86

Браво ГЕРБ !

преди 11 години

До 10 години за ГЕРБ ще гласуват 99.99% от съществата обитаващи територията на бивша България. Сами се сещате, че дотогава в България няма да е останал и един бял човек от български произход.

85

Анонимен

преди 11 години

Абе нека се случи и тогава ще поверваме!Пак ще говорим когато е факт.

84

ГЕРБ са гола вода !

преди 11 години

ГЕРБ се хвалят с магистрали, които правят... по настояване на ЕС. Правеха ги и предишните, но крадяха по-нагло и ги хванаха. ГЕРБ се хвалят с цената на газа, но Полша ползва по-ниска цена от преди месеци. Същото е положението и с другите страни от ЕС, не съм запознат. Изобщо ГЕРБ са пълна нула. Ще гласувам и за крадливите *** само за да се махнат тези нагли и неграмотни хора.

83

Анонимен

преди 11 години

ще поживеем ще видим казват руснаците

82

123

преди 11 години

20 - 7 = 13... къде отиват останалите 13%? Или нещо не съм разбрал май:) То е ясно, че има и други разходи, но все пак.. явно ни заблуждават отново...

81

Бургас

преди 11 години

А ЗАЩО НЕ С ПОНЕ 15% СЛЕД КАТО ГАЗА ПОЕВТИНЯВА С 20 И ПОВЕЧЕ ?!

80

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ - вече 3 години анти-комунистическа политика 3 години стабилносТ 3 години унищожен среден и малък бизнес на алчни *** 3 години успехи на България на Израел и САЩ 3 години активна борба срещу червени наркобосове 3 години ГОРДОСТ

79

до 142

преди 11 години

Ако действително караш по 30 хил. само до Бургас, трябва да знаеш, че подобно ограничение има и между Перник и Г. Диканя и то откакто е построено! Доколкото знам нещо във връзка с актуването на строежа е, но не съм сигурен!

78

Анонимен

преди 11 години

бактисах от лъжите на тоз брадат лъжец - ама скаквито се събрал - такъв станал и не знам как има лице да се появява из медиите

77

до 133

преди 11 години

Да, затова по-евтино парно, защото ББ е предоговорил по-скъп газ! "ЖелЕзна логика"! А всъщност затова ли Ровчи засекрети договора, за да може всеки да си пуска различни цифри в просранството и да не може да се провери как в действителност стоят нещата?!

76

:)

преди 11 години

Русия намалява цените на всички страни от ЕС. Потреблението е спаднало и руснаците правят отстъпка за да поддържат търговийката. И това НЕ е заслуга на Боко, Гоце или Станишев, както може би се сещате :)

75

Анонимен

преди 11 години

На бялото черно не можете да кажете ла*нарчета, плюйте и скачайте но ако това наистина стане Герб ще пишат една тлъста червена точка преди изборите а украинският крадец пак ще поти очилцата и ще чуди какви ла*на да изплюе. А ръгайте минусите че ви изеде отвътре .......

74

Vapros?

преди 11 години

Moje li niakoi molia da mi obiasni kak deistva parnoto v Sofia/BG? Zasto e "zentralno", zasto niama boileri vav vsiaka sgrada, kakto v drugite strani? Tuk v mazeto ima edin goliam boiler s mazout koito topli trite apartamenta na kastata i ne e osobeno skapo. Kakva e sistemata v bg?

73

Анонимен

преди 11 години

Чудесна новина! Адмирации за неуморното правитилство, което работи за благополучието на народа си! :-)

72

Анонимен

преди 11 години

Не познавам ***, който Да харесва ГЕРБ... Ха-ха-ха...

71

Анонимен

преди 11 години

първо го качват с 50 процента а след това големо намаление имаме :)

70

човек

преди 11 години

защо ЩЕ ? нали забранихте тази частица ? при герб всичко хубаво ЩЕ СЕ СЛУЧВА В Бъдеще . и разбира се , пак Станишев ЩЕ ви е виновен .

69

Анонимен

преди 11 години

Кое е най-доброто управление на България досега? Сегашното, разбира се....

68

до 116

преди 11 години

Карал съм по всички наши магистрали и наистина не са качествени, но строените преди 2009 г.! Ако въобще си карал по новата част на "Тракия" ще усетиш разликата, но явно не си!Наясно съм с харченето на евросредства, но преди мен един много "компетентен" писа, че се строели за сметка на .... сребърния фонд - т.е. ново 20!

67

До Социолог

преди 11 години

"Другари червени *** как ще преживеете всичко , което е направено от ГЕРБ , като неможе да спите спокойно само от намалението на парното. Вие просто сте нещастници и вече ви съжалявам. За ваше успокоение ето проучването на две световни агенции. ГЕРБ - 52 % , СДС - 15 % , БСП 10 % , ДПС 5 %. Айде у лево. Сигнализирахте за неуместен коментар"ХААААА ХАААА ХАААААА ХААААААА МУХААААА.......ХААААААААААААААААААААААААААСоциопат,честито !!!!Токущо би Странджата по ГЛУПОСТ !!!