13

Тодор

преди 11 години

Готов съм да се хвана със всеки на бас, че парното няма да поевтинее, а ако това стане ще е със символичен процент - 1-2, "Топлофикация" и сега има огромни дългове, няма никакъв начин това да се случи. Пак ще си говорим.

12

Анонимен

преди 11 години

Иима ли още луди на парно ?

11

Анонимен

преди 11 години

Каквото и да е намалението отива в партийната касичка на гробарите, цените за простолюдието само вървят нагоре!

10

Анонимен

преди 11 години

вЧЕРА Бяха 20% днес са 5%, а утре семерджиев ще каже, че парното скача с 10 процента, а тока чак юли :)

9

Оп-са

преди 11 години

Хора, от вчера повтарям, тези гръмко рекламирани 20% всъщност включват уж вече действащите 11% от 01.04.2012, също толкова гръмко рекламирани, ама не от тях никакво намаление на нищо не се усети вече половин година, напротив имаше увеличения на всичко! Какви намаление бълнувате? До нова година има много време и оня брадатия ще излезе преди Коледа и ще каже - намалението на газа ще е 0.9%, парното не се променя, защото имат много инвестиции и разходи и т.н.! Помнете ми думата!

8

енергетик

преди 11 години

Другарите са в шах и не знаят с какви плюнки да почват срещу Б.Борисов. Важното е да има намаление, а не както беше при Станишев и Р.Овчаров народа им плащаше комисионните. Да се чудиш как още има хора, които защитават тези крадци.

7

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен.... нищо няма да намалее,всичко отива нагоре ,особено цените ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

6

Анонимен

преди 11 години

В тези 20 процента е включено предишното намаление с 11, така че реално са само 9 процента. Веселото е, че след последното намаление цената на парното в София скочи, ние сме страната на абсурдите и доволните от стриженето овце

5

Анонимен

преди 11 години

значи цената на парното ще намалее с 0.1%

4

Анонимен

преди 11 години

Стана май много шум за нищо!!!!!!! А и парното май 7 процента ще го вдигнат!!!!!!!!

3

наблюдател

преди 11 години

"чисто хипотетично" това няма да се случи, 100% намаление да направят от Газпром тук ще му сложат 100% оскъпяване

2

неук

преди 11 години

Аз пък питам защо трябва да ползвам по-малка отстъпка от дадената от Рус., защото някой дължал пари на Булгаргаз. Този, който дължи да плаща, аз съм си съвестен данъкоплатец и газо-плтаец и не искам да страдам заради вересиите на топлофикациите причинени от хора крадящи парно. Да парното се краде, защото ако поискат да стоплят жилището си на нивото на същия комфорт както с централно парно с какъвто и да е друг източник на топлина ще видят огромната разлика в цената и естествено в повишената цена

1

възмутен

преди 11 години

От близо 22 % намаление, както се афишира само трохи за хората - 5-7 % ? "Браво, Бойко! Браво, Борисов!" Хвалбите да продължат!