34

но комент

преди 11 години

И ква стана сега?От целия скандал"марковска" пострада и го отнесе СДС!

33

Наблюдател

преди 11 години

Едно мъничко, мъничко джудже се мъчи да изгони други джуджета.

32

седесар

преди 11 години

Е най псле доживяхме. След 23 год. откакто се" свалиха 'от власт комунистите,този другар Кабаиванов си спомни с носталгия за старото време и с типичната наглост ППО на СДС изключи от реовете на партията си , членове със собствено мнение , различно от НЕГОВОТО.Ние , хората , коитовжедневно се вдигаме на митинги , бяхме СДС , жалко нищожество

31

но комент

преди 11 години

Ей, ще ни накарат да ревем и да гласуваме за Костов!А СДС...моля ви се, закрийте тази партия, стига агонвии стига резили.Не се ли наситиха кукловодите да мачкат и калят това име?

30

Анонимен

преди 11 години

СДС са като една ритана зелка.Белиш ,белиш и сега са останали 10 листа и приключват.

29

Анонимен

преди 11 години

Б.Б. успешно си води политиката- РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ! Още от римско време е ясно, че този принцип действа. Първо раздели РЗС и сега Яне му е клекнал яко, после раздели Атака и от тях нищо не остана, а сега на ред са СДС- очевидно успешно. Жалко, много жалко, че заради едната власт, тези хора толкова лесно се поддават и предават идеите на своите избиратели.

28

Анонимен

преди 11 години

Някога бях член на СДС. Какъв наивен *** съм бил!

27

Според мен

преди 11 години

това си беше активно меропрпиятие на *** и Цвъчко, а този ахмак им се върза! Сега резила остава за него, а тези дето надробиха попарата се подсмихват отстрани!! Ама като е глупав - така му се пада! СДС-то се оляха тотално като го сложиха да им е главатар - ни акъл, ни визия, ни поведение.... просто *** някакъв!

26

политолог

преди 11 години

Щом в този сайт са се загрижели за СДС има нещо гнило. Истината я каза г-н Кабаиванов. БСП-ДС си използва патерицата Иван Костов за да довърши СДС. Трудно е за вярване, но е истина.Иван Костов е скритата лимонка на БСП-ДС. Другите като Мар..р..тинчо и Димо Гяуров са елементарни слуги на Костов. Това е положението.

25

КНК

преди 11 години

Бяха пред закривана 2009г.като им отказваха регистрация и не ги допускаха до изборите.Кабата май нещо забравя.Оказа се,че всички партии са срещу ДСБ и Костов защото ТОВА Е ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ БЕЗ АГЕНТИ НА ДС В РЕДИЦИТЕ И УПРАВЛЕНИЕТО СИ.

24

То пък една партия!

преди 11 години

На този като му гледам мазната и жалка физиономия ми иде да повърна! От коя дупка го извадиха пък този, та чак се взе и на сериозно!? Срам! И как да подкрепят хората нещо, което не е било разглеждано нито в КС, нито в парламентарната група!? Изобщо тази т. нар. "партия" трябва да се саморазпусне. Не останаха читави хора там!

23

На снимката

преди 11 години

Машата на голямата Тиквата, малкият тиквун!

22

Анонимен

преди 11 години

Покажете една от сегашните партии която да не е авторитарна. В момента партиите могат да се наричат: Партия - Доган, Бойко, Сержо, Яне, Емо, Иван, Волен, Миглена. Който има друго мнение да си прави партия. А обвиняват бай Тошо че бил не знам какъв си. Той поне обичаше България и българите. И не е крал и рушил, а създаваше, на края имаше едно скъсано одеяло и едни пробити чорапи. Създаваше за да има такива като Костов какво да рушат и продават.

21

Анонимен

преди 11 години

Борбата за власт (пари) е безмилостно жестока ! Ако някой все още се съмнява ,че всичката ни политика е заради парите, значи е за съжаление. Власт, пари, привилегии, няма по-сладко нещо. Взимаш най-доброто от живота, не се тъпчеш в градския транспорт , храниш се с хубава храна, медицинското ти обслужване е на най-добро ниво и у нас и в чужбина и пр. Само балъците да ти се вържат ,че мислиш за тях.

20

Анонимен

преди 11 години

ТИЯ ПОНЕЖЕ СА СТО ЧОВЕКА, СЕГА ЩЕ СТАНАТ 80- ЕВАЛА ! ОТ 2 МИЛИОНА ОСТАНАХА ИМА- НЯМА ЕДНА ВЛАКОВА КОМПОЗИЦИЯ.

19

онбашията

преди 11 години

какво са 3ма депутата за ***, те имат бол :)

18

Анонимен

преди 11 години

От алчност се хванаха на провокацията на Тиквата и сега съвсем логично горят:)

17

Аз

преди 11 години

А бе, п...раси, СДС е велика идея, кво се гаврите тук?!? Жалкото е, че постоянно се промъкват к.п.ти като тоя кабанещоси и осират пейзажа. После пак и отново виновен човек, направил всичко в името на България. Неразумни и юроде!

16

arhar

преди 11 години

Б.Б. е в скрита коалиция с Гоце и Доган. Всички видяхме това покрай избора на Марковска за конституционен съдия. Сега към тях се присъединява и Е. Кабаиванов. Б.Б. все още възхвалява др. Т.Ж. Б.Б. предпочете Марковска пред Екатерина Михайлова ...Какво повече да коментираме ? Всичко е повече от ясно !

15

Анонимен

преди 11 години

Е ужким Петър Стоянов сам се отказал поради лични ангажименти.Съвсем са я подкарали през просото.Не знаят какво правят,не знаят какво говорят.По- страшни са и от ядрена катастрофа.Откъде го измъкнаха СДС-то тази вкаменелост.Съвсем ще ги оглозга.