48

9689

преди 11 години

На тези вярвате ли им,това са предизборни трикове да се присламчат в парламента.И тези са част от статуквото или направо казано от крадливото племе което избираме да ни управлява.Без Пиночет ще тъпчем на едно място,ще ни тъпчат наследниците на висшата,окръжна,околийска номенклатура и слугите им.

47

Balkansky

преди 11 години

Dve umreli magareta ne praviat edin ziv kon

46

Ихаил

преди 11 години

До АнонименДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ

45

Анонимен

преди 11 години

ДА ВИ Е>А МАМАТА. ВСЕ САЙДЕРА ВИ Е ВИНОВЕН. ВИНОВНИ СТЕ ЧЕ ДИШАТЕ !

44

Анонимен

преди 11 години

САЙДЕРЕ САЙДЕРЕ КОГА ТРЕБЕШЕ ДА ГО СВАЛИШ ОТ ВЛАС ДРУГАРЯТИ РЕЗНИ ЛЕНТИЧКОВ ТИ СЕ НАПРАВИ НА ПУ.КА. СЪЩИЯ СИ КАТО ЯНКА ПАРТИЗАНКА. И ТЯ ГО УВОЛНЯВАШЕ ПРЕДИ НЕКОЛКО МЕСЕЦА А СЕГА СВИРИ ЛИ СВИРИ НА КАВАЛО НА ДРУГАРЯ. ВСЕ СТЕ УДАРЕНЕ С МОКРИ ПАРЦАЛИ. У ГЛАВИТЕ СИ ВМЕСТО МОЗЪЦИ ИМАТЕ БРЪМБАРИ. АМА НАРОДА ТОВА НЕМОЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ ОТИ И У НЕГОВАТА ГЛАВА ИМА БРЪМБАРЕ. БРЪМЧАТ КАТО МОТОРЕ НА САМОЛЕТИ. ОТ ТОВА БРЪМЧАНЕ НЕМОГАТ НИ ДА МИСЛАТ НИ ДА РАСЪЖДАВАТ. ЗАТОВА ШЕ ГИ КЛАТИТЕ ОШЕ 100 ГОДИНИ.

43

Анонимен

преди 11 години

Доган е нагъл ***. Доган е един от най-долните политици в България. Заради такива като доган в момента народът ни е толкова беден и заблуден. Доган трябва да бъде изгонен от България заради антинародна дейност.

42

:)

преди 11 години

Тука тия които пишат си нямат никаква представа за какво иде реч, турците в България се махат, а румънските *** се преселват в България!!! Толкова ли сте слепи да не го виждате, много сте жалки, вкарвате се в някакви филми, че туците са ***, турците като се махнат от България, *** ше са многолюден народ...

41

историятя учи :

преди 11 години

Гласуваш за БСП и получаваш в комплект ортаците ДПС и мадридския дядка.

40

Анонимен

преди 11 години

Деца, тоя сценарии на едни лоши чичковци дето повече от двадесет години ни го превъртат не ви ли писна .

39

Анонимен

преди 11 години

ДС АГЕНТИТЕ ,СИДЕРОВ ,КАПИТАН ОТ 6 то главно КАРАКАЧАНОВ И АГЕНТ ,,САВА,, *** ДЖОЛАН. ПО НАРЕЖДАНЕ НА КГБ ..Започват цирка ,ние ще седим и ръкопляскаме. УУУУУУУУУУУУУУУУУУ ДАВАИТЕ НАЩЕ ,УБИИГО БЕ ,УДРИ .

38

ред

преди 11 години

ПАТРИОТИ НАЦИОНАЛИСТИ СТИГА СТЕ СПАЛИ А ДЕЙСТВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ ЗАГИВА ОТ ЕНА СТРАНА ТУРЦИЯ НАПЪВА ЗА ИСЛЯМА *** СТАНАХА БЕЗБРОЙ МАКЕДОНИЯ ПРАВИ ФИЛМИ АНТИБЪЛГАРИЯ КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СТАНЕ ДА СЕ ВДИГНЕМ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

37

Михаил

преди 11 години

До до 60Тюфлек, или не, ти му лижиш още *** на Доган, и както разбирам, ще го правиш още доста години

36

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДа прав/а си, извинявай, много съм афектиран от всичко което става, и допускам грешки, може би си забелязал/а и в предишните ми писания. Но съм 100% откровен, и наистина децата ни не са на последно място.

35

Анонимен

преди 11 години

Мишо, браво на теб, но защо изреди децата след колите, а?

34

Михаил

преди 11 години

До АнонименНе виждаш ли че те вече са завзели БГ. Ако моите пра, пра родители са живеели под турско робство, аз мога да избирам, и за това повече от 10 г. не живея под Доганово робство, вече не давам пари под бюрото на хора от министерствата за да се опитвам да върша някакъв бизнес. Сега имаме с жена ми 4 коли, 2 служебни автомобила,1 мотор, 4 деца и най- важното: щастие и спокойствието да ръководим собствен бизнес, без да се налага да даваме рушвети на който и да било.

33

ТУрчин

преди 11 години

тия думи България на Българите, малко ме съмнява всеки който е роден тук има право на всичко както Българите.. така че аз си спазвам законите, не ме интересува Доган моган, но и аз имам право да съм Депутат и никой неможе да ме спре... аре духайте

32

Анонимен

преди 11 години

много шум за нищо, накрая ВМРО и АТАКА няма да влезнат в Парламента да ви кажа .. гласоподавателите ще се разцепнат на различни партии и накрая ще има коалиция между Доган и някой си там..

31

Михаил

преди 11 години

Хора, една препоръка: ако сте под 40 години, МАХАЙТЕ СЕ ОТ ***!!!!! Знам, не е лесно, но по-добре чужденец в друга държава, отколкото чужденец и поробен в родината си. Защото дори да си чужденец в друга държава имаш шанс да направиш нещо, а собствената ти държава шансовете са нулеви (освен ако не се *** близо до управляващите "маскари")

30

Анонимен

преди 11 години

Най-вероятно една шайка някъде там "гори"върти бардака в парламента и всеки си мисли ,че като гласува за еди кой си уще прожмени нещо си ????Дрън ,дрън та пляс.

29

Анонимен

преди 11 години

Пак дойде време турчин да безчинства в родината НИ,и никой не може да го спре.Сякаш сме пак под турско робство.Жалко за всички тези знайни и незнайни герой ,които си дадоха живота за свободата НИ...