77

Анонимен

преди 11 години

Юлиане,Не мислиш ли ,че почна да "втръсваш"с нападките си към Къци ? Приеми факта ,че не си от любимците на широката публика. Време е да се научиш и да губиш,защото не си кой знае какъв ерудит.Ти просто си един "нарцис" ,заради което те "изритаха"Имай малко достойнство и спри да хленчиш. Мисля си ,че не Къци е "***" а ти.

76

Прозта изтина

преди 11 години

СУПЕР !!! имам 1 плюс. Давайтеее брояча е пуснат ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ! хихихихихи

75

Анонимен

преди 11 години

xaxaxa

74

фъсти

преди 11 години

Ако не сте виждали инфантилен, надут селски бек, те ви да видите !

73

до Пловдивчанчето

преди 11 години

И аз и майка ми и баща ми сме родени и израсли в центъра на София, тия номера с люлин ги продавай във филибето, също и че сте били 3 пъти по-развити от София, като сте били защо са избрали София за столица, и какво представлява пловдив сега - един провинциален град, всички предпочитат да дойдат в София, никой не го интересува, че през турско пловдив е бил 3 пъти по-развит!

72

Анонимен

преди 11 години

НАБИй Юлиян - НАПРАВИ СИ КЕФА !

71

krass

преди 11 години

Тоя е отвратителен. Лъ#ец, страхливец,арогантен,подъл и и най вече коварен.Има интелигентност,но е ***.Какво да го правим ...продукт на мутренските времена. ***

70

Анонимен

преди 11 години

Аз смятам, че макар и душевно слаботелесен Къци е много по-голям мъж от този.Доколкото гледах няколко пъти е голям конформист към по-силните и груб и агресивен към по-слабите.В България такива "мъже" с лопата да ги ринеш.

69

Анонимен

преди 11 години

Ники Пънчев и компания спретнаха яка кампания в полза на Юлианчо.

68

Анонимен

преди 11 години

Истината е , че Юлиан се изяжда от злоба ,когато загуби.Справка ,,Аз обичам България'', а във ВИП-а все пак има замесени и пари. 71330

67

Анонимен

преди 11 години

Зашо имам чувството, че Юлиянчо скоро ше яде бой както цялата нация му се точи.

66

Анонимен

преди 11 години

За тоя пък Юлиян сефте чувам,но Къци го знам от 20 години.

65

до G

преди 11 години

Добре де къде го видяхте тоя тормоз, тоя мъж Къци в казарма не е ли ходил, какво му се видя толкова тежко, че тука е като на пансион, ако някой му направи забележка, той го възприема, като тормоз и плаче и се оплаква на кака си Мариянка да го защитава! Това ли му е мъжкото на тоя?

64

Чичо Пичо

преди 11 години

До DEVIL-JIN:Точно така е пич, но юлиянчо балъченцето падна много лесно жертва на постановката на Къци, които го предизвика да се държи точно както искаше малкия: да му се репчи агресивно и да си покаже простотията.Другите почват бавно да осъзнават номерата на Къци, но за много вече е твърде късно и са обречени да бъдат изгонени от къщата. Следващата жертва ще е Златка, тя трябваше отдавна да лети но според мен вота и бе изкуствено завишен, за да простее още малко. Но и тя си изпя песничката!

63

мишонка

преди 11 години

Какъв е този оперен певец? Г-н Константинов,в изкуството няма лимит за постигане! Май други качества от характера ви за попречили за успеха ви на сцената! И какъв спотен хъс в оперното изкуство?

62

Юлиан

преди 11 години

нагло, арогантно и тъпо същество,невъзпитан наглец.Дали доброволно се е отказал от пеенето или и от там са го изритали заради невъобразимото му празно его.

61

оф

преди 11 години

Явно родата , или по - зле самият ТОй , негово величество Юлката пише коментари за себе си :)Юлка , да те питам мацо , колко пари ще ми вземеш да ми попееш малко ? Гледам си го закършил за парички ?:) Също и като другите големи "звезди" и "бизнесмени" в къщата :Д Големите бизнесмени и звезди влезнали да се правят на маймуни за едни остатъци , къде са банкерите , лекарите и юристите ? Защо няма един човек с ПРОФЕСИЯ ,а разни карикатури като тоя мурук ? Защото те имат ПАРИ - П-А-Р-И

60

Анонимен

преди 11 години

Не е жертва, девил, за това си прав. Но не се прави, а го направиха. Къци е може би единственият от участниците, за когото не парите са най-важното. Иска да напомни за себе си и да се върне на екран, вероятно, а ролята на жертва не е най-добрата за тази цел.

59

Анонимен

преди 11 години

А Юлиян е един измислен певец който пие от сутрин до вечер!!

58

Анонимен

преди 11 години

Какво толкова му направи Кътци на тоя Юлян ... та само за Кътци бълнува ?