266

dancho82

преди 11 години

nali iskate da ste evropeici?!E tuk vijdam 3-4 takiva,a drugite ste si jivi orientalci,4e da ne kazvam selqnduri!!

265

до 288

преди 11 години

Живи и здрави да са пушачите, че хранят държавата! Каква саможертва от тяхна страна! Как не се е сетил някой и паметник да им вдигне! Ако се чувствате ощетени - не пушете, така няма да храните никой, а и проблема с тютюнопушенето в заведенията ще се реши много бързо. Толкова ли е трудно да се излезе за 5 мин. вън от заведението и после спокойно да се върнеш да довършиш вечерята или тортата с децата си? А, извинявам се, те децата нямат нищо против да се надишват с дим, както се вижда от снимката.

264

dan

преди 11 години

тия вентилатори златни да бяха няма да струват 100 милона и то евро смешни сте

263

не съм чат гадното

преди 11 години

и все пак не ми е ясно защо непушач ще се завре в заведение за пушачи. По тая логика, ако видим минно поле примерно, да ни обземе непреодолимо желание да ритаме топка там.

262

ПОРЕДНИЯТ ХОД

преди 11 години

ПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА, БОРИСОВ ЩЕ ГИ НАТИСНЕ ДА НАПРАВЯТ ПРОМЕНИ В ЗАКОНА И ЩЕ ГО ГЛАСУВАТ АКО НЕ КЪМ СТУДЕНТСКИЯТ ПРАЗНИК, ТО КЪМ КОЛЕДА - ТАКА С ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА -ХЕМ РЕСТОРАНТЬОРИТЕ ДОВОЛНИ, ХЕМ СТУДЕНТИТЕ - А ТОВА СА ДОБРИ ЕЛЕКТОРАТИ, ВСЕ ПАК ИДВАТ ИЗБОРИ И ТРЯБВА ДА СЕ ТРУПАТ ТОЧКИ, А ЗА ПРЕД ЕВРОПАТА СЕ СИ ИЗМИЕ Д... КАТО ИМ КАЖЕ ЧЕ ВИДИТЕ ЛИ, АЗ ОПИТАХ, АМА НАРОДА НЕ Е ГОТОВ ПЪК И ЕТО КРИЗА Е. АЗ ЛИЧНО СЪМ "ЗА" ОТМЯНА НА ТЕЗИ ФАШИЗОИДНИ И АПАРТЕЙДНИ ПОПРАВКИ -КОЙТО ИСКА ДА ПУШИ, КОЙТО НЕ

261

До 294

преди 11 години

Аз когато ходя на кръчма и изпия една бира или една ракия теб не тровя,но ти като ми димиш ме тровиш!!! Въпрос и на възпитание , но ако не си го разбрал до сега проблема е в първите 7 години , а те не се наваксват !!!

260

Анонимен

преди 11 години

До Сандо. То с тоя геноцид сами ще спрем да ходим по нужда!

259

Сандо

преди 11 години

Герберасткия геноцид е тотален !!! Утре ще казват и забраняват кога да се ходи в *** ??Ако не се озаптят навреме тия ,ще стане страшно !Кой се изнесъл в чужбина изнесъл ,на другите горко им !

258

Анонимен

преди 11 години

Който ходи на кръчма едва ли отива там за да води здравословен начин на живот.Дали ще пуши или ще пие или и двете заедно е еднакво вредно,така че този вой от разни непушачи е малко смешен.Който иска да води здравословен начин на живот да си седи в къщи в стерилна обстановка или да ходи на Витоша на чист въздух вместо да има претенции че в заведението някой пуши и му пречи докато в същото време той самият се налива като животно.

257

.I.

преди 11 години

Като гледа човек снимката може да си помисли, че закона ЗАДЪЛЖАВА децата да пушат :)

256

Анонимен

преди 11 години

Интересно как навсякъде из Европа има подобни закони, а не са им фалирали заведенията. Проблема е че пушите прекалено много. Ако пушите като мен по 1 цигара сутрин с кафето и 1 една вечер с бирата това няма да ви пречи.

255

Библо

преди 11 години

Абе алоу непушачите да не съм дошъл да пуша у вас бе а?Ей недоволни сте като жени бе. Ама туй ама онуй.Отивам да запаля.

254

dancho82

преди 11 години

evala na maikata na hlapeto-6te stane vidna evropeika v Holandia ili v Belgia!!Vsi4ki roditeli trqbva da ste za primer be-zasramete se!!

253

Пушача

преди 11 години

Сред непушачите има доста ***. Истинския мъж си запалва по 1-2-3-4 цигари.

252

До ком. 285

преди 11 години

Кой те дискриминира тебе бе, ами ти слагаш ли акцизите върху цигарите, една кутия цигари струва от 4 до 5 лева, а реално производството на една такава е не повече от айде да кажем 2 лева, макар че е много вероятно и да е по-малко. Реално пушачите хранят държавата много повече от непушачите. Така че се скрий.

251

Анонимен

преди 11 години

Да се приеме и закон за пияниците, на мен не ми е приятно да ида някъде и да гледам някви смърдящи на казан за ракия с морави носове непушачи, спестяват от цигари за да имат за пукница.

250

Анонимен

преди 11 години

В белият свят отдавна никъде не се пуши. Тук все по-често виждам жени, смучещи фасове, вървейки по улиците. Грозно е. И ми прави впечатление, че точно пушачите се едни такива грозни, тъжни или заблеяни. И това го казвам аз, който отказах цигарите преди два месеца, а преди това бях 15г. на кутия на ден. Бъдете здрави!

249

здравната каса

преди 11 години

Защо пушачи и непушачи плащат еднакви вноски. Разхода от касата за един пушач е средно 30% повече от-колкото на един непушач. Да не говорим че ако има и ракови заболявания е повече. Така че и непушачите са дискриминирани да плащат повече и покриват разходите за здраве на пушачите.Така че пушачите са длъжни на обществото, а не обратно. Най-малкото от обща култура могат да пушат пред заведението без да пречат на непушачите.Айде, Пушете си със здраве!

248

Анонимен

преди 11 години

Да се забрани и влизането на жени с мерки извън 60-90-60! Защо да си тормозя непушаческата душа с лоши гледки. Затормозявам и ми се припушва

247

кръчмар

преди 11 години

Трябва да се приеме и закон за дрисльоФците аз мисля за напред да премахна санитарния възеЛ който иска да дриска да си дриска у тях или общината да им направи ***.