208

хазартоман

преди 11 години

За разлика от социологическите агенции,букмейкърите много ясно посочиха кой ще спечели.От година и нещо насам коефициентът за победа на Обама се движеше около 1.50,а в последните дни въпреки всички твърдения за изравнени шансове падна до 1.20 срещу 4.30 за Ромни.

207

Ало с големите БУКВИ

преди 11 години

Русия е велика страма като изключим комунистическото им робство , което ги върна 100 години назад. Много лесно се проверява коя държава е по-велика. Не с високопарните ти про-комунистически бръщолевения,а с БВП. В целия свят се ползва Долар,а не рубла. Абе изобщо на центъра ли си?

206

до 248

преди 11 години

"Аз не съм комунист и никога няма да бъда" - трала ла Но не харесвам банкерския модел на управление на света! Да не забравяме също и кой е идеолог на комунизма! В основата да обобщим е разделението ама малко хора го осъзнават!

205

До 251

преди 11 години

Ама ти сега за американците ли се притесняваш,***? Още не съм видял американец емигрант в преуспялата "социална" олигархична Русия. Пък в САЩ е пълно с руснаци. Ти верно ли сравняваш САЩ с пияна Русия,дето има 10 пъти по-нисък стандарт от Щатите.

204

До 246

преди 11 години

Какво значи "неофициално " бе, аз мога да кажа,че неофиициално България е първа, но не е вярно.Да ти имам комунистическите аргументи ***.

203

Матейко Европейко

преди 11 години

Не знам ама в Русия мъжете се пенсионират на 55 години, а жените на 50, докато в САЩ милиони хора останаха без спестените си пари за старини. Кризата ги изгори, а еврейските банкери от Уолстрийт им ги прибраха. Същите тези банкери, които отново поставиха президента Банана на чело. Да не говорим, че 47 милиона в Америка не са здравно осигурени, което значи че никоя болница не ги приема! Русия е много по-социална държава от банановата САЩ, а за сравнение със "Стара" Европа да не говорим!

202

БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛ

преди 11 години

ОТ КАКТО ПОМНЯ АМЕРИКА СИ СМЕНЯ, ХА ЦАРЯ НА РЕПУБЛИКАНЦИ, ХА ЦАРЯ НА ДЕМОКРАТИ!МНОГО РЕДЕНА ТАЗИ РАБОТА, НИМА НЯМА ДРУГИ ПАРТИИ!ДАЛИ НЯКОЙ НЕ РЕЖИСИРА ТОЯ ТЕАТЪР! БЛАЖЕННИ ВЯРВАЩИТЕ!

201

До 247

преди 11 години

Кои сте вие тука бе, ***? Като не ти харесва Дим да те няма и другия път да не цитираш капиталистически песни,а само химновете на Северна Корея, Сталин,Тито и Димитров. Има директни полети до Северна Корея и Венецуела, бягай при нематериалното- там не плащат,за сметка на това работиш по оризовите полета по цял ден и си живееш в апартамента. Ех, коли, телефони, сателити няма.Интернет няма, тъкмо няма да четеш западна "пропаганда",а ще живееш в комунизма.

200

Ей 245

преди 11 години

Защо да слага розови очила- той да не е комунист като тебе?

199

до 244

преди 11 години

като е "най" защо неофициално е втора!

198

до 241

преди 11 години

тепърва имаш много да учишслагай розовите очилца и чети

197

Анонимен

преди 11 години

Ако обичате не сравнявайте най-великата и най-успялата държава в света САЩ с пиянското сборище,което само си разпродава ресурсите - Русия.

196

Матейко Европейко

преди 11 години

Една огромна мулти-култи страна, която от година на година придобива все повече характеристиките на държава от третия свят избра своя чернокож президент мюсюлманин за втори път. Какво чудно има в това?

195

Анонимен

преди 11 години

Кухия балон САЩ щом резервите от петрол си пипна ,аз не го мисля.Лошо е ,че агонизиращото животно ще отнесе още 2-3 кървави конфликта преди да вдигне бялото знаме.Очаквам още 1-2 миро-налагащи операции ,от добрите спасители.

194

chicago

преди 11 години

До Бобий Други са зациклилилите,хората които наричат афро-американците(***)съвременен Израел,ционистка държава,тези за които прогресивното човечество започва с Ленин минава през Че и свършва с Китай.Тези които не признават постиженията на западната цивилизация.Тези които не уважават себе си.

193

до 239

преди 11 години

Значи този доктор е забравил за Хипократовата клетва с която е започнал практика!

192

Анонимен

преди 11 години

Абе не знам, ама в САЩ един доктор продължава да взема стотици хиляди годишно, а кафето в Ню Йорк продължава да е 4-5 долара чашката. В Русия същия доктор продължава да е с 20 хил долара годишно, а чашка кафе в Москва продължава да е 9-10 долара. Ура, другари. :-)

191

до 218

преди 11 години

Бъди истинско дребно зло човече заеми характерната за теб обидена поза и изсипи отровата си срещу хората!

190

Анонимен

преди 11 години

няма я България да държи Америка , византия 1000 години в Пълна бойна готовност

189

до 233

преди 11 години

Ми те и в Холандия легализираха още преди много години леките дроги. И ти гарантирам, че ако отидеш в Холандия, да погледнеш градовете им, селското им стопанство, пътищата им - ще ти се доплаче, пич.