТИК А НЕ ЮРИСТ .. ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ Е НАГЪЛ И ПОДЪЛ ТИП!!!

16

Jan

преди 11 години

Петре, кажи си,искаше,.ли да станеш конституционен съдия,или си тъсиш повод да се заяждаш с И.Костов.

15

Анонимен

преди 11 години

Сините и без това сте си ***