57

роси

преди 11 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ТОЯ *** НЕ ТРЯБВА ДА ИДВА НА ВЛАСТ...ИНАЧЕ КУЧЕТА Я ЯЛИ ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ...КАЗВАМ ВИ ГО СЪВСЕМ ОТКРОВЕННО

56

Анонимен

преди 11 години

При тоя поне си пушехме по кръчмите, сега у целата страна нема къде да изпиеш едно кафе с цигарка

55

анонимен

преди 11 години

може може..щом не и е чиста репутацията може..

54

симо

преди 11 години

Това ми хареса а доцент Борисов само доцент ли е или и доктор и по какво е доцент?

53

Анонимен

преди 11 години

До Ще ми се наложи !Ще ти се наложи да се върнеш обратно в тинята, в която тънахме 20 години!!!! Не гласувай за ГЕРБ, ама как може и през ум да ти мине да гласуваш за доказани крадци и съсипници като БСП!На това му се казва сбъркана работа.

52

Боби

преди 11 години

Това нагло и некъдърно корупирано същество,продължава с демагогиите си и да се подиграва с проблемите на българските граждани!Щял да намали безработицата?Как по какъв начин,с колко с какви средства,кой ще ги създаде тези работни меставсе въпроси на които няма отговор.Важното да го изберем за да може неговата клика олигарси да краде на воля.Този се опитва да ни внуши,че може да направи нещо за световната криза.Този не беше ли същият,които ни убеждаваше,че нас не ни засяга кризата?

51

Анонимен

преди 11 години

Ха дрогаря европейски политик първа класа не схванал, че доверие трудно се печели лесно се губи Костов ще му обясни.

50

Анонимен

преди 11 години

В този сайт от време на време влизат и непредубедени читатели, за това обяснявам на тях как платените коментатори манипулират дадени коментари с + или 1.Написвате партийния коментар и го поствате, но още НЕ гласувате за него.2.Копирате линка на страницата и го отваряте на толкова подпрозореца на браузъра си, от колкото искате да гласувате.3.От всеки подпрозорец гласувате и го затваряте.4.След като гласувате от последния отворен подпрозорец сте готови, отивате и си получавате хонорара от партийната каса.Справка:повечето зелени коментари. Правя демо и си слагам десет + на собствения коментар.

49

иво

преди 11 години

до 20 от 127 за Марковска 8 бяха от бсп всички от герб и дпс единствено сините понеже искаха Екатерина Михайлова гласуваха против а кандидата на бсп бе вече отпаднал.Това бе поредната игра между герб и дпс а още колко такива между тях ще видим на изборите.Доган ага направи Асфалт бей премиер колкото и да не им се иска на герберастите комунисти е така и на изборите пак ще си помагат.Но Би Би го разбирам все пак турци ,*** 600 000 гласа са това.Сега герб и сдс ще изберат син в КС.

48

Ще ми се наложи !

преди 11 години

Догодина, за първи път от 23 години насам ще ми се наложи да гласувам за комунистите. Да ме прощава доц. Борисов, но това е положението. Мисля, че и на други като мен ще им се наложи да правят това за първи път.

47

До 45 ти....

преди 11 години

Правописа ти е като на твоя БОГ....май всички сте от една пожарна команда.....

46

Анонимен

преди 11 години

"Скандал подир скандал"-Вярно,защото не го замазват като ***-до ушите *** ама не признават.

45

Анонимен

преди 11 години

Песа пак огладня и ***.Влече го голямата лапачка.

44

до 30

преди 11 години

Ти си ентелегент Бе.Молого чел нищо не запомнил. Те колко от БСП са в парламента? 40 ? 1/2 постоянно липсват да не се окаже че 2/3 от присъстващите са гласували за?

43

Анонимен

преди 11 години

азеВсички политич. партии ,трябва да се закрият в Бг !

42

Анонимен

преди 11 години

Даже и в КС забъркаха скандал, с това ще се запомни управлението на ГЕРБ, скандал след сканда, кьорфишеци и шменти капели

41

Дерзайте.....

преди 11 години

Чао на всички ...отивам да разтоваря някъде ...и дерзайте пожаникарски маломерни маркучи....Слънцето на нацията Ви нареди да не спите по форумите.......да не го разсърдите ей......

40

Анонимен

преди 11 години

ПАРТИЗАНО--20Другари ,не гледайте на другите в канчето ,....ще се наложи ,да го измиете ?Защо на ПАРТИЗАНО ---20 ,централата на БСП ,никога не приема ----КРИТИКИ ,който критикува ,бива изключван!

39

Анонимен

преди 11 години

Тоя има вид на евреин, само психопат страдащ от мазохизъм ще пусне билет за тоя гризач.

38

хе хе хе

преди 11 години

Тиква, *** ,Цвъкоч, абе тия "красноармейци" да не са състуденти на Станишев от СССР,че такова сричане......