118

ТИКВАТА

преди 11 години

Марковка да ходи да пасе овце, нали има вишо !

117

хратутняк

преди 11 години

Марковска, оди си кротко в съда си правиш далаверите бре, моме, оти драпаш за още ?

116

Франция,Париж

преди 11 години

Борисов на работно посещение във Франция ( до сега той е бил само четири пъти на официални посещения, не зная защо). В делегацията е и културния министър Рашидов.Вежди към Борисов:- Шефе, вече трети ден сме в Париж а не сме отишли до Лувъра.Борисов към Вежди:- Това може да е от храната.

115

дедо Пенчо

преди 11 години

Марковска, отрекоха се от теб ! При мафията няма това онова, станеш ли неудобен, чао !

114

Анонимен

преди 11 години

В крайна сметка само СИНЯТА КОАЛИЦИЯ постъпи почтено и не подкрепи корумпираната съдийка!

113

До Главният редактор

преди 11 години

До Главният редактор Господин Златко Желев и Госпожа Десислава ДанинаНе трябва да си сляп или глупав да не забележиш политическите пристрастия на своите служители. Моля обърнете внимание на този *** който в повечетео случаи работи през укендите. Всички коментари насочени срещу определена партия се изтриват а останалите не се докосват. Интересно как тази персона не забелязва коментарите изпълнени с расизъм нацизъм,ционизъм,хомофобиа и подобни за които в Европа сайта ще е моментално подведен под съдебна отговорност.Да не говорим че много често се появявът аватари с порнографски изображения и те се подминават като малки гари от вашите модератори а в същото време с един замах се изтриват мненята на някои заради техните политечески вазгледи.Dnes.bg е много популярен уебсайт не само в България но и в чужбина и би трябвало да задържи стила си на неутрална страна предлагаща новините такива каквито са.Същото се отнася и за коментарите под вашите статии.Има достатачно закупени медии от определени партии, моля ви не ставайте едни от тях. *** няма нужда да трие този коментар защото ще бъде изпратен до адресите:zlatko.zhelev***Investor.bgdesislava.danina***Investor.bg

112

ТИКВАТА

преди 11 години

Марковка, молим те втори път, мани се че се изпонаср*хме всички и се виде каква сме мафия !

111

STARBUCKS-USA

преди 11 години

136 - Иван , ви го каза точно и ясно !След този коменрар ,айде всечки червени мишки по дупките си.Това че сте далече от цивилизования свят,няма смисъл да го коментирам.

110

Избирател

преди 11 години

Борисов моли Марковска да се оттегли щото създала голям шум, аз пък ще помоля Борисов, Дянков и Цветанов да се оттеглят ЗАЩОТО СЪЗДАДОХА ГОЛЯМА БЕДНОСТ.

109

СТРАСБУРГ ЗА БОКО

преди 11 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ МУТРАТА СЕ БЪРКА В НЕЩА,КОИТО НЕ СА МУ РАБОТА И НЯМА ПРАВО ДА ПРАВИ. ДА СИ ГЛЕДА О*СРАНИЯ ***, ЧЕ СЕ РАЗМИРИСА И В ЕВРОПА. АКО НЕ МУ Е ИЗВЕСТНО, СЪДЕБНАТА ВЛАСТ Е НЕЗАВИСИМА И ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА,КОЯТО ЗА СРАМ И ПОЗОР СЕ ПРЕДСТАВЛЯВА ОТ МУТРИТЕ НЯМА ПРАВО ДОРИ ДА КОМЕНТИРА.ДОБРЕ,ЧЕ ИЗЛЯЗОХА СНИМКИТЕ НА ЛИЧНО ПРИБЛИЖЕНИТЕ ДО НЕГО И ЦВ.ЦВ. ВЪПРОСНАТА МАРКОВСКА И ВЛАДИМИРА ЯНЕВА,ЗА ДА СЕ ИЗХОДИ И БОКО СМЕЛИЯ ПО ВЪПРОСА.КАКВО СТАВА ОБАЧЕ С ОСЪДИТЕЛНАТА ЗА Б.Б.ПРИСЪДА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД?

108

Иван

преди 11 години

Аз съм със социалната идея, но червените просто прекалихте. Прекалихте да плюете Г-н Борисов. Човека има критики, но те са цивилизовани! Ако някога е бил "лош" човек, ВИЕ ще го вкарате ли в затвора?Мишки!

107

Анонимен

преди 11 години

Хайде на калинкитеееее

106

Анонимен

преди 11 години

А тая професорка археоложка днес така се слагаше на Борисов, че щеше да се разтече. Учила, титли има,професор, а се гърчи така.Тъжно.

105

До 126

преди 11 години

Правилно !Борисов - Патриарх.Искам да го гледам сред "Бистришките тигри" с расото.Не може един заслужил художник и полиглот да не бъде Патриарх.Майната му на митрополит Кирил, да си кара "Линкълна".Искам Патриарх Бойчо да слезе от "Кугъра", да извърши литургия и да отреже лентата на храм-паметника "Александър Невски" (този храм не е откриван официално).Надявам се Светия синод да следи мисълта ми.

104

Анонимен

преди 11 години

Газта от Южен поток ще идва от север.

103

Анонимен

преди 11 години

Тая Марковска богиня ли е? Защото "Божественият" вече втори път й се моли?! Трябва да е много специална тая?

102

Рубльов

преди 11 години

Ох , уморих се , ама съм Матросов, за сто рубли и шише водка ...!

101

az

преди 11 години

toq mur6lqk muxalboiko pak li go davate

100

Леле

преди 11 години

Много му дреме за вас на Борисов ! Кой ще чете вашите ком , никой !

99

ДС мафията

преди 11 години

Тиквата държи амфетамините.