8

Спонги

преди 11 години

ГНУС. Друго за *** на ГЕРБ не е нужно да се казва. След като и децата вече знаят, че ББ не е демократ и десен политик, мутрата си търси параван за диктаторския си режим. СРАМ.

7

Яко до Кабата

преди 11 години

Прощавай, Каба, обаче имам ангажимент да претакам зелето, да прелея ракията в бутилки и да сложа сланина в трилитрови буркани /с морска сол и праз/...Затова отказвам да бъда номиниран за конституционен съдия...

6

4efo

преди 11 години

Милото То:) Стига циркове!Доубихте синята идея!

5

Кабагайдов

преди 11 години

СедесариадаНашта синя крава, Милка,май отново е родилкасъс поредното теле -лидер нов на СДС.То какви ли там не бяхаи до трона се добраха:разни жаби и ***,лютерани и *** -Фифи, Диди, Мими, Сиси,свиркаджии незнам какви си.Бе, изобщо в СДСлумпен е до ***!

4

Анонимен

преди 11 години

Тези за какво се борят?СДС в следващият парламент няма да има.

3

П.С.Ц

преди 11 години

СДС. Има ли още такава партия ?

2

възмутен

преди 11 години

Гнус ме е от тези хора, които за пари и власт са готови да предадат своите идеи и избиратели! Погледнете Янето и РЗС, които уж с Марешки ще правели коалиция и съвсем ясно казаха, че подкрепят ГЕРБ! Така става и със СДС, които заявиха същото - даже направо си го казаха, че ако се наложи, ще влязат в коалиция с ГЕРБ! Ето това са нашите избранници, защитаващи уж нашите права!

1

Анонимен

преди 11 години

Отлюспването и разпадът на СДС се изостриха от личните конфликти и борбата за власт.