13

Dan

преди 11 години

Аз до сега не съм, чул някой държавен служител още повече в министерство да иска да напусне, не - те искат по-високи заплати както всички нас разбира се , не се сещам някой който да иска да му намалят заплатата, сега аз лично не вярвам ,че митничар с 20 годишен опит е стоял само на заплата, от 700 лв. примерно, ето го и парадокса не им стигат парите в държавната администрация , но никой не иска да я напусне и да отиде в частният сектор, защо ли!? Има си предимства, социални, ама и те са пари!!!

12

ВИЖДАМ ЧЕ

преди 11 години

ДОБРИ ЗАПЛАТИ ПОЛУЧАВАТ САМО ПИСАРУШКИТЕ В МИНИСТЕРСТВАТА , А ТОВА Е РОДАТА ДО 9 КОЛЯНО И ЛЮБОВНИЦИ!!

11

фалит

преди 11 години

На гръдските пенсионери коледните добавки са по 400 евро на калпак а тука понеже всичко ни е както ни казва Дянков значи вече и постна пица няма да получим

10

Анонимен

преди 11 години

"Щатната численост на МВР е намалена с 6000 щатни бройки.""През януари министърът на вътрешните работи обяви, че се съкращават 3000 щатни бройки от ведомството му. Тогава обаче се разбра, че тези места съществуват само на хартия и реално няма освобождаване на служители."Останалите бройки дали са съществували?Няма реформи в МВР а им дават пари на поразия.Министър Дянков винаги казва,че за нереформирани структури пари не дава.Това за МВР не важи

9

КЕЛЕШИ

преди 11 години

13% скок на заплатите в министерствата средната е 1118 лв. -ОТ 2000 ДО СЕГА ПОВЕЧЕ ОТ 400 ЛЕВА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ,А ИМА МНОГО КАТО МЕН И КАК СРЕДНАТА СТАВА 1118 НЕЗНАЯ,ЛЪЖЛИВИ,ГНУСНИ ТИПОВЕ!

8

Анонимен

преди 11 години

В тези статистики отчетен ли е факта, че осигуровките на държавните служители вече им се водят като част от заплатата. И преди и сега се плащат 100% от държавата, но сега на хартия заплатите им са по-високи, но и удръжките са повече.

7

Шофер

преди 11 години

От къде Днес.бг изкопахте точно тази снимка !? Това е Пешо от хасковското ДАИ !

6

Тодор

преди 11 години

Не се хващайте, това е поредната заблуда. Преди година работих в министерство на земеделието. Нито аз, нито който и да е от колегите ми взимаше повече от 600 лв. нето. Само началника ми взимаше 1100 чисти. Говорил съм и с колеги от други министерства и там положението е същото. Поредното замазване на очи, лъжи.

5

Анонимен

преди 11 години

Ейй на тая раздута администрация, която нищо не върши и 500лв. им стигат. Толкова е и средната работна заплата извън София - 400 - 450лв.

4

Анонимен

преди 11 години

А нямало пари за индексация на пенсии, заплати, семейни и т. н. цели 3 г. 6 м. казва Дянков. Позор за България е ГЕРБ, начело с боко тиквата.

3

Анонимен

преди 11 години

тези министерства, какво са направили за народа, че заслужават такива заплати??? Дянков къде си бе ***?????

2

Бобсън

преди 11 години

Ето на, видяхте ли криза няма!!! При някои!

1

..

преди 11 години

Как няма да искат хората министерствата да не само в София. Рано или късно ще се децентрализират!