110

до 118

преди 11 години

Че как министър да си купи жилище ако не е корумриран бе ***.. С 3 000 лева заплата как се купува жилище.. Ти няма цял живот да си министър и да получаваш по 3, за да го вземеш на изплащане.. А какво остава за 6 апартамента. Сега според теб там всичко е изрядно при Цветанов така лии,. 2 *** пенсионери са събрали пари за 6 апартамента ахахахха *** *** си СТранжда

109

румен221

преди 11 години

Днешната мизерия идва от ГЕРБЕРСКОТО БЕЗХАБЕРИЕВсяко правителство се избира ЗА ДА РАБОТИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА СИДа започнем от азбуката Конституцията: - Чл. 20. Държавата създава условия за балансирано развитие на отделните райони на страната и подпомага териториалните органи и дейности чрез финансовата, кредитната и инвестиционната политика. Някой да е чел Програма на ГЕРБ за това?В България има 6 (шест) Икономически района по евро образец. Софийския е сред най-богатите, а Видинския е НАЙ-БЕДНИЯ В ЕВРОПА!!! Кохезионните фондаве са именно за ИЗРАВНЯВАНЕ НА СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКАТА НИВО ПО РЕГИОНИ!!!Но в България правителството ще ги харчи за РУПУБЛКАНСКА ИНФРАСТРУКТУРА!?!?! - Е, НЕ САМО ЗА ТОВА СЕГА ЩЕ КРАДАТ ГОРИТЕКакто се казва в такива случаи.:- НЕРДЕ ЯМБОЛ НЕРДЕ СТАМБУЛ НЕРДЕ ГЛАД НЕРДЕ ПАРАД- АМА ПРОСТИ ИМ ГОСПОДИ ТЕ ТОЛКОВА СИ МОГАТ

108

Анонимен

преди 11 години

Да направим протест пред парламента Моника върни парите които ти даде Станишев

107

до 110

преди 11 години

Моника на Станишев може и да е взела пари.. но поне там всичко е оказано черно на бяло и е платен данък върху тези пари, който е влезнал в хазната.. Никой не го отрича този хонорар и там е напълно прозрачно всичко.. в сравнение с Бойко, който миналата година говореше,че цялата отговорност падала върху него за 4000 лева на месец заплата. Е извинявай ТИ ВЕРВАШ ЛИ ?

106

до 116

преди 11 години

Да стане необвързана държава за да може станишев и КО да си крадат без никой да ги проверява ли ? . Или за да станем обвързани с русия ?

105

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Искам Станишев да каже с какво Моника Йосифова вдигна авторитета на България, че заслужи тия половин милион евро... - и да спре да пита за апартамента на Цецо, който дава консултации по външна и вътрешна сигурност за твърде добри хонорари, освен това взема заплата и на зам. министър... - баси наглите *** - министър да не може да си купи жилище...

104

Батман

преди 11 години

Надявал се Борисов.. ахаха това ми звучи малко като ,,от умрел писмо да чакаш". На тоя човек всяка 2ра дума му е глупост, а останалото е откровена лъжа. Така,че простете ми ако не ме сгрее това ,,Надявал се Борисов".. И мисля,че е време да се спре с това Европа ни дава пари. България плаща членски внос в размер на 1,2 милиарда годишно и после ЧАСТ от тези пари, при това малка влизат под формата на ,,еврофондове". Българи и българки това са вашите ПАРИ !! НЕ са немските..Смях, позор = ГЕРБ

103

до 104

преди 11 години

Ами договарят при немците означва,че договарят и ще подпишат под 360 долара,Германия не е Абсурдистан,знае интереса на народа и го следва.

102

Анонимен

преди 11 години

"Абе чиче , ти на влак качвал ли си се та казваш имало инфраструктора БДЖ .."Качвал съм се, чиче. Е, и? Ако бяха дали пари да се подържа и по-добре шеше да е. Ама много специализирана е подръжката, само държавата може да го прави и на твойте мутрялсали лидери не им е на сметка - няма как да ги завъртят парите през ортаците си.*** локумите дето ти подхърлят мутрите с голям апетит и без капка мисъл.

101

Анонимен

преди 11 години

Браво Борисов

100

Анонимен

преди 11 години

Моника на Станишев гдният ПЕС да върне парите 5000000 евра

99

Анонимен

преди 11 години

Не се е клонирал, ама вие сте толкова *** че не можете да си представите че има хора с различно мнение от вашата бетонирана глава.Хаиде че трябва да ходя на кафе с по-добра събеседничкаНе ми се спори безсмислено с вас

98

до 100

преди 11 години

Абе чиче , ти на влак качвал ли си се та казваш имало инфраструктора БДЖ ... А БСП когато купиха 35 години вагони и ги платиха като нови с наши пари , на данъкоплатците ?

97

106

преди 11 години

Хайде и Странджата се клонира :)

96

Анонимен

преди 11 години

Странджата само един и ви мачка с думи всичките мишоци!И да обясня на *** за Гърция за последно.От тези пари които отпуска ЕС нищо не стига до хората!Всичко отива в частните банките за плащане на дълговете.Много сте ***! Няма смисъл да Ви се обяснява!Оставям тази тежка задача на Странджата!

95

До 89

преди 11 години

В момента Германия,която има милиарди за проучвания в Русия договаря цена под 360 долара на 1000 куб.м.-щото се оказа,че 400 долара им е скъпо на немците.А ние които ще платим едни 3 млрд. за Южен поток и още 8-10 млрд. за АЕЦ Беленеда да не би да инвестираме по малко в руската икономика,че наще пак договарят най-високи цени за внос на газ.Просто руснаците ни напляскаха и няма значение дали са ГЕРБ,БСП,СДС,ДПС на власт-политиците са *** и си гледат само комисионите от такива договори.

94

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

97Договарят е едно подписали договор е друго... - при нас твърдо може да се каже, че комунистите унищожиха българската икономика с непосилните цени на газа от над 600 долара, за сметка на своите комисионни и техните фирми посредници, които също се отчитаха при тях...Хора опомнете се и никога не връщайте *** във властта... - тогава ще видите кон боб яде ли...

93

99

преди 11 години

99,Не, герби, това е ПРЕКРАСНО ! Лошото е, че покрай 100-те километра магистралА, ГЕРБ нищо не свършиха. Къде са корумпираните политици? В затвора??? НЕ !Къде е "новия морал" ????? При Лъчо Мозъка, Калинка 1 и 2, Мишо Биричката.... Къде е дребния бизнес? Фалира !

92

моля ВИИИИИИИ

преди 11 години

Да не се излъже някой да пита ПРЕЗИДЕНТИНЪТ дей кукловода.Като нищо ще го запрати в Антарктида. Въпреки че там му е мястото. Даже на всички от котилото му.

91

89

преди 11 години

Стига с тази газ, бе ! Всички страни в Източна Европа са получили отстъпки от цената. Чети !!!!Полша ползва по-евтин газ и то от 3-4 месеца. Не всичко ви казват на партийните събрания на ГЕРБ :) ЧЕТИ !!!!!!