98

Столичанин

преди 11 години

Вчера приеха закон, с който посегателството над лекари се наказва със затвор...

97

Анонимен

преди 11 години

Ето това сме НИЕ. Не сме народ, не сме народ, а ***...Не са бойко или цветко (станиШеФ, царя, КостОФ, доган и всичките там знайни и незнайни), или касапите в бели престилки... Даже не са и ***...Ние сме си виновни, толкова сме хора, толкова сме общество, това ни е моралът... Това ни е ценностната система.

96

Една

преди 11 години

Чий дядо е починал? На някой от редакцията или на конкретния автор на материала? Бъдете по-точни, за да ви изкажем съболезнованията си.Явно всичко читаво, образовано и възпитано вече е напуснало пределите на територията БГ!Бог да прости починалия от безчовечното и престъпно безхаберие!

95

krasi

преди 11 години

bulgaria bulgariq za tebe te umrqha sega gi morish i ti skapana uprava dano gi spoleti sa6tata sadbasus semeistvata zaedno no parvo semeistvata ima koito ni dokaraha do tuk z ada vidqt vsi4ko i tqh poleka za da usetqt vsi4ko

94

`

преди 11 години

Винаги съм казвал, че малко ги бият докторите...

93

Анонимен

преди 11 години

kato prochetox statiqta se seshtam kak po novinite kazaxa vchera,che ako ima poboi nad lekar shte se nakazva s zatvor ... ami te kato ybixa syma ti narod za radi besxaberieto si kakvo pravime .... bili im malki zaplatite i ne im pykalo,xaxa ami togava da se maxat !!!

92

ФАШИСТ

преди 11 години

до cat 107 - Аз съм на 72 и се чувствам като момче пред "младоци " с дебели телца и трудно дишащи не пушачи - пуша 2 кутии цигари , пия литър ракия вечер и всеки ден изминавам по 20 километра в планината ( РИЛА ) не се чувствам "старец " и с убеденост подкрепям мнението ВИ , че вашият баща е МЛАДЕЖ ! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ! ВИЕ да се радвате на неговото присъствие в РАДОСТ И ТЪРЖЕСТВА !! Желая Ви здраве !!!

91

Анонимен

преди 11 години

Това си е чисто предумишлено убийство!И осъдени пак няма да има.Ще си останем само пак с Бог да прости поредната лекарска жертва.

90

emigriral

преди 11 години

Живея в Италия. Тук подобни неща не могат да се случат 1-о защото хората са много по-сърдечни 2-о защото системата работи 3-о ако медик, болница или каквото и да е друго лице откаже да окаже помощ, прием в болница или преглед лекарите, санитарите шофьорите на линейки и тн подлежат на санкции дори затвор., и не се чака винаги някой роднина да подава жалби., прокуратурата знае какво значи да се самосезира.

89

мак

преди 11 години

Който е измислил, че болните трябва да бъдат карани до районните си болници е голям умник и има същата вина като този от трета градска. Защо "лекарят" не прегледа пациента и не го прие за лечение? След това щеше да обяснява, защо го е спасил, или поне че е направил всичко възможно да го спаси. Вместо това ще обяснява цинизма и безхаберието си. Чак не е за вярване, че има такива лекари, които в такива трагични случаи реагират по този начин.

88

ФАШИСТ

преди 11 години

медиците са трайно във властта и простотията продължава , за тях смъртта е ежедневие и всяка промяна в законите е трудно за мисленето им - приемат БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД за опитни мишлета ! АЗ не съм им пациент и никога до смъртта СИ няма да се доближа до тези *** !!!

87

cat

преди 11 години

Дядо е на Баба ви хвърчилото!Уважавайте хората и се научете да пишете коректно,моля!Баща ми е на 70, но не му викам 'дядо',а и няма вид на такъв.За подобен се счита човек след 70 и ...

86

Анонимен

преди 11 години

Нали им гласуваха вече закон да не ги бият, и вече съвсем се забравиха бездушните ни медици.Единствено и само в Бърза помощ все още има лекари, които работят съвестно, без да получават рушвети.

85

ФАШИСТ

преди 11 години

не веднъж съм казвал - БЯЛА СМЪРТ съшита с бели конци !!! МАФИЯ СМЪРТОНОСНА - доктори !!!

84

Анонимен

преди 11 години

До !!!Ако не знаеш, в този център *** нищо не плащат!

83

!!!

преди 11 години

Ама как ще приемат някакъв си простосмъртен пенсионер в НАЦИОНАЛЕН КАРДИОЛОГИЧЕН ЦЕНТЪР!!!Та това да не е болница за бедни. Там се правят скъпоплатени операции и манипулации и се плаща яко и на масата, и под масата. Каква им е далаверата на търгашите с бели престилки да приемат един бедняк с мизерна пенсия.

82

Ядосан+++

преди 11 години

Виновника за това престъпление да бъде арестуван и утре показан по всички медий,някой може да си го припознае...В бяла държава утре пред трета градска болница щеше да има 100 хиляди гневни и много ядосани.Това може да се случи на всеки,ако не ги стреснем яко.

81

дядо ти

преди 11 години

Абе пикльовци от днес.бг, какъв дядо е мъж на 69г

80

Хахо

преди 11 години

Бог да го прости човека, ама на мен ми се струва че вината в случая е в скапаното "здравно осигуряване" и безхаберието на управляващата клика мошеници, които принуждават болниците да връщат пациенти поради липса на средства. Това е чист геноцид към собствения си народ. Пари има за да може тъпата тиква да си избива комплексите режейки ленички ама за болниците и възрастните няма...Мърсна фашистка *** :((((((((((((((((((((((((((((((

79

Анонимен

преди 11 години

Това не са лекари, това са престъпници!